Şimdi Ara

3 20 d mercedes c 200k A4 20 tdi aynı gün test (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: obgyn

mercedesin bir iyi tarafıda bu ay için kredi 1.29 imiş. 320d'nin performansı 3.16 kullanan biri olarak bana harika geldi ama 330 kullananı tatmin etmeye bilir. 3 20 den beni uzaklaştıran 17 jant dedim 2 bin euro yarı deri kumaş dedim bin euro bunlar mercedeste standart. birde mercedes panoromik tavan. dizel /benzine ben gelince mercedes 200k ile 220cdi arası sadece 2 bin euro. yakıt ise dizel 6.1lt. X 3.10 ,, benzin 9.9 lt.X 3.40
    yani dizel her zaman karlı.
    o yüzden bugün sabah bmw den 2 bin euro kaporayı geri alıp mercedese verdim. kredi için başvurdular bile.
    ,son kararım..

Hayırlı uğurlu olsun hocam...

220 CDI güzel arabadır. Bence de 2 bin euro ya değer... Uzun vadede bence en güzel tercihi yapmışsınız...

Güle güle binin. Darısı da bizlere...

• sanal dunya işte
    bmw aldığını sanarken
    monitörde yazıları okuyunca birde bakmışsın mercedes almışsın
    hayırlı ugurlu olsun..
    doğru yerinde bir seçim olmuş
  • quote:

mercedesin bir iyi tarafıda bu ay için kredi 1.29 imiş. 320d'nin performansı 3.16 kullanan biri olarak bana harika geldi ama 330 kullananı tatmin etmeye bilir. 3 20 den beni uzaklaştıran 17 jant dedim 2 bin euro yarı deri kumaş dedim bin euro bunlar mercedeste standart. birde mercedes panoromik tavan. dizel /benzine ben gelince mercedes 200k ile 220cdi arası sadece 2 bin euro. yakıt ise dizel 6.1lt. X 3.10 ,, benzin 9.9 lt.X 3.40
    o yüzden bugün sabah bmw den 2 bin euro kaporayı geri alıp mercedese verdim. kredi için başvurdular bile.
    ,son kararım..

Seni seviyorum doktor..işte bu
    Sağ serbest solda Mercedes:)
    En iyi kararı vermişsin...bmw alsaydın seni hiç affetmezdim
    Abim Yozgat devlet hastanesinde başhekim..yolun düşerse git bi çayını iç
    Onada merso e 220 cdi aldıracağım,taktım kafaya:D bende arpa yok bari abimizin mersosuna binelim demi

• quote:

,son kararım..

Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
    Yalnız 200k ların yıllık vergisi 986 ytl,220cdi lerin 2326 ytl.Benzin-mazot hesabı yaparken bunu unutmayın.Ayrıca Mercedes te benzinli ve dizel araçların bakım fiyatları ve aralıkları bir değil.Dizel her zaman karlı demek için senede; Mercedes'le en az 20bin yapmalısınızki kafa kafaya gelsin Gerisi kar,o da ne kadardır tartışılır.

• artık fake oldugumu belli oldu (aa-tepe)
    arkadaş için 5 tane servis aradım bir mercedes alınacak dizelmi benzinlimi olsun diye
    arkadaş doktor kurek mahkumu gibi bir hayat dedim
    maksimum 50 bin km yapar yada yapamaz dedim
    hepsi oy birliği yapmış gibi benzinli olsun dedi ama

arkadaşta dizelin şişirdiği havayla doldurdu yelkenini
    ne yapalım kısmet
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: blackgod

320d, 2.0 sınıfının en performanslı aracıdır. Beğenmeyenler 140hp'lik alternatiflere de bir baksınlar bakalım..
  • arkadaşlar dün iridyum gri panoromik tavan 220 cdi mi teslim aldım. dün bugün 150 km kadar kullandım. rölanti dışında benzinliden daha sesli değil. yol bilgisayarı türkçe ve çok kullanışlı. konfor adına herşey var.
    şimdilik doğru karar verdiğimi düşünüyorum.
    Umarım benin gibi karasız bütün arkadaşlar seçimlerini yapıp sonunda memun olurlar. .
  • Öncelikle hayırlı olsun..Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..

quote:

Mercedes C 200 K:
    Araç yakından çok heybetli değil ama yan çıtaların altındaki hatlar ve avangart donanımı ile oldukça kaslı va atak duruyor. Bagaj derinlemesine hacimli ama en biraz dar.
    Ön koltuk bana bariz olark dar geldi (boy 190 kilo 95) dizlerimin kokpite temasını önlemek için kızağı neredeyse sonuna getirdim tabi ön bu halde iken arka koltukta alan ciddi olarak azaldı.

quote:

1- C 2oo k ciddi olarak çok yakıyor ve araç çok dar içinde rahat edemedim bence mercedes E serisi ile başlıyor. ama avcı gençler için ilk tercih olur. biz çoluk çocuğa karıştık.

Bu düşüncelerini ne değiştirdide Mercedes aldın?? Herhalde ne araba büyüdü,nede sen küçüldün
    Seninle aynı ebatlarda ve çoluk çocuklu olmaktan dolayı soruyorum.

• Hayırlı olsun mercedes iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

Öncelikle hayırlı olsun..Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin..

quote:

Mercedes C 200 K:
    Araç yakından çok heybetli değil ama yan çıtaların altındaki hatlar ve avangart donanımı ile oldukça kaslı va atak duruyor. Bagaj derinlemesine hacimli ama en biraz dar.
    Ön koltuk bana bariz olark dar geldi (boy 190 kilo 95) dizlerimin kokpite temasını önlemek için kızağı neredeyse sonuna getirdim tabi ön bu halde iken arka koltukta alan ciddi olarak azaldı.

quote:

1- C 2oo k ciddi olarak çok yakıyor ve araç çok dar içinde rahat edemedim bence mercedes E serisi ile başlıyor. ama avcı gençler için ilk tercih olur. biz çoluk çocuğa karıştık.

Bu düşüncelerini ne değiştirdide Mercedes aldın?? Herhalde ne araba büyüdü,nede sen küçüldün
    Seninle aynı ebatlarda ve çoluk çocuklu olmaktan dolayı soruyorum.
    .
    aslında hala dar diyebilirim. mercedesi seçmem aslına bmw den vazgeçmem demek. audiyi tamamen elemiştim. aynı markalrın bir üst segmenti daha pahalı. test sürüşünü 200 k ile yapmıştım. o zaman yakışı çok gelmişti.daha sonra forumun gazı ile 22o cdi yi denedim. 220 cdi 6.8 falan yakacak.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.