Şimdi Ara

3 20 d mercedes c 200k A4 20 tdi aynı gün test (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güsel tercih ama bence de imkanın varsa 5.20 d al ne güzel viştesi var onların ya joystick gibi benim çok hoşuma gidiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: obgyn

..

Öncelikle teşekkür ediyorum tercihiniz kendi beğeni ve cüzdanınıza göre olduktan sonra bmw hakkında bir şey söylemeye pek gerek duymuyorum. 320d , hafifliğinden ve aerodinamik yapısından ötürü 520d den daha performanslıdır fakat 5 sedan bir aile aracıdır. 3 Kasada efsaneleşmiş bir seridir şimdiden güle güle kullanın.

Ayrıca kafanıza takılan sorunlar varsa yazabilirsiniz. BMW bu 1 serisinide 80.000 euroya getirebilirsiniz herşey Aksesuar/Donanım dır bu markalarda , ve de borusan gibi bir tekel olunca işin ucunda fiyatlar ister isteez kdv ve ötv politikası ile de birlikte oldukça yükseliyor. Tercihiniz sizin istediğinizdir. : )
  • yusufcugum
    funkmaster 320d coupeden memnunmu acaba
    böyle bir diyalogunuz oldumu acaba
    bir ara sanki memnun değilmiş gibi bir intiba verdi
    varsa veya yapılması gereken bir şey varsa doktor beyle irtibatlandırılabilir
    madem almış bmw 320d kullanma periyodunda ön fikri olması açısından iyi olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aa-tepe

yusufcugum
    funkmaster 320d coupeden memnunmu acaba
    böyle bir diyalogunuz oldumu acaba
    bir ara sanki memnun değilmiş gibi bir intiba verdi
    varsa veya yapılması gereken bir şey varsa doktor beyle irtibatlandırılabilir
    madem almış bmw 320d kullanma periyodunda ön fikri olması açısından iyi olabilir

efe memnun aracından gelir herhalde yazar ..

o biraz daha yüksek motorlu birşeyler bakıyordu ..
  • @yusuf

Gelen kutun dolmuş sanırım. Sana touareg ile ilgili sorunumu dile getirmiştim. Geldimi?

Geri dön sana zahmet , koltuk olayından çıldıracak gibi oluyorumda.
  • Yok hayır okan gelmedi mesajın temizlik yapayım birdaha yolla sana zahmet , kusura bakma .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Yok hayır okan gelmedi mesajın temizlik yapayım birdaha yolla sana zahmet , kusura bakma .

Gönderdim Yusuf...

Umarım derdıme derman olursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanttnc

quote:

Yok hayır okan gelmedi mesajın temizlik yapayım birdaha yolla sana zahmet , kusura bakma .

Gönderdim Yusuf...

Umarım derdıme derman olursun.

Cevapladım.

• 120.000 lira bir arabaya veren birine 355€ pekte indirim sayılmaz herhalde
    hediye olarak verilmeli yada istenirse ücretsiz sunulması gerek bence yusuf sencede öyle değilmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

120.000 lira bir arabaya veren birine 355€ pekte indirim sayılmaz herhalde
    hediye olarak verilmeli yada istenirse ücretsiz sunulması gerek bence yusuf sencede öyle değilmi

Açıkçası yukarıdaki paketi uygulamam uygulattırmam . Ne o öyle parıl parıl.

Haklısın tabi ki de zaten fiyatlar havalarda yapacak birşey yok .
  • quote:

Borusandaki bu kampanyayı haber verme gereği duydum belki işinize yarar.

http://bmw.com.tr/tr/tr/index_narrowband.html?prm_content=../../tr/tr/owners/3seriessedanparts/_highend/xml/introduction.xml

3 20 d mercedes c 200k A4 20 tdi aynı gün test

çerçeveye krom kaplama dışındaki olaylar hikaye. Kampanya olmasına rağmen iyi para. Daha ucuza kenar kaplama yaptırılır. Arabanın görüntüsünü değiştiriyor.

• hocam hayırlı olsun.
    iyi bir seçim ama o 3 araç içinde yeni c-klass'ın duruşu;heybeti daha bir başka.
    tamam c için çok yakıyor demişsin ama diğer 2 araç dizel o benzinli.
    onun cdi'ını düşünmedin mi?
    ne olursa olsun sendeki imkan bende olsa kesinlikle c-klass cdi avantgarde alırdım.
    ama zevk meselesi.
    Allah kaza bela vermeden bindirmeyi nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 25 Nisan 2008; 2:55:52 >
  • funk master
    yorumun ?
  • hayırlı olsun

ama kuş sütü bile yaksa C200 alınırdı
  • bmwyide alırken mercedeside alırken
    eşim neden pejo almıyoruz biz diyordu
    de get çocukların altına bak dedim
  • 5 serisi varken c olur yalan
  • adam yaşım 30 diyor
    ne yapsın gemiyi
  • arac tercih etmeden once 0km yargisi varmiydi bilmiyorum ama eger arac alinmasaydi size tavsiye etcegim arac bu olurdu...

http://www.sahibinden.com/m_paket_11000_km_de_sifir_ayaridaWQQaXQQ7350255WQQpXQQdisplayitem
  • arkadaşlar bu gün sizden aldığım yoğun gazla bmw ye tekrar gittim 5 serisi 3 için isteidğim donanımlar ile 78 euro dediler. bir de benim arabaya 17 inç jant atayım dedim 2 bin euro fark istediler. mercedes te 17 inç standart. kafam karıştı hemen izmir has mercedes bayiine geçtim 22o cdi + 17 inçjant+panoromik tavan+ bluetooth+Xenon+ energy paket: 62.000 euro dediler. 3 20 d ile aynı fiyat. hanım da daha dikkatli bakınca beğenir gibi oldu c yi. vallaha kafam karıştı ?????.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.