Nasıl geçiş yaptiniz hocam ben mhden geçiş yapmıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (20. sayfa)
-
-
Uygulamadan geçtim. Cayma bedeli görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne zamana kadar bu fiyat bilgisi olan var mı?
-
Sırf mh üzerinden geçiş yaptım diye ben neden fazladan 200tl gibi bir ücret ödedim. Bunun iadesi mümkün mü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MH üzerinden de gecemeyip yıl boyu her ay fazladan ödeyecekler de var.
valla bilgilendirme için teşekkürler hocam bende 1 ay olmadı daha altın festival 20 gb a geçmiştim cayma bedeli olarak 378 tl çıkarıyor. kesin geçebilirim değil mi :D
-
Arkadaşlar benim takildigim bir durum var. Ben şimdi Vodafone üzerinden geçiş sagladim 20gb lik pakete sonra düşündüm acele ettiğimi 40gb pakete geçmek istiyorum. Müşteri hizmetlerine sordum, hattınız aktif olduktan sonra geçiş yapabilirsiniz diyor ama inandırıcı gelmedi bana çünkü taahhüt imzaladım geçebilir miyim acaba??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu an Vodofone’dan Türkcell’e geçen var mı? Vodofone geçeli 5 gün oldu. Müşteri temsilcisine danıştığımda ilk başta uygulama üzerinde çıkan cayma bedelini söyledi. Ancak bir sonraki müşteri temsilcisine sorduğumda herhangi bir cayma bedeli çıkmayacağını söyledi. Hangisi doğru?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssabakan -- 4 Aralık 2024; 0:10:40 >
Bir üst pakete cayma bedelsiz geçip,
yeni tarifede cayma bedeli çıkmadan Turkcell e hat taşıma olabilir belki.
Benim aklıma bu geldi ama yapmadım. Sıkıntı şu, geçebileceğim bir üst tarifem 1055 tl. (600 tl fark ödemem gerek) Biraz daha araştırıp bugün yarın yaparım ama şeytan dürter
Hocam araştırınca haber eder misiniz :)
Paketi sms ile iptal ederseniz şuanki paketler görünüyor satın alabiliyorsunuz direk , önceki sözleşmeyi feshettikten sonra
Ben geçeli 11. Günmüş hocam iptal ettim sms ile kontratınız bitti diye bir seçenek aktifleşti tıkladım yeni şuanki güncel paketler görünüyordu hemen 60 gb 390 a yaptım onaylandı. Bende cayma bedeli çıkmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M S G -- 4 Aralık 2024; 0:43:10 >
Ben de Turkcell uygulamasından canlı desteğe bağlanarak yaptım. 200 TL cayma bedeli çıkarttılar. Geçeli 3-4 gün ya oldu ya olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0xbkt -- 4 Aralık 2024; 0:46:18 > -
Dostlar son 30 gün içinde hat almış ya da numarasını turkcelle taşıyan kişiler cayma bedeli ödeyerek yararlanabiliyor müşteri hizmetlerinin bana verdiği bilgi bu. 30 günü geçenler benim gibi iptal sağlasada malesef uygulamada yada önerilen tekliflerde bu çıkmıyor bilginiz olsun. Ancak Başka bir operatöre hattı taşıyıp sonra tekrar turkcelle dönmeniz gerek. 30 günü aşmış arkadaşların dikkatine.
Bugün Bursa'dan başvurdum ve bir kaç saat sonra sim kartı teslim ettiler aktivasyonu yaptım şimdilik beklemedeyim
Gecis islemim ayin 11 inde tamamlansa fatura kesim tarihi bir sonraki ayin 10 u mu olur arkadaslar
Hocam bu nasıl oluyor? MH'yi arayıp tarife iptal diyince karşıma çıkacak mı? Ona göre yarın TT/Turkcell geçimi için elim dolu uğraşacağım, iki güne şehir dışı gezisi var çünkü.
MH bu saatte hizmet veriyorsa şu anda da arayayım 14 gün önce başlattım tarifemi Turkcell'de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 4 Aralık 2024; 1:5:33 >
siz sms atarakta taşırsınız muhtemelen hocam ama garanti olsun mh çalısıyor evet uygulamadan cayma bedeli yazıp yönergeleri izleyerek aranma talep ettim 2 dk sonra aradılar verdikleri bilgi bu şekilde 30 gün ve üstü olanlar erken davranan ben gibi arkadaşlar için malesef üzücü benim ttde taahütüm bitiyordu mecburiyette taşıdım bekleme durumum yoktu yani faydalanabilen faydalanır inşallah
-
Benimde 66 günüm var taahhütün bitmesine Tt mobilden cayma bedelsiz geçme yöntemi var mı acaba
SMS ile iptal ettim, kampanya gözükmüyor maalesef. Aynı tarifeyi sunuyor bana ama, 20GB 370.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X