Şimdi Ara

3-5-2 Tam Bize Göre Değil Mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3-5-2 tam bize göre değil mi? Kanat beklerimiz de uygun stoperlerimiz de uygun sayılır . Bakın ben böyle bir kadro oluşturdum daha da geliştirilebilir . Tabii bir de Emre ve Meireles gibi tam oynamayan oyuncularımızı düzeltecek bir hoca gerek.

• Türkiye'de bu formasyonla takım oynatmak yürek ister malesef biraz, herkesin harcı değil.
  • hocam bu 3-5-2 değil 5-3-2 olmuş fark edersen...
  • Avrupada 3.5.2'yi en iyi oynayan tek takım; Juventus.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chiellini gibi adamım olsa 1-7-2 oynatırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spoderman

hocam bu 3-5-2 değil 5-3-2 olmuş fark edersen...

Gökhan ve Caner'i Meireles Ve Emre'nin yanında say.
  • boylesi biraz daha iyi sol kanat dysynda yumusak bir karny yok bence kesinlikle denenmeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    4-4-2 DE SNEİJDER'E YER YOK!!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fifadaki 5 2 1 2 olmuş bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanyrym syrf kuyt y oynatmak ugruna denenemiyor bu tarz farkly sistemler
    oynatma garantisi mi vermisler nedir anlamadym
  • arkada?ymyz da tam inanmamy? olacak ki formasyona 3/5/2 olmazmy deyip 2 tane beki hafif ileriye atar gibi yapmy?.

ama bu bildi?in 5/3/2 merak etme hocam ersun yenal da aykut hoca da oynar böylesi 3/5/2 yi mutlaka.

soru ? formasyondaki 2 bek madem kenardan maç boyu gitgel !!!! yapacak , niye orta çizgiyi geçiremedin ka?yt üzerinde .
  • caneri sil o takymdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

caneri sil o takymdan

o zaman gereksiz birkac adamı satip canerin yerine yabanci bir gokhan gonul almak lazim zaten 11 de 4 yabanci var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defencer

Arkadaşlar 3-5-2 tam bize göre değil mi? Kanat beklerimiz de uygun stoperlerimiz de uygun sayılır . Bakın ben böyle bir kadro oluşturdum daha da geliştirilebilir . Tabii bir de Emre ve Meireles gibi tam oynamayan oyuncularımızı düzeltecek bir hoca gerek.

Neden 3 tane orta saha oynatmak istiyorsunuz anlamıyorum sonrada şu niye oynamadı Sow niye sol da oynadı falan diyorsunuz.Elimizde 10 tane orta saha oyuncusu var diye 3'lü veya 4'lü orta saha oynatmak zorunda değiliz koy kardeşim 4-4-2
    Volkan
    GG - Alves-Kadlec-Hasan Ali

Kuyt(krasic)-Topal-Alper - Caner

Emenike-Sow
    Bu oyuncuları oynatıp şu niye oynamıyor diyebileceğim bir tane adam yok daha kadromuzda.Egemen falan iyileşince zaten Kadlec'in yerinde oynar Emre'ymiş Baroni'ymiş Meireles'miş inanın umrumda değil zaten hepsi birbirinden beterler Fenerbahçe ruhu yok Emre hariç o da formsuz.4-3-3'müş 3-5-2'miş bunları oynamak için orta sahalarımız mükemmel olması lazım bizim orta sahamızı taşıyacak Pirlo (Alex) gibi bir adamımız varmı ki 2 ön libero + bir ofansif orta saha oynatıyoruz.Gs'de Snejder var her ne kadar eskisi kadar etkili olmasa da adamın ölüsü maçta gol atıyor asist yapıyor ne bileyim oyunu ileri taşıyor.Biz bunları Baroni'den bekleyince tabi hayal kırıklığına uğruyoruz.Bizim orta sahalarımız sağ ve sol taraflarda kademeye girecek veya beklerimiz orayı tamamen kullanabilecek düzeyde değiller Sow'dan Hasan Ali'ye geriye gelip yardım etmesini bekleyemeyiz veya topu alıp deparla bir iki adam geçerek çizgiye inip orta açmasını veya içe katedip birine koridor yaratmasını,ara pas atmasını bekleyemeyiz bu adamın en iyi yaptığı iş gol atmak o zaman gol bölgesine en yakın yerde oynatmamız lazım.Bu saydıklarımın birazını Stoch yapabiliyordu malesef onuda gönderdiler adam Paok'ta yardırıyor belkide Şl'ye taşıyacak takımını.
    Bu kadar yazıktan sonra geriye sadece Aziz Yıldırım istifa demek kalıyor.(Bir gün bana Aziz Yıldırım'ın gitmesini isteyeceksin deseler bir yerimle gülerdim.)

• caner , kalsın hocam ortasol da yedek olarak.
    gökhan da ilerde denenmesin imkan var, ortasahaya 2 kanat, üstdüzey, gökhan ı da sagbek te zorlayacak bir oyuncu ve kanatlar kilitlendiginde ortaönde de iş yapabilecek çalım atabilen hızlı bir ofans oyuncusu ile takım düzlüge çıkar .

elde satılması icap eden öylesine çok yerli ve yabancı varki. ancak işin komik tarafı bunlar para etmez. ! o zaman da adama sorarlar, satamayacak kadar vasat olan adamı bu takıma kimler sokuyor senelerdir.

hadi bi guiza vakası yaşadın olur dedik bagrımıza bastık sineye çektik. şuan eldeki aldıgın fiyatın yarısı etmeyecek adamlar neyin kafasıyla alınmış.

bırakın bu kadro kurup yırtma işlerini de bunu sorgulayın birazcık, kimden çekiniyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gotte2bache

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

caneri sil o takymdan

o zaman gereksiz birkac adamı satip canerin yerine yabanci bir gokhan gonul almak lazim zaten 11 de 4 yabanci var

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: gotte2bache

quote:

Orijinalden alinti: Black Raven

caneri sil o takymdan

o zaman gereksiz birkac adami satip canerin yerine yabanci bir gokhan gonul almak lazim zaten 11 de 4 yabanci var

olabilir , ama hani onu dü?ünecek zihniyet bizim kulüpte

• quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

Avrupada 3.5.2'yi en iyi oynayan tek takım; Juventus.

en iyi oynayan tek takım?

Avrupada juveden başka 3-5-2 oynayan mı var sanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Defencer

Arkadaşlar 3-5-2 tam bize göre değil mi? Kanat beklerimiz de uygun stoperlerimiz de uygun sayılır . Bakın ben böyle bir kadro oluşturdum daha da geliştirilebilir . Tabii bir de Emre ve Meireles gibi tam oynamayan oyuncularımızı düzeltecek bir hoca gerek.

Ne sistemi kardeş.Futbolcular yanalı takmıyor ki.ne sistemi yaparsan yap hoca baskısı olmadan bir cacık olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

İnter falande oynuyordu geçen sene. İyibi biliyorum. Mutlaka bilmediğimiz 4 5 Takım daha vardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

quote:

İnter falande oynuyordu geçen sene. İyibi biliyorum. Mutlaka bilmediğimiz 4 5 Takım daha vardır.

inter 3-5-2 falan oynamıyordu bilindik juveden başka 3-5-2 oynayan yok

• 4-4-2 daha iyi gibi geliyor bana.

Yine de biz ne dersek diyelim bu adam 4-3-3 oynatacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.