Şimdi Ara

3 20 d mercedes c 200k A4 20 tdi aynı gün test (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    gri ne siyahtır ne beyaz
    gri kusuruma bakma tabir için karaktersiz bir renktir
    gri belirsizliktir
    başka renk yokmu
    biz küçükken teneke soba boyası denirdi griye ki bence öyle
    yinede zevk tabii ki
    gri arabaya bej deri boşver gitmez
    bu arada aracın mercedes olması filan seni etkilemesin
    senilk önce alıcısın
    para senin
    eğer elimizde yokgetirtemeyiz çok beklersin vs diye çakallık ederlerse
    istediğin rengi getirtebilirsin
    hatta yokmu len buranın müdürü o gelsin falan diyede ağırlıgını koyabilirsin
    gri tercih değil mecburiyet olmasın ama gri seviyorsanız o başka
    ona allahın kulu karışamaz

3 20 d mercedes c 200k A4 20 tdi aynı gün test

• perşembe veya cuma günü aracı garajdan çıkartacağım
    derisini art car ın önerisi ile arap sabunu ile temizlettim ve deri bakım solusyonları
    şu anda çok daha temiz görünüyor bu aldıgımdaki resimleriydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: a-tepe

perşembe veya cuma günü aracı garajdan çıkartacağım
    derisini art car ın önerisi ile arap sabunu ile temizlettim ve deri bakım solusyonları
    şu anda çok daha temiz görünüyor bu aldıgımdaki resimleriydi

bu c mi e mi.
    bu arada hocam sen kardiyologsun değil mi. özel demisin devlette mi.
    adanada cerrahi tıp merkezi var ortağı olduğum. yaz onu bende oraya geçeceğim. çok ciddi kardiyoloğa ihtiyaç var. düşünürmüsün
  • yok hocam düşünmüyorum
    herhalde 1-2 yıl sonra özelde de çalışmak isteyeceğimi sanmıyorum
    dürüst çalışanlarda mutlaka vardır
    devlet kurda kuzu teslim ediyor
    vicdanım sızlıyor özel bana göre değil
    resmen talan ediliyor hazine ve bütçe
    ayrıca serin ve nemsiz hava cildime iyi geliyor
    ben mersinliyim
    balcalı mezunuyum
    kimse benim kadar nemden bıkmamıştır herhalde
    adana merkezmi ilçelerindemisiniz
    osmaniyede samimi doktor arkadaşlarım var
    ben doğu karadenizi seviyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-tepe -- 26 Nisan 2008; 23:30:39 >
  • Orjinalden alıntı: okanttnc

Mekanik aletler bunlar doktor.
    Aracı daha yeni aldın kazasız belasızda... Bir şanzıman hatası verirse o zaman durum değişir vallaha.
    Bir daha mercedes'in yanından geçmezsin.
    Bırak araçları üretenler iddaa etsin "yenisini çıkarana kadar en iyi bu" gibilerinden.

freelander gibi pahalı değil şanzumanı özellikle sordum
    benim eski free de şanzuman arızası vardı kasada 10 milyar
    bunu tecrübe ettim
    okadar sorunlu değil

• bence bmw 5 serisi 3 serisinden açık ara her açıdan önde.

kesinlikle 5 serisinin verdiği havayı 3 serisi vermiyor. 3 serisine dönüp bakılmıyor bile.

3 serisinin arka tasarımı iyi değil. bütün olarak araca bakıldığında sanki önden arkadan sıkıştırılmış gibi.

5 serisi mükemmel. zaten 40lı yaşlara geldiğinde belki 5 serisi olmicak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 26 Nisan 2008; 23:48:11 >
  • hocam c 220 cdi gride mutabıkmıyız
    ben huylu adamım düşünürüm acaba ne aldı ne oldu diye :)
  • 3 serisi coupe oldugunda ancak biraz dikkat cekiyor onun hariçinde dikkat cekmiyor,

bugün led farını acmıs a5 görmüştüm sunu diyebilirimki a5 varken yada a4 hiçbirine bakmazdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

320d performansız bi araç 60bin euroya göre....bende yakında avrupada sürmek için almanyadan 330i alacağım...alacağım araç 7-8 yaşında olacak ama 10-12 bin euro olacak maliyeti en fazla her hali ile şu anki 320 serileriden motor olarak üstün bi araç....bu kıyası neden yazıdın diye soracak olursanız açıklaması şudur....sizi perfomnası etkilemiş 320 nin....ama werdiği performans trde kullandığım imzamdaki vw kadar....BMW komfor için alınır haklısınız...ama performasnı için alınmışsa eğer 320, asrın hatasıdır....

Ben performans için bir tercih yapacaksam bu kesinlikle 6 silindir olur fakat performans bir bakıma görecelidir nasıl mı ? Siz nasıl ki jettanız ile 330 u kıyaslıyorsunuz arkadaşta daha önce kullandığı araç ile kıyaslıyor doğal olarak alacağı 320 yi .. Belki mevcut aracı oldukça hantal bu yüzden 320 de performanslı gelmiş olabilir. Burda kişinin istediği performans ona özeldir yoksa bana 330 da performanslı gelmez çünkü kullandıklarım ondan daha performanslı araçlar , bilmem açıklayabildim mi ? ..

• quote:

Orjinalden alıntı: obgyn

arkadaşlar bu gün sizden aldığım yoğun gazla bmw ye tekrar gittim 5 serisi 3 için isteidğim donanımlar ile 78 euro dediler. bir de benim arabaya 17 inç jant atayım dedim 2 bin euro fark istediler. mercedes te 17 inç standart. kafam karıştı hemen izmir has mercedes bayiine geçtim 22o cdi + 17 inçjant+panoromik tavan+ bluetooth+Xenon+ energy paket: 62.000 euro dediler. 3 20 d ile aynı fiyat. hanım da daha dikkatli bakınca beğenir gibi oldu c yi. vallaha kafam karıştı ?????.

ya o kadar olmuşmu ?Ben 2006 kasım ayında 2007 model 520d yı 62.000 eu ya almıstım....Araba alırken hersey olsun ıstıyoruz.Hayatta cokda elzem olmayan donanımlara bakıyoruz...Benım aldıgım arabada metalık boya derı koltuk 17 ınc jant standart vardı....Sunroof yok ..Özellıkle istemedım....Perde yok onuda istemedım...Onun yerınede 250 ytl ye cok acık bır fılm kaplattırdım..Cok da yakıstı...Arabam su an 22.000 kmde....Ben daha cok uzun yol yapıyorum...Uzun yolda muthıs keyıflı araba....Daha bakım zamanı gelmedı....Hep servısı pahalıdır dıye dusunurdum.Ama 1.5 yıldır servıs parası vermedım...Bakım 25.000 de gıbı gozukuyor.....Tavsıye ederım guzel araba.......Mpaket olsa cok yakısıklı duruyo ama....2 tampon 2 aynaya o kadar para verılırmı ..ben vermem...520 d bence ust sınıfta bınılebılecek en premıum araclardan bırısı..Bu arada benım yaşta 39 ...selamlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe01 -- 27 Nisan 2008; 22:44:13 >

• E 220 cdi süper bir makine...
    Bu paralara alınabilecek en iyi araç derim...
  • 320 konforlumu ?

yahu yapmayın etmeyin,hayatımda grdüğüm en küt araçlardan biri.....cukurlarda hop hoplata sıkıcı olan bir araç bana göre.....5 serisi biraz daha iyi bu konuda tabi

quote:

320d performansız bi araç 60bin euroya göre....bende yakında avrupada sürmek için almanyadan 330i alacağım...alacağım araç 7-8 yaşında olacak ama 10-12 bin euro olacak maliyeti en fazla her hali ile şu anki 320 serileriden motor olarak üstün bi araç....bu kıyası neden yazıdın diye soracak olursanız açıklaması şudur....sizi perfomnası etkilemiş 320 nin....ama werdiği performans trde kullandığım imzamdaki vw kadar....BMW komfor için alınır haklısınız...ama performasnı için alınmışsa eğer 320, asrın hatasıdır....

• quote:

320D performanslı bir araç 320i gitmez ama 320D iyidir

Konfora gelince passat daha konforlu arkadaşım bahsi geçen arabalarda süspansiyon nisbeten daha sert

• 177 bg aracı performanslı bulmayan arkadaş alonsomusun schumayer mısın...?
  • sayın obgyn
    msn adresimi size yazdım
    istediğiniz aracın tam özelliklerini ve opsiyonlarını yazarsanız size uygun bir fiyat çıkartabiliriz
    saygılar

not:önerimiz şu şartlar altında 45 bin km altı yol yapıyorsanız ve konfor arıyorsanız benzinli araç almanızdır

saygılar
  • 320d, 2.0 sınıfının en performanslı aracıdır. Beğenmeyenler 140hp'lik alternatiflere de bir baksınlar bakalım..
  • Kafan karışmasın mercedes alıpta pişman ola duydunmu hiç? Ben duymadım
    E63 AMG al en güzeli bi daha hiç değiştirmek istemezsin
    şaka bi yana ben olsam 320d yerine 220cdi alırdım hem mercedes hem daha yakışıklı hem daha yeni
  • Mercedes'in dezavantajı; motor hacminden dolayı bir üst vergi dilime girmesinden kaynaklanıyor. C200 K ile C220 CDI aralarında yaklaşık 900 YTL fark var yıllık. Ben olsam, 320d Coupe alırdım
  • mercedesin bir iyi tarafıda bu ay için kredi 1.29 imiş. 320d'nin performansı 3.16 kullanan biri olarak bana harika geldi ama 330 kullananı tatmin etmeye bilir. 3 20 den beni uzaklaştıran 17 jant dedim 2 bin euro yarı deri kumaş dedim bin euro bunlar mercedeste standart. birde mercedes panoromik tavan. dizel /benzine ben gelince mercedes 200k ile 220cdi arası sadece 2 bin euro. yakıt ise dizel 6.1lt. X 3.10 ,, benzin 9.9 lt.X 3.40
    yani dizel her zaman karlı.
    o yüzden bugün sabah bmw den 2 bin euro kaporayı geri alıp mercedese verdim. kredi için başvurdular bile.
    ,son kararım..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.