benim de tam şu an 36 günüm kaldı. 10 aralık turkcell fatura kesimim. sizler benden öncesiniz. haber eder misiniz ben de takip edeyim gelişmeleri |
TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (21. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telekomdan turkcele e-sim şeklinde taşımak istedim. çünkü mevcut hattımı e-sim olarak kullanıyorum. Turkcelden mesajda geldi. Ama 10 saatir turkcel hattım qhattım aktif olmadı. E-sim taşıyan oldu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bende e sim ile taşıdım benzer problemi yaşadım. Bu artık klasikleşen bir durum olmuş vaziyette 1-2 gün içinde aktif oluyor. Benim taşıma yapılacak dediği mesajdan 13-14 saat sonra hat aktif oldu. 1 ‘er saat aralıklarla uçak moduna alıp çıkarıp denersiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben numara taşımıştım zaten sadece öyle geçiş yapılıyor. Sizin başka operatöre git gel yapmanız lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunu geçebildiniz mi bende de aynı sorun var. Önce uygulamadan başvuru yaptım, il uygun değil hatası vermişti şimdi bu çıkıyor.
yeni aboneye güzel haber ancak mevcut abonelere faiş fiyatla devam etmeleri iyi değil maalesef.
Geçeceğim hocam. 20 GBlık olan tarife TTde 381,5 liraya alabiliyorum. Şuan bayağı uygun benim için.
-
Olur hocam benimde bugün itibari ile 35 günüm varmış. Sizinle aynı yani. Ben de kampanya devam ederse direkt geçeceğim.TTde uygun tarife yok. 20GBlık tarife 381,5 liraya sunuyorlar. Arada neredeyse 150 lira fark var.
-
Netgsm 'e yaptığı zorbalıktan sonra bedava verse yine geçmem.
Net GSM acık olsa ona gecerim ama kapalı.
Bende 310TL tarifesindeyim, aradım 235TL lik tarifeye gecemezsiniz diyor. türkcell bizle dalga geciyor.
Başka operatöre gecmek cayma bedeli anlık bende 188TL görünor ödeyip gecmeyi düşünüyorum.
-
26 gün önce 310 tl paket için geçtiğim türkcell 729 tl cayma bedeli çıkarıyor. bu durumda bir anlamı kalmadı benim için. turkcell kazığını yiyenler arasında yerimizi aldık.
-
Bu durum baglandiginiz temsilciye göre değişiyor. Ben 3.denemede ancak bilen birine ulaştım. Bu kampanya 30 gun icerisinde turkcelle gecis yapanlar icin gecerli. Taahütü önce iptal ediyorsunuz. Cayma bedelini kabul ederek. Ardından ekranda görünen uygun tarifelerde bu kampanya görünüyor. Onu tanimliyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglera Beta -- 4 Aralık 2024; 9:27:48 >
Teşekkürler, birazdan arayıp deneyecem sonucu paylaşırım.
-
-
Bende 20 gün önce geçtim 189 tl çayma bedeli çıktı yanlışlık olmasın.
-
Dün akşam aradım kabul ettiremedim müşteri temsilcisine. Sizin sonucu merakla bekliyorum.
-
nasıl iptal ettiniz cağrı merkezi diretiyor 30 gün dolmadan iptal olmaz diye.
SMS , web,app adımlarını yazabilir misiniz?
-
Arkadaşlar selam. 21 Kasım "Altın Festival 20 GB 310 TL" tarifesine geçiş yapmıştım. Bugün "Büyük Festival 20 GB 235 TL" tarifesini görünce direkt Turkcell'i aradım, taahhütten vazgeçmek istediğimi farklı bir operatöre geçeceğimi belirttim. 5dk. içerisinde "Büyük Festival 20 GB 235 TL" tarifesine geçirdiler. Bilginiz olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X