Şimdi Ara

3.5 ayda ydt tyt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben bir türlü ders çalışmaya basliyamadım bazı problemler yüzünden ve çok az bir süre kaldı temel olarak Türkçe var matematik 0 dilden girecem bu sene 1hafta önce de ydt den 15 net yaptım 3.5 4 ay kaldı sınava bende buna Uygun program yapmayı düşünüyorum haftanın 5 günü 10 saat ders calisacam ( 10 saat e çıkmak zor felan demeyin 10 saat calismığım var) 5 saat tyt 5 saat ydt şeklinde evet abiler tavsiye edeceğiniz Bir şeyler var mı hedef 50-60 arası ydt. 55 de tyt en son tyt denemesinde de 40 net yaptım genelde de 30 40 arasında değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 72ahmet72 -- 21 Şubat 2022; 22:34:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• dil çıkışlı biri olarak bir iki tavsiye vermek isterim hocam. tyt için 5 saat çalışmanıza gerek yok. ydt'ye verin o sürenin bi kısmını. dil bilgisi konularına çalışın ve bol bol türkçe ve sosyal denemesi çözün. yapamadığınız sorulara bakın. matematiğe veya fene girmenize gerek var mı bilmiyorum, süre az kalmış zaten. sizi matematik öne çıkarmaz bu zamandan sonra. onun yerine günün önemli bir kısmını ydt'ye harcamanız gerekmekte. ydt neti tyt'ye oranla daha hızlı artıyor ve bir ydt neti, 2,25 tyt netine eşit. benim tyt'm mükemmeldi ancak tyt ile alakası olmayıp ydt'de bir iki net fazla yapan kişiler benimle benzer sıralamalar elde etti. 25 tyt arttıracağına 10 ydt daha yaparsınız, aynı sıralama gelir. daha fazla zaman olsa matematiğe de girin derdim ancak size kalmış artık girip girmemek. ydt için ydspublishing veya dilko yayınlarını öneririm. grammar kitapları aşırı kalitelidir. dilko'nun basic skills kitabını çözün. bi tane da paragraf kitabı edinin. klasik değil şıklı olsun bu kitap, aynı denemelerdeki gibi. yapamadığınız her soruyu tekrar okuyun, anlamaya çalışın. zamanla yapabilmeye başlıyorsunuz zaten. kitaplarda biraz ilerleyince gerisi full ydt denemesi. günde dört beş tane ydt denemesi çözdüğümü hatırlıyorum sınava hazırlanırken. kolay bir süreç olmayacak sizin için, kolay gelsin diyorum ne diyeyim.

• sriiouss kullanıcısına yanıt
    Evet Cidden kolay olmayacak ayrıca tavsiyeleriniz için teşekkür ederim hocalar la da konuştum bu konuyu onlar da 1 ay sıkı çalışma 40 neti ve daha üstünü görmek çok Zor değil diyor bu yüzden ydt ye daha ağırlık verdim matematik ten ise yani 10 ve aşağısı Bir net yapmak hedefim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    3-4 ayda AYT Fen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.