3 ay önce nat isimli admin tarafından 3 aylık banlandım. Bu forumda kk trolleri önüne gelene hakaret ederken, herkese aktroll derken hiçbirisi 3 günden uzun ban almadı. Ama geldi bu nat isimli admin bana 3 ay ban verdi. Neymiş, mevzuatın dışı konuymuş. Seçim geldi geçti. Şimdi kim haklıydı? Sabah akşam kk güzellemesi yapan nat gibi dh forumunu bozan adminler mi yoksa biz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 aylık banlanma sürem bitti
-
-
Geömiş olsun. 3 ayla iyi yırtmışın. Ben banlıyken bile yeni cezalar veriyorlardı.
-
Bir dünya bildirimin var hiçbirine bakmadın mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi bir şekilde itiraz edip biraz zorlasaydın 15 gün ile orta yolu bulurdunuz. 3 ay boşuna beklemişsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 2 Temmuz 2023; 18:49:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/calmiyorum-diyen-mansur-u-baris-yarkadas-patlatti--156108417-4
bu başlığı kontrol ederseniz
bahsetttiginiz yoneticinin GOZDEN KACAN CEZA VEREMEDIGI üyelerden secmeler bulursunuz
Kendisi oyle soyluyor GOZDEN KACIYORMUSSS
-
Cezayı hangi moderatörün verdiğine nereden bakılıyor ?
Banada gerekçe belirtmeden sürekli 3 ay ceza veren hangi moderatördü acaba !!!
Alenen yalan yanlış iftira konu açanlar insanalra seçmene ve AKP destekçilerine alenen hakaret edenler üyelere hakaret edenler ceza almazken bazı insanların uyarı veya öncesinde ceza almadan 3 ay gini ağır cezalara çarptırılması değişik !
-
onlara ceza verirler mi hiç? onlar ve kk gibileri mütiş insanlar
Forumda siyaset konusulabilen bir bölüm var ama siyaset konuşmak yasak. Allah akil fikir versin dimekten başka çare yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Ömer hacı burada tek taraflı olunca bak neler oluyor. şuraya hakikatten siyasetle işi olmayan, işini yapacak admin atayıverin bir zahmet. bana geçenlerde günahını almıyayım başka bir mod "almanya kötüleme" konuları açıyormuşum diye ters çıktı. ülke ve dünya gündemi değil mi burası?
muz almanya'da 1.75 euro konusu 1.5 ay burada durdu; altında saçma sapan mesajlar atıldı.
ben almanya'da skandalları yazınca "kural dışı konu" olarak mesajlarım siliniyor.
bugün fark ettim; spd ve chp temalı konum, uyarı mesajı bile gelmeden silinmiş. neden?
yani şimdi ne oldu? mesajımı sildiniz de chp mi kazandı? ben akpli de değilim. ama burada ciddi anlamda troll olanlara müsama gösteriliyor ama bir şekilde haber paylaşılanların haberleri beğenilmediğinde ise uzaklaştırmalar veriliyor.
bu ne kadar doğru? ne kadar etik? alıntıladığım mesajda görülüyor.
-
Gecen haftalarda hicbir sebep yokken konu disinda bir hafta uzaklastirma almistim. Sonra destekle iletisime gectim yanlisi duzeltin diye 4-5 gun sonra cezayi kaldirdilar, kaldirmasalarda 2 gune bitecekti. Garip sekilde keyiflerine gore hicbir gerekce gostermedende ceza verebiliyorlar, cok garip.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
90 güncük mü? La tek seferde 344 gün çizilmişliğim var benim. Toplamda 120 ceza ile rekor bende. Adminler maşallah sırtımızdan sopayı eksik etmiyor. Gülü seven dikenine katlanır salla
-
bu cezalarla 2014ten beri kaç gün takıldın forumda :D
-
Bknz bugün kk tatilde diye özeleştirimi yazıp paylaştım, neden sildiler anlamakta güçlük çekiyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nicki geçen yönetici,
azılı MUHALIF 'lerin koruyucusu ve yanlı kararları yani ülkesindeki iyi şeyleri görenlere karşı "Gözün üstünde kaşın var" diye keyfi cezaları ile meşhur...
90 gün uzaklaştırma verdi ise seni baya baya gözüne kestirmiş...
Dikkat et istersen ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OverClocKing
Nicki geçen yönetici,
azılı MUHALIF 'lerin koruyucusu ve yanlı kararları yani ülkesindeki iyi şeyleri görenlere karşı "Gözün üstünde kaşın var" diye keyfi cezaları ile meşhur...
90 gün uzaklaştırma verdi ise seni baya baya gözüne kestirmiş...
Dikkat et istersen ;)
maalesef haklısınız
sanırım en tuhaf ceza bana aittir
aşagıdaki görseli paylaştıgım için ve sadece heykel sevdalısı demem nedeniyle 90 gün ceza verildi.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Dosya:THK_m%C3%BCzesi_u%C3%A7ak_heykeli.jpg
www.thk.org.trTürk Hava Kurumu - Ankara Paraşüt Kulesi ve THK Müzesihttps://www.thk.org.tr/ankara_parasut_kulesivemuzecezaya yonelik yöneticinin cevabı : Utanılacak bir işlem yok. Heykel sevdalıları diyerek ne kast ettiğiniz belli. Gereksiz polemikler yaratarak bölümde gerginlik sağlama amacınızı engellemekte bizlerin görevi.
Forumda siyaset konusulabilen bir bölüm var ama siyaset konuşmak yasak. Allah akil fikir versin dimekten başka çare yok
|
Alinova koş, kılıçdaroğluna laf söylüyorlar ahahdsgsgag |
Cezayı hangi moderatörün verdiğine nereden bakılıyor ? Banada gerekçe belirtmeden sürekli 3 ay ceza veren hangi moderatördü acaba !!! Alenen yalan yanlış iftira konu açanlar insanalra seçmene ve AKP destekçilerine alenen hakaret edenler üyelere hakaret edenler ceza almazken bazı insanların uyarı veya öncesinde ceza almadan 3 ay gini ağır cezalara çarptırılması değişik ! |
Nicki geçen yönetici,
azılı MUHALIF 'lerin koruyucusu ve yanlı kararları yani ülkesindeki iyi şeyleri görenlere karşı "Gözün üstünde kaşın var" diye keyfi cezaları ile meşhur... 90 gün uzaklaştırma verdi ise seni baya baya gözüne kestirmiş... Dikkat et istersen ;) |
O mesaj için 90 gün ban verilmez ki. Hoş ben buna niye şaşırıyorsam; ban değil ama başka bir konuda KK hakkında yazdığım 2 olumsuz yorumu da (küfür,hakaret vs yok) sildiler.
Anlaşılan bu siteye chp’li yöneticiler almışlar. |
Ben de "sandığa gitmeyeceğim" dediğim için bana sinir oldu. Tarafsızlığa bile tahammülü yok. "Sandığa mutlaka gidin" konusunda izmirli bir KK trolüyle tartışırken "kaç doz aşılısın" diye sordum. Mesajımda covid geçtiği halde bu Nat Alianovna isimli yönetici "kaç doz aşılısın kuduz köpek yakıştırması olmalı" diyerek beni 4 gün banladı. Benim orada covid aşısından bahsettiğim açık. Eğer DH'nin adam akıllı bir yönetimi varsa, bu yöneticiye yapılması gereken şey de bellidir. 1- Okuduğunu anlayamıyorsa yöneticilik yapmamalı, yetkileri elinden alınmalı. 2-Okuduğunu gayet iyi anladığı halde sırf "sandığa gitmeyeceğim" dedim diye bana sinir olduysa, tarafsızlığa bile tahammül edemeyip siyasi hırs ile insanlara ceza veren bu yöneticinin yetkileri elinden alınmalı. Her iki durumda da, bu kişi yöneticilik yapabilecek nitelikte değil. İşin tuhaf yanı, bu kişiyi siteye şikayet ettim, fakat kimse sallamadı. Yani bu kişinin CEHAP ve KK fanatikliği ile yaptığı bu adaletsiz davranışlar, malesef DH için hiç önemli değil. Nat Alianovna naber? Beni 4 gün banlayınca seçimi kazanabildiniz mi bari? |
Bu kadar laf kalabalığı yapmanız sizi haklı yapmıyor. Burnunuzdan kıl aldırmıyorsunuz. İroniyi yasaklamak da nedir? Dünyada ikinci bir örneği daha yoktur. Moderatörlerin bağımsızlığı konusundaki kefilliğinize de anca çocuklar inanır. Konuda paylaştığım ve hala aktif olan bir konum var. Bana ağza alınmayacak hakaretler eden adamın sadece mesajını sildiniz. Çok daha azı için bana 1 ay uzaklaştırma verdiniz. Daha önce insanlara doğrudan "köpek" diyen bir adamı da cezalandırmamıştınız. Eğer ben aynı şekilde hakaret ettiğimde sadece mesajımı silecekseniz aynı hakaretleri size de etmek isterim. Nasıl olsa tarafsızsınız. Daha önce de defalarca saçma kararlar alındığına şahit oldum. Gidin bu açıklamaları çocuklara yapın. Yetişkinler için bir anlam ifade etmiyor açıklamalarınız. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X