Şimdi Ara

3 ARAÇ İÇİN TAVSİYENİZE İHTİYACIM VAR ARKADAŞLAR GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR 4*4 ARAÇ ALMA NİYETİM VAR AMA 3 ARAC ARISINDA KALDIM 2004-2005 MODEL LINCOLN AVİATOR MI? 2005 PORCHE CAYENNE S Mİ? 2005 RANGE ROVER 4.4 VOGUE ? BENİM GÖNLÜM LINOLN AVİATOR'DAN YANA AMA ÇOK KORKUTUYOR YEDEK PARÇA YADA KRONİK SORUNLARI OLUR MU VS. RANGE ROVER İSE TEMİZ DÜŞÜK KM OLANI BULMAK COK SIKINTILI DUYDUĞUMA GÖRE BİRAZ DA SORUN ÇIKARIYORMUŞ. CAYENNE S İSE DIŞ TASARIM AÇISINDAN PEK HİTAP ETMİYOR AMA İÇ MALZEME KALİTESİ TATMİN EDİCİ ÖN GÖĞÜS DAHA GÜNCEL VE HOŞ DURUYOR. SİZ OLSANIZ BU 3 ARAÇ ARASINDAN HANGİSİ TERCİH EDERDİNİZ? NEDEN? EN SORUNSUZ VE ALDIKTAN SONRA PİŞMAN ETMEYECEK ARAÇ HANGİSİDİR? YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.

CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

• Belliki para var 3 ünüde al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paran varsa Range Rover paran yoksa Game Over

• keşke öyle olsaydı:) ama bilginiz var ise paylasırsanız sevınırım. aldıktan sonra bir ton sorun cıkarıp pişman olmaktan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SDT33

keşke öyle olsaydı:) ama bilginiz var ise paylasırsanız sevınırım. aldıktan sonra bir ton sorun cıkarıp pişman olmaktan korkuyorum

Bu forumda dediğiniz araçlar hakkında bilgi sahibi olan yoktur hocam.

Tavsiyem 3 ünden de uzak durun.Tiguan,Tucson tarzı araçlara bakın.

• Land Cruiser düşünmüyor musunuz

• Paul Klee kullanıcısına yanıt
    land cruiser çok güzel sağlam bir araç ama bana hitap etmiyor bana göre değil açıkcası herkes range rover diyor ama o yaşdaki araç ya km'si ya çok yüksek yada km düşürülmüş oluyor temizini sorunsuz olanı bulmak biraz şans işi gibi geliyor bana cayenne yada lıncoln aynı yaşta olmasına rağmen daha az yıpranmış ve temiz duruyor bu yüzden kafam karışık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gözlerim kanadı.

• Land rover

• Lincoln.Ancak para var ise

• Klorf kullanıcısına yanıt
    bende lincoln istiyorum ama servis ve yedek parça problemi var sanırım biraz araştırdım ama kimse anlamyor lincoln'den :(
  • Navigatör alak sana 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: SDT33

bende lincoln istiyorum ama servis ve yedek parça problemi var sanırım biraz araştırdım ama kimse anlamyor lincoln'den :(

İyice araştırın yaparım diyen bi usta veya servis bulursanız alın hocam bulamazsanız da bulaşmayın hiç

• cevaplar için teşler arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.