Bugün kreşte boyama yaparken aklıma geldi şimdi bow lar mag ve phy vurabilio ve fena crit cakabilio pacheon phy vuruo light imbue magical şimdi 3str 3int bow yapsak str bow a göre nasıl vurur? Hp si az olacak onuda düşündüm ve heuksal pasifini açmaya ve cold 20 snowshield ı açarım diye düşündüm üzerinede protector hadi olmadı 3str 2 int olsun ama benim merak ettiğim statları eşit dağıtırsak bow gibi bir charda str bow,glaive ve blade e göre attack ı nasıl olur?
kreşte boyama yaparken ?
Bi abimin int bowu vardı. 100 Lvde çok memnundu ama 11 degrede hiç bir farknı görmedi. sadece intti snowlu warriora bile yyattı ^^
ama senin dediğinde daha çok str ve daha çok crit. critler bi nevze yükselicek ama çok fark olmaz bence. hocam bence hiç uğraşmaya değmez yani emeğe değmez.
böle bi secim yerine spear nker hybirdleri daha etkili olabilir bence. hem pasif hp hemde arada bir vereceğin str
spear nasıl hybird yapılır konusunda uzman değilim ama en çok 7:1 seceneğini fln gördm.
Kreş terk.
iyi çorba olur
quote:
Orijinalden alıntı: Heaven&Hell Kreş terk.
:D ben asıl merak ettiğim bu char damageleri str ve int charlara göre nasıl olur? [defans sorun olmaz protector set bi de 3str3int den her türlü defans gelir + heuksal hp syle tek merak ettiğim attack ı nasıl olur?]
Kimsenin bir fikri yok mu stat ve attack arasndaki orantı hakkında?
:D ben asıl merak ettiğim bu char damageleri str ve int charlara göre nasıl olur? [defans sorun olmaz protector set bi de 3str3int den her türlü defans gelir + heuksal hp syle tek merak ettiğim attack ı nasıl olur?]
Full int bowdu sevdiğim bi abim
diyelim 30k strng bowla vuruyor. crit 35*40k vuruyordu ve soul arrowla fln mavi dediğimiz ile crit vursa bile hiç etkili değildi 15k normal vuruyorsa 17k vrit vuruyordu :D
nukeler strong bowla hemn hemn aynı vuruyordu.
str olsa biraz daha artar. ama vuruşların düşer full intte 30k vuruyorsan str verili halde 20*25 vurursun ve critlerin gene aynı hesaba gelir :D bence mantıken öle
yani bi cacık olmaz o chardan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme