Bildirim
3.20d M sport bu kadar edermi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben almazdım o fiyata eski kasa. ama yeni kasalarda biraz daha pahalı. bütçen varsa çıkabildiğin kadar çık. sınırlıysa yeni kasa ama m modeli olmayanlara bak. yeni kasa bir başka hele zf 8 ileri olması bir başka dünya. -
Bence eder,ama 105'lere inmeye çalışın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekran varsa edebilir yoksa fiyat çok -
belirttigim yeni kasa fiyatı m kasa olmayan ve olmazsa olmaz birkac ozellik ekledigim fiyat. sadece m kasanın kendi fiyatı 15000tl yani m kasa f30 yaklasik 165.000 tl. ama degermi deger dediginiz gibi 8 vites inanilmaz keyifli. ekran var ve tanıdık araç onun icin almayı dusundum..
Eder arkadaşım ekran var ise eder çokta keyifli bir araçtır. e60 baktın mı hiç? -
Daha az ozellikli f30 bakardim..
e90 3 alacağıma, e60 5 alırım o fiyatlara. -
F30 316i oneririm.
ekranlı ise eder ve koltukları tam deri ısıtma felan varsa kap derim.170.000 e kımaş koltuklu M alıyorsun düşün f30
quote:
Orijinalden alıntı: laedria
2011 kasım çıkışlı 2012 model 20.000 km hatasız 3.20 d Msport, sunroof,xenon deri döşeme mevcut. Bu ve benzeri ilanlar fiyat 110.000tl civarı. Sizce değermi yoksa biraz daha (yaklaşık40.000tl kadar) kasıp yeni kasaya mı bakmalı??
o kadar etmez ama satıcı istiyor.. satar mı ? zor.. birkaç ay bekler sonra borusana 75 bine geri verir.. -
ev alınır bu paralara :D -
Bence etmez.
Etmez. -
E60 seni çağırıyor dostum
Golf 7 nin 70 bin liraya satılması kadar normal alınır
valla bu fiyatlara olan e60 ların ya km si çok ya da modeli düşük. f30 3.16i olabilir ama artik benzinli bir araç istemiyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X