< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 aylık banlanma sürem bitti (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Birkaç ay falandır herhalde.
Fetocusü ile ayrı uğraş , ibdac militanlarıyla ayrı bogus , mülteci sevicilerle Atatürk düşmanı köpeklerle ayrı cebelles,PKK militanları ile dövüş derken bizim sabıka böyle kabardı işte . Şahin ağa hikâyesine döndük iyice
https://m.youtube.com/watch?t=1s&v=esnXJA6ZePo&feature=youtu.be
Unutmadan şunu ekleyeyim önceden çok daha kötüydü. Atatürk 'e alenen küfreden mi aran feto sevicilerini mi aran kovan gibiydi. Hepsi toz oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 2 Temmuz 2023; 23:41:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seninle aynı cezayı aldım sanırsam. Cezayı kim verdi neden verdi peşine düşmedim. Sabah akşam Ülke ve Dünya gündemi başlığını meşgul eden kişisel görüşlerini itibarsızlaştırma, karalama, kötüleme kampanyası olarak kullanmak isteyenlere tek uyarı, ceza yok.
Bunu yapan kullanıcılara cevap verince ama bana ceza var. Sorun yok aynı şekilde devam
Naber kanka? Sana diğer konuda cevap yazdım. Yorumunu beklerim büyük harflerle.. eğlenceli olacak
Mesajda yazılanların ironi olduğunu anlamayan gitsin kumda oynasın. Üyenin biri ağza alınmayacak laflar etti. Şikayet ettim ve sadece mesajını sildiler. Aynı lafları seyirci kalan tüm yöneticilere armağan ediyorum. Kendilerinin meşrebi kaldırıyor demek ki o lafları. Burası tarafsız falan değil. Yöneticiler kafasına göre takılıyor.
Bu forum bu ülke için fazla objektif yöneticilere sahip. İnternette biraz takılınca bu gayet anlaşılıyor
Sorun admin sayısı az bir talep açıyorsun cevap gelmesi baya uzun sürüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvMüdüresiii -- 2 Temmuz 2023; 23:59:0 >
Diğer tarafta yalan yanlış bilgilerini tespit edip her zaman olduğu gibi doğru cevapları verdim. Cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum
Burdakiler de yandaş tarafsız değil kendi çalar kendi oynar
Herhalde bu da zihin ve niyet Okuyan biri
Söyle 6li söylesin de kupon yapalım
Adam bana özelden ana bacı Söve söve durdu 1 gün boyunca
Onlarca kez şikayet ettim adamı 3 gün sonra ban attılar zahmet olmasaydı
Bu forum işleri ne stresli. Haber yorumlarında biri bana "haberi okuma" diğeri "boş yapma" dedi. Bunlar bile meşgul etti aklımı. 90 gün ban yersem bavulu toplar* kaçarım.
*Düzeltme: toplamadan kaçarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 3 Temmuz 2023; 0:16:47 > -
ben de bu yüzden burada görevli olacak kişilerin apolitik kişiler olmasını önerdim. yoksa fanatik olaran insan tarafsız olamaz.
-
Alenen küfreden hakaret edenleri göremeyen gözler niyet okuyor
Donanımhaber güncel ceza uygulaması
MESAJ SİL devam etsin (ama muhalifse)
mesaj sil hemen/anında ceza ver ( muhalif değilse )
KURALLAR VE SİSTEM uygulamada ne hıkmetse algıda seçicilik yapıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAUANKA -- 3 Temmuz 2023; 0:41:24 > -
adam ban yemiş bile
VALLA MI LA?
-
Alinova koş, kılıçdaroğluna laf söylüyorlar ahahdsgsgag
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X