Şimdi Ara

3 20 d mercedes c 200k A4 20 tdi aynı gün test (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bencede eğer dönme şansın varsa boşver mercedes al
    bmw hikaye mercedesin yanında
    bmw nin dizelinede bindim benzinlisinede
    sorundan başka bir numarası yok
    bir yıl binersin sorunsuz o arabaya
  • Yahu hekim arkadaşlarım...
    beni imrendirmeyin...
    akedemisyenlikten soğutmayın beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 24 Nisan 2008; 1:08:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorele2000

Yahu hekim arkadaşlarım...
    beni imrendirmeyin...

• bmw de 3.20d yerine 5.20d kesinlikle alınmalı. Zaten 3 kasa 5 serisi kasaya çok yaklaştı. 5 Serisi kesinlikle daha keyifli.

Ama ben de Mercedes C200 derim. Hatları duruşu çok hoş daha prestijli görüntüsü var.
  • quote:

beni imrendirmeyin...

gorele2000 biz maalesef Türkiye nin kötü bir zamanında yaşıyoruz
    Bilimin feriştahı olsan Türkiye de bir esprisi yok çünkü uluslararası prestiji çok kötü
    yurtdışına gönderilen her makale acaba ? sorusuna maruz kalıyor
    nasıl ki vanın adilcevaz ilçesindeki çok başarılı fizik öğretmeninin istanbulda bir esprisi yoksa
    Türkiyedeki başarılı bir akademisyeninde uluslararası bilim arenasında bir esprisi yok maalesef
    Türkiye de bilimin ve bilimcinin değeri bile sıfır
    altında araba varmı yazlığın varmı 10-15 tane dairen varmı
    adamsın
    yokmu adam değilsin
    fotografik değerler almış başını gitmiş
    turban takyormusun sakal bırakıyormusun boğaz köprüsünde namaz kılıyormusun
    müslümansın
    yetim hakkı yemesen terazide ölçülü davransan kibirden uzak dursan mazluma zalim olmasan bile farketmez
    bunları yapmıyorsan gavursun
    al eline silahı bas üniversiteyi sık mermiyi vatan sağolsun dersen milletini seviyorsun
    dirsek patlatsan uluslararası A sınıfı dergide 2 yayın yapsanda kıymeti yok
    milletini sevmiş sayılmazsın
    23 nisanda bayrakmı tutuyorsun kutlu dogum haftasını kutlamıormusun kafirsin
    iğrenç bir mantalitenin içindeyiz farkında değilmisin
    hem milli duyguları mahvediyorlar hemde manevi ..sizemi kalmış kutlu dogum haftası icat etmek
    var zaten regaip kandili ..kutlayacaksan ibadet edeceksen o zaman et
    hem 23 nisanı hemde dini 2sini birden suistimal ediyorlar farkında değiller

çevir lorenzonun yağı diye bir film ..aa delinin zoruna bak derler
    sinemadan filmden anlamıyor derler
    çevir bir kurtlar vadisi adamsın derler yoluna kırmızı halı sererler

çok iyi tanıdığım bir veteriner var adam yarış atları ıslahında o mevzuda referans neredeyse
    geçen gün ev sahibi fırçalıyor ..niye len kirayı vermiyon diye
    aslında o adama sebastian gibi hizmet etmesi gereken adam adama fırça atıyor

böyle bir uykuda yaşayan bir ülkedeyiz
    yani senin akademisyenlik uhden Türkiye şartlarında rüyadan öte birşey değil
    İzmir basmahaneden new york ataşesi çıkarmı veya maslahatguzarı ..çıkmaz
    Türkiye dende uluslararası arenada at koşturacak bilimci çıkmaz
    sporadik vakaları saymıyorum doktorum civanım :)

• Güzel tercih olmuş aracınızı kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Aracınızın bir kaç kişide daha olması araca M Paket içine TV - Navigasyon M koltuk eklemeniz için

bir sebep çıkmış oldu bana göre :)

Enazından aynı kasanın başkalarında olmayan ancak olmasını istedigi yegane opsiyonlar

aracınızda olmuş olur :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Güzel tercih olmuş aracınızı kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

Aracınızın bir kaç kişide daha olması araca M Paket içine TV - Navigasyon M koltuk eklemeniz için

Enazından aynı kasanın başkalarında olmayan ancak olmasını istedigi yegane opsiyonlar

+ 4.000 €
  • 15-20 gün evvel Antalya da özel bir pistte yapılan ileri sürüş teknikleriyle yeni A4 tanıtımına katıldım. 2.0 143 tdi, 2.7 tdi, 3.2 fsi quatro araçları pistte birkaç defa kullanma fırsatım oldu. Mercedes kullanıcısı olarak audiye olan önyargılarımı baya yendim. Quatro olan olmayan tüm modellerdeki o yol tutuş hissi mükemmeldi. Sanırım "aktif direksiyon" denilen yeni bir sistemle gelmiş yeni a4 ler. Ani manevralarda ve çok direksiyon manevrası gerektiren şehir trafiğinde çok işe yarayacak gibi. Hatta eski kasa 2.0 tdi yi aynı pistte kullanıp aralarındaki farkı gördük. Audi 10 üzerinden 9 puan aldı benden. (1 puanı her zaman saklamak lazım iyininde iyisi çıkar). Test dönüşünmde yol güzergahında olan Hastalya Mercedes bayisinede uğradım.
    İçeride Amg paket beyaz, siyah cam tavanlı C200 K yı görünce aşık oldum sayılır. Biranda audiyi unuttum sanki. Ama Dizel istersek vergi dezavantajı olan 2 litrenin üstünde dizel motor sunması ve audiye göre yüksek olan fiyatı kötü tarafı.

Bmw kullanma fırsatım olmadı eğer bir test sürüşü yaparsam bu 3 araba arasında arkadaşı yaptığı gibi bir tercih yapabilirim.

• yaşım 21 ve 10 yıllık bir süre zarfında alabilme seviyesine ulaşmayı planladığım yegane arabalar merco c class ile bmw 3 serisi. hayalimdeki arabayı almışsınız tebrik ederim kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
  • A4 C serisinden sonra cılız gelmesine şasırmadım
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

15-20 gün evvel Antalya da özel bir pistte yapılan ileri sürüş teknikleriyle yeni A4 tanıtımına katıldım. 2.0 143 tdi, 2.7 tdi, 3.2 fsi quatro araçları pistte birkaç defa kullanma fırsatım oldu. Mercedes kullanıcısı olarak audiye olan önyargılarımı baya yendim. Quatro olan olmayan tüm modellerdeki o yol tutuş hissi mükemmeldi. Sanırım "aktif direksiyon" denilen yeni bir sistemle gelmiş yeni a4 ler. Ani manevralarda ve çok direksiyon manevrası gerektiren şehir trafiğinde çok işe yarayacak gibi. Hatta eski kasa 2.0 tdi yi aynı pistte kullanıp aralarındaki farkı gördük. Audi 10 üzerinden 9 puan aldı benden. (1 puanı her zaman saklamak lazım iyininde iyisi çıkar). Test dönüşünmde yol güzergahında olan Hastalya Mercedes bayisinede uğradım.
    İçeride Amg paket beyaz, siyah cam tavanlı C200 K yı görünce aşık oldum sayılır. Biranda audiyi unuttum sanki. Ama Dizel istersek vergi dezavantajı olan 2 litrenin üstünde dizel motor sunması ve audiye göre yüksek olan fiyatı kötü tarafı.

Bmw kullanma fırsatım olmadı eğer bir test sürüşü yaparsam bu 3 araba arasında arkadaşı yaptığı gibi bir tercih yapabilirim.

• Bir araca 60bin euro veriyorsam 10 kere düşünürüm...

Heleki böyle bir zamanda. 3 serisi c serisi a4 serileri bence bu fiyatları haketmiyor.

5bin euro daha koy en azından 5 serisi al bence.

Satarken kaybın daha az olur , daha klass araca binmiş olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: obgyn

5 20 d için haklısın ama yaş henüz 30 ların başı ne bileyim 5 bana 40 ve sonrası gibi geliyor

Bende öyle düşünürdüm ama alp beyazı ful m paket bir 520d yi gördükten sonra sizinle aynı olan alternatiflerimi değiştirmek zorunda kaldım. Benim alternatiflerimde aynı c220 cdı beyaz amg paket , yeni kasa a4 2.0tdı , bmw 320d di ama ne varki 520 yi görünce tamamen fikrim değişti 60 euroya 10. euro daha ekleyip aşşağıdaki muazzam makineyi almak daha akıl karı gibi geliyor. Ne aldınız tam olarak anlamadım ama ne aldıysanız elbet kaliteli bir makinadır kazasız belasız kullanınız. : ))

3 20 d mercedes c 200k A4 20 tdi aynı gün test

• quote:

Orjinalden alıntı: cyber-shot

quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Güzel tercih olmuş aracınızı kazasız belasız kullanmak nasip olsun.

+ 4.000 €

Sadece M Paket için 8küsür ila 10. bin euro arasında bir fiyatı var ..

Profesyonel müzik sistemi ile navigasyon tv sistemi ise 5000 euro ..

Harman Kardon Logic 7 ı katarsak bu fiyat baya katlanıyor ne yazıkki .. : ))

M Full Paketten kastım : M Aerodinamik Paket , M Spor Paket 'tir. Yani Koltuklarından , direksiyonuna , spor süspansiyonundan body kit'ine kadar .. ( + jant vs. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 24 Nisan 2008; 14:16:45 >

• içi dar olsun ne olacak
    siz ailesiniz
    çocuklarınız birbirine temas etsin sıkışsınlar birbirlerine katlanabilsinler
    ne olacak bunda
    ferah ferah olmak istiyorsanız trenle yolculuk edin o zaman
    bmw güzel bir araç olabilir belki ama mercedes bambaşka
    herkes mercedes kullansın istiyorum
    birçok araç aldım sattım ama mercedes gibisi yok
    bmw ye binerken bunu hissetmemiştim
    60 bin euronuz varsa bu hazzı sizde yaşamalısınız diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa-tepe -- 24 Nisan 2008; 14:34:07 >

• Ayrıca fuat dostumun verdiği araçta ilk defa yeni bir süspansiyon sistemi kullanılmış ve ilk defa yeni c de bu sistem. : )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Ayrıca fuat dostumun verdiği araçta ilk defa yeni bir süspansiyon sistemi kullanılmış ve ilk defa yeni c de bu sistem. : )

evet yusuf ..değişmese yeni bir süspansiyon sistemi olmasada çok şey değişeceğini sanmıyorum

ben şöyle düşünüyorum
    120 milyar bir araca veriliyorsa bu ihtiyactan zaruretten daha ziyade artık keyfi olmuştur
    keyf alman gerekir aracında zevk vermesi
    yaşamadan bilemezsin ki zevki
    zevkin keyfinde kompetanı mercedes
    bmwde spor kullanımlar için iyi firma ancak keyfin zirvesinde mercedes var halen
    üstelik e46 kasa bmw daha güzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aa-tepe -- 24 Nisan 2008; 15:08:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: obgyn

5 20 d için haklısın ama yaş henüz 30 ların başı ne bileyim 5 bana 40 ve sonrası gibi geliyor

Bende öyle düşünürdüm ama alp beyazı ful m paket bir 520d yi gördükten sonra sizinle aynı olan alternatiflerimi değiştirmek zorunda kaldım. Benim alternatiflerimde aynı c220 cdı beyaz amg paket , yeni kasa a4 2.0tdı , bmw 320d di ama ne varki 520 yi görünce tamamen fikrim değişti 60 euroya 10. euro daha ekleyip aşşağıdaki muazzam makineyi almak daha akıl karı gibi geliyor. Ne aldınız tam olarak anlamadım ama ne aldıysanız elbet kaliteli bir makinadır kazasız belasız kullanınız. : ))

özdamar kardeş bmw konusunda bilgi ve deneyimini takdir ve takip ediyorum. 3 20 d sedefi gümüş premium + sunroof+katlanır ayna tercih ettim.
    5 çok pahalıya geliyor. ileride inş..
    mercedes hem bana dar geldi. hem 200k aşırı yakıyor ( 320 in iki katı). hemde eşim c serisini beğenmedim diye tutturdu.

• Dostum bmw hayırlı olsun

Güle güle kullan
  • hayırlı olsun hocam güle güle kullan
  • quote:

beni imrendirmeyin...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.