< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (19. sayfa)
-
-
Hocam ben iki tane mağaza gezdim faturalı hattın faturasız geçiş olmayacağını söylediler neden böyle bir bilgi veriyor bim çalışanları bana bilgisiz olduklarından dolayı mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bana bu şekilde bir şey söylemedi arkadaş. Hangi operatörden geçiş yapacağımı sordu sadece. Faturalı olması bir şey ifade etmiyor bence. İş bilmedikleri için söylemiş olabilirler.
-
Tüm bayiler faturasıza taşıma diyince direkt sim kart yok sistem arızalı şu anda işlem yapamıyoruz vs diyor. Bu durum hiç sekmedi, en sorunsuz ve kolayı bimcell o yüzden:)
-
akıllı saat için 10gb olana geçtim konu sahibine teşekkürler.
-
Boş konuşma kardeşim nereden nasıl geldiğim seni ne alakadar ediyor az o kafanın içinde ki beyni kullan böyle bir şey mümkün mü deyin kendilerine gelsinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
30 Kasım’da biten 40gb 1.000dk aylık 410 TL olan kampanyasını kaçırdığım için üzülürken bugün Turkcell bayide denk geldim, hemen hanımın hattını da kendi hattımı da taşıdım.
Turktelekom’un 9 senelik müşterisi olarak bana önerdiği 30gb 490 TL ye göre vergiler dahil 405 TL 60gb paketi çok mantıklı geldi.
Anlamadığım nokta Turktelekom benim kullandığım paketin aynısını numara taşıyanlara 350 TL den veriyordu.
Yani önceki pahalı paketi bu şekilde iptal ettirip sonrasında uygulama üzerinden güncel paket seçimi yapabildiniz mi ?
Altın festivalden Buyuk festivale gectim cayma bedeli gorunmuyor sizinki gibi..
-
Geçişi nasıl yaptınız anlatabilir misin ? 2 mh ile görüştüm ikiside geçiremedi
2 sene önce yıne burada 69 lıraya vodafone a gecıs kampanyası vardı , gecen sene de aynı paket bu sene 145 e verıldı , 21 aralıkta taahhüt doluyordu ,
yanımda uygulaması aynı paketı 370 e teklıf ettı , canlı yardıma baglandım dedım kı turkcell 20 GB 250 e verıyor guzel bir teklıf yapın sizde kalayım.
onlarda 30 GB + 1000 dk yı 287 lıraya verdıler , ben bu sene Vodafone da kaldım genclık , Turkcell i sevmiyorum.net
-
Hocam burada başlığı gordukten sonra hemen uygulamaya girdim. Tarife gorunuyordu hemen al da aktifti. Tıkladım onaylıyormusunuz 12 ay değil mevcut kalan taahhüt sureniz kadar yararlanırsınız diyordu. Tıklayıp gectim anında. Aynı durumda yani aynı gun bimcelle gidip geldigimiz altın festivaldeki arkadası çaıgırdım. Onda çıkmadı bu tarife. MH'yi aradı çıkmıyor gecemezsiniz dedi mh. Arkadasım gecti dedi bizimki, MH 10 aralık sizin fatura kesiminiz o yuzden gecemiyorsunuz dedi. Kapattıktan sonra baktık benimde 10 Aralık.
7 gun Altın festival, 7 gun Buyuk festival toplam 183 TL guncelim var. Yukarıdaki gibi iptal vs hiç bir şey yok. Bakalım fatura gelince anlayacağız durumu.
-
Evet sözleşme iptali istedim cayma ücreti çıkmadı yeni geçmiştim zaten, uygulamadan kontrol ettim direk geçiş sağladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uygulamada aktifleşiyorsa bende sözleşme iptali yapacağım geçeli 3 gün oldu daha altın festival 60 a 490 veriyoruz
IPTAL ALTINFESTIVAL60GB yazıp 2200 a göndererek de iptal edebilirsiniz.
-
Hocam ben yaptım sms ile iptal ettim sonrasında bu paketler çıktı ve geçiş yaptım buna bilginiz olsun iptalden sonra çıkıyor bu kampanyalar denedim başarılı
Bunu Mega+ 20 GB gibi tarifelerde olanlar da yaparsa olabilir mi acaba, denemek lazım. 1,5 ay oldu. 20 GB 400 TL. Cayma 700 TL çıkıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bunu detaylıca öğrenebilir miyim?
ben 1 yıldır turkcelliyim, tarifemi 10 gün önce yeniledim. 65.90 Tl cayma bedeli var.
şimdi ne yapmam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X