Şimdi Ara

3 adet bedelsiz hasar kaydı, alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
13.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, audi marka 2011 bir araba için soruyorum da.

Hasar kaydı sorgulamasında 3 adet bedelsiz hasar kaydı çıktı, ekspertizde de arka tampon sök-tak var ve ön çamurlukta boya var. Değişen veya başka bir şey yok.

Tahminleriniz veya önerileriniz varsa müteşekkir olacağım. :) Ekte ekliyorum sonucu.

.

3 adet bedelsiz hasar kaydı, alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukozer4444 -- 1 Ocak 2021; 17:31:9 >

• Sattigim aracimda 2 adet bedelsiz tramer kaydi vardi. 2 kazasindada kasko bozmaya gerek duymadim veya hic tamir ettirmedim ufak hasar oldugu icin. Aracin genel durumunu iyi bir expertizde ogrendikten sonra sorun olacagini sanmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz. Saniye de kim bilir neler yapıldı oldu bitti. Faturası dökümü bulamazsın aklında şüphe kalır. Satarkende kolay satamazsin. Farklı ufak sanaryolar dinlersin. Yok far ayağı kırıldı yok ufak çizik boyattik filan girilmez o topa. Yetkili servis de yapılmış olsa 30 bin tramer olsun neler yapılıp bittiğini gördüğün takdir de mümkün

• (Alıntı) Bedelsiz hasar kaydı iki aracın kazaya karışması durumunda kusuru bulunan aracın, karşı tarafın aracının masraflarını karşıladığı durumlarda çıkmaktadır. ... Kusurlu olan aracın tramer kayıtlarına maddi hasarını karşıladığı aracın kayıtları, bedelsiz hasar kaydı olarak yansır karşı tarafin hasarı karşılanmış dır araç kriterlerini karşılıyorsa arka tampon ile sol on çamurluk boyası önemsiz arac cazipse dedigim gibi alınır tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 1 Ocak 2021; 21:14:28 >
  • Canbey96 kullanıcısına yanıt

Anladım çok teşekkür ediyorum, sanıyorum dediğiniz gibi. Ek olarak tavanda kuru çekic ile boyasız düzeltme var orjinal.

Bir usta görüşü sonrası alıcam sanıyorum.

• cupra_mann902 C kullanıcısına yanıt

Anladım. Araç sahibi de benzer şeyi söyledi. Araca zarar vermeyen ve değerini düşürecek kazalar değil dedi.

Bir usta görüşü sonrası satışı onaylıycam. Teşekkür ederim. : )

• Öndeki araca dokundun, farı kırıldı, kendi aracında çizik dahi yok, karşı araç sigortadan yapıldı. Bunda kendi aracında işlem olmadığı için hasar kaydı bedelsiz çıkar.

Işıkta duran araca son sürat çarptın, ön taraf dağıldı, hava yastıkları açıldı, kasko yok ve tam kusurlusun. Öndeki araç yine sigortadan yapıldı, kendi aracın kasko olmadığı için cepten onarıldı. Bu da bedelsiz hasar kaydı.

Araçta şüpheli bir durum yoksa bu kayıtların da bir önemi yok. Eksper içinize sinen bir eksper olsun, gerekirse bir de kaportacıya inceletin, hasar yoksa bu kayıtların da önemi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekspertiz raporu kesin doğrumu? Bir çoğu eksper işinde ehil değil çünkü hergün okuyoruz görüyoruz
  • Tarcanlar oto ekspertize götür bakalım aynı sorunlar mı çıkacak?

• Suç kendisinde kendi hasarını sanayi de yaptırmış
    nasıl toplanmış bir bakmak gerek

• Aracı aldım ve her şey beklenildiği gibi çıktı :) Teşekkür ederim.

• Ufak tefek hasarlardır önemsiz .

• ozanbey86 O kullanıcısına yanıt

Evet ekspertizi yineledik yine aynısıydı aracı satın aldım.

• Baktırırsın içine sinerse alırsın binersin, ağır kazalı olsa illa ki bir yerlerden belli eder. Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: farukozer4444

Anladım. Araç sahibi de benzer şeyi söyledi. Araca zarar vermeyen ve değerini düşürecek kazalar değil dedi.

Bir usta görüşü sonrası satışı onaylıycam. Teşekkür ederim. : )

ben almam araba 3 kere kazaya karışmış ve 3 kazadada kusurlu görunmuş sigorta karsı aracın marsrafını ödemiş kendi aracını ödememiş kendi cebinden yaptırdıgı için herhangi bi hasar beli yazmaz

Not: %90 ı önden alınan hasar lardır önden alınan hasarda,arkadan alınan hasarlardan daha agır olur.

İyce arastırın bi arac 3 kere kazaya karısmış hutemel ön taraf kople degişendir.

• İyi bir expere sokarsın şasesinde direklerinde oynama yoksa alınır. Kaydı önemli değil , burdakilere bakma sen gitsinler sıfır araba alsınlar her arabanın bir alıcısı bulunur. Bende mesela asla hatasız araba almam sıfır araba hele hiç almam. Şuan 200 bin liralık bir arabaya biniyorum ve 2013 model bi jip. Gidipde sıfır alacam diye koca jipi bırakıp fiestaya yada egeaya megana clioya binecek halim yok ne münasebet. Kazalı hasar kayıtlı arabalarıda piyasının altına alırsın aynı arabaya 10-20 bin tl fazla para vermek enayilikdir al kazalı bin mis gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.