Şimdi Ara

2x LOW rate server de hero olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ilk lineage deneyimimi extreme tempest 7x de basladim baya zevk aldim ve eğlendim orada ama c3 tabanli c4 idi orasi ve sadece Loa DA 65+ mobslar vardi lvl 73 ten sonra sıkılmaya basladim hep ayni yaratiklari kesmekten sonra bir arkadasimin tavsiyesi ilewww.mikrolineage.lt adli site serverinde 2x oynamaya basladim 1,5 yılda spoileri lvl 79 a kadar kastim sonra subclas BD yi lvl 75 yapip zar zor nobless questini bitirdim. ve hero olympiadlarina katilip hero oldum. low rate de hero olmak kadar havalisi yoktur cok hosuma gitti tam oyunu birakmaya düşünürken hero olduktan sonra tekrar oynama iştahi basladi ben de heronun buflari harika valor buff müthiş p.atak ve p.defance bonus veriyor debuff skillerim geldi. ama tek kotu tarafi ben litvanya serverinde oynuyorum ve arkadaslarimla başladiğim bu serverde turkiyeden sadece ben varım ama litvanyali arkadaslar edindim. ayrica litvanyalı oyunda 4-5 tane bayan arkadas da edindim. cok sasirdim ilk duydugum da ama litvanya da bir cok bayan L2 hastasiymis :) ayrica dun gece blood sword akamanah ile RB kestik tek parti ile taktiki uygularsan kesiyorsun taktik ise akamanah sahibi RB ye daliyor o zaman RB sadece sana saldiriyor ama silahin wampiric rage si cok yuksek ve heallenmeden buff almadan karsisinda durabiliyorsun RB nin diger oyuncular ise sadece RB ye atak yapiyor ve boylece guardslari dokunmadan RB yi kestik :)) birkac resim koymaya calisicam mesajima ayrica isteyenler var sa 74 lvl SK charim var ve oynamiyorum isteyen onu alabilir ve sifresini değiştirip oynayabilir orada aktif olarak SE YADA PRP oynamayi seven olursa da mesaj atabilir bana acc ve şifresini verebilirim ama bizim klanda kalmak kaydiyla ve ciddi olarak dusunenler lutfen pm atsin lvl 57 TH acc:gavarni pass: senturk lvl 74 SK acc kocarli pass: 7614469 SE ve PRP İCİN mesaj atabilirsiniz

• walla kardeş tebrik ederim seni.
    2x te hero falan..azmine hayran kaldım.
    tempestte bende baya oynadım acaba tanırmıyım seni.?
  • kardes bayaa oldu ama ordaki nikim cranberry idi ayrica hybrit ile kris edge alış satış muhabbetimiz olmustu onlra olympus serverine gidecek diye duydum bende o aralar arkadasimin tavsiyesiyle burada oynamayaya baslamiştim cranbery silver ranger belki hatirlarsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: muste76

kardes bayaa oldu ama ordaki nikim cranberry idi ayrica hybrit ile kris edge alış satış muhabbetimiz olmustu onlra olympus serverine gidecek diye duydum bende o aralar arkadasimin tavsiyesiyle burada oynamayaya baslamiştim cranbery silver ranger belki hatirlarsin

evet hatırladım seni cranbery olarakta pek muhabbetimiz olmamıştı sanırım seninle.
    ama charını hatırladım.
    2x te çok iyi bir başarı elde etmişsin ve gurur duymaktada haklısın.
    tekrar tebrik ederim.
  • Tbr server güsel gibi denicem
  • Tebrikler kardeş.
  • Bravo tebrikler valla spoiler hero olmak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota2 Mmr Boost Main 7.5 k
    3 ay önce açıldı
    support ve mana skill i
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tebrik ederim dostum, ben olympus a gitmedim 1 senedir abyss 7x deyiz. ve haala crafter ile dewam ediyorum 7x dede insallah hero olucam bende onun cabasını veriyorum ama oly de bile cerkese aliyorlar DA ve Maje set giymis okcular çok denk geliyor.
  • hybrit senin cevap yazmana sevindim demekki hybrit n,icki hala yaşıyor seni burada gordum ama emin olamamıştım sen olduğuna neyse keşke daha onceden irtibatta olsaydıkta ben de sizinle birlikte hareket ederdim bu arada demirciefe nin selami var siz onunla guzel muhabbet ederdiniz onun vasıtasıyla tanışmıştık zaten:)) beni hatırladıysan onu kesin hatırlarsın ama o epeydir l2 oynamıyor yinede tesekkurler
  • oy oy vay demirciefem be, cok selamlar. Low rate deki ve forumdaki Hybrit benim tabiki, sorman yeterliydi

bir gün yolunuz düşerse abysse beklerim :D
    Eski dostları görmek iyi oluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrit -- 8 Aralık 2007; 0:03:37 >
  • abyss de oynamayı dusunmuyorum bir ara basladim oynamaya ama her yerde rusca harfler gorunce urktum vallahi ing. bilene de rastlamadim kime yazdim cevap yazmadilar harbiden cok gicik alfabesi varmis çince gibi yaa :)) sahsen ama demirciefe ile birlikte seninle sohbet etmek icin abyss serverine ziyaret edebiliriz :) iyi şanslar
  • BENDE BASLADIM MUSTAFA ABININ SAYESINDE COK SAOLSUN SK ' YI BANA VERDI :) ARTIK ORDAYIM VALLA SK'YIDA BEN GELISTIRICEM :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.