sıkı bir eleştiri yapmışsın. bence 3 ay uzaklaştırma gereksiz olmuş. kayıp bir üç ay. hiç de demokratik görünmüyor. neye göre? foruma gönderilen politik mesajlara göre tabi.. |
3 aylık banlanma sürem bitti (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İyi yapmışlar. Eleştiri numarasıyla sabah akşam muhalefete döşeyen tiplerden olmalı. Zaten bu arkadaşlar zafer partisi denen partiyle 2. turda birlik olunsa bile nedense mutlu olmadılar.
Bu elemanı bilmiyorum ama nedense bazı muhalefeti eleştiren muhalif arkadaşların forumdaki arkadaş listeleri meşhur trollerden oluşuyor. Çok ilginç gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vanished Man -- 3 Temmuz 2023; 4:0:20 > -
Adam ban yediği mesajı atmış. O mesaja 3 ay müstehak diyorsan aynı muameleyi gördüğünde tepki vermeyecek kadar dürüst olmalısın. Kendi siyasi görüşüne göre adam banlayamazsın. Bu şekilde adam banlayan adam çocuktur, fazlası değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/bana-karsi-yapilan-ahlaksizliga-sessiz-kalan-yonetim--155834090
Daha önce açtığım konuyu inceler misiniz? Bu adam ceza almadı. Sadece mesajı silindi. Şimdi bu yöneticiler adil, öyle mi?
Tamam ama ban atan yöneticinin cevap veren yönetici olduğunu nereden biliyor. Bu işlere bir kişi bakmıyor ki. Ayrıca seçim sürecinde konu dışı mesajlara çok ceza verildi. O zamanlar öyle davranıyorlardı. Ceza veren yöneticiler hukuk diplomalı hakim değil ki. Hata da yapabilirler. Burada mahkemede kurulmadı.
-
Defalarca aynı durumu yaşadım. Yöneticiler kafasına göre takılıyor. Tartışmalı durumlarda hatalı karar verme durumu değil bu. Bayağı bayağı elindeki yetkinin arkasına sığınıp karşı görüştekileri bahane bularak banlayan yöneticiler var. Çocukça ve korkakça...
2015'te benim hesabımı kalıcı olarak banladılar. Ne yaptım ki? Hiç. Seçim sürecinde trollerle uğraşıyordum. Oradan buradan gönderilen maaşlılar ortalığı kasıp kavuruyordu. Onlarla uğraştım oysa bana ne? Sanki babamın yeri. Burası mahkeme değil yöneticiler hakim değil kanunlarla yargılamıyorlar. Temyiz yok birşey yok.
Altı üstü bir forum eskisi gibi popüler değil olmasa da olur. Pek takmamak lazım.
-
Eleştiri numarasıyla sabah akşam iktidara döşemek serbest olsun yani
Sizlerin demokrasi anlayışı budur.
Hadi git bir koşu bak. Attığın iftiralar nasılmış 😎
Neyse önemli olan neydi? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. Yine benden bişey öğrendin
toplu ban konusu mu la bu
-
Sana ve senin gibilere akepe müstehak arkadaş. Muhalefet eleştirilmedi burada, sadece bir leblebi eleştirildi seçimi sabote etti diye. Eleştirenlerin de haklı olduğu hem iki seçimde, hem seçimden sonra ortaya çıktı.
maaşlı maaşlı diyorsunuz ya, çok uzaklarda aramayın.
-
Şu forumda özellikle Ülke ve Dünya gündemi gibi konuların AŞIRI derecede politize olduğu yerde mutlaka farklı bir düzenleme yapılması lazım.
Mesaj silerek bir şey elde edilmiyor.
Üstüne, belli bir mesaj sayısına ulaşamayanların konu açması mümkün olmamalı.
Ama yönetimin tek derdi tık. :)
-
Demokrasiyi senden mi öğreneyim? Bilmem kaç tane hesabı olup biri çizilince ötekiyle devam etsin. Seçimde gördük ne kadar eski hesap varsa stoklanmış. Eleştiri numarası yapan bizde yok. En azından akpliyim ama akp şöyle tayyip böyle diyen yok. Onlar sizden çıkıyor. Muhalifim ama mıymıymıy diyorlar. Yersen tabi. Hepsi muhalif ama bütün gün muhalefete saldırır. Çok ilginç.
-
Maaşlıyı uzakta aramama gerek yok kimlerin olduğu belli. İki tarafın trolleri de kabak gibi ortada. 2006 üyesi olarak sizde pek masum durmuyorsunuz.
Benim gibilere akp olsa ne olmasa ne. Benden geçmiş artık ülke yıkılsa bana dert değil.
-
Aynen benden öğreneceksin
Bak ne güzel kendini bir köşeye beni karşı köşeye çekip bana istediğin özellikleri yükledin. E tabi yetersiz bilgi birikimi yapar öyle. Çok karşıma çıkıyorsunuz popüler kullanıcılar
adminin biri mesajımı değiştiriyor 3 ay ceza bana veriliyor konu çamıyorum inceleyin diye dalga geçiyorlar bu cezaları kim yazıyor ise nikleride yazılmalı admin olarak görülmemeliki kim bu adminler ortaya çıkmalı.
-
Ben gayet masumum, sizin demenizle de üzerimde çamur tutacak değil. Şahsen ben aklımın erdiği ilk yaşlardan itibaren bana empoze edilenle değil, kendi fikirlerimle bu siyasal islamcılardan uzak durdum, çevremi onlarsız inşa ettim ve 20 küsür yıldır bayır aşağı anarım onları.
onun harici de leblebiyi ve avanelerini ise hedef tahtamın ortasına koydum, artık onlar rte ve çetesinden çok daha mühim. Akepeyi türkiyenin başında tutma görevleri varken rte ile vakit kaybetmenin manası yok. Beş yıl ve üstü süredir chp yi kurtaramadan türkiyeyi kurtaramayız diye dil döküyoruz, sonuç ortada.
mustafa kemal fikirlerini benimseniş herhangi birisi kk yı o partinin başından atmak ister. Tutmak isteyenin ise gizli ajandası vardır.
benim gibiler dikleme yazar, kimseye de kendini sevdirmeye çalışmaz. Tek derdi vatan sevdasıdır. O vatanın iyiye güzele erişmesini engelleyen erdoğansa ona söver, kılıçdarsa ona da söver. Bu , bu kadar basit.
-
Bahçede her renk çiçek olmalı. Birisi kırmızı diye sökülüp atilmamali. Her türden fikire hakaret yoksa saygı duyulmali. Ve neyin hakaret olduğunu yönetici değil genel kurallar ile karar verilmeli. Adama değişik dediğin için hakaret kategorisine koyup ceza veremezsin. Ceza veren admin her kim ise saygısızlık ile hakareti karıştıriyor. Saygısızlık ceza sebebi olamaz olmamali. Saygılı davranmak ancak arzu edilebilir. Dikte edilemez.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bura kk nin arka bahçesi. Kendileri oynar, kendileri kazanır hatta kendi kendilerine cumhurbaşkanlığı ve cumhurbaşkanlığı yardımcılığı verilir bu forumda. Erdoğanın adını anarsan sövmeye başlarlar cevap verince banlanırsın. Çok şükür bunların eline kalmadı ülke tahammülsüzlükten herkesi asardı bunlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X