işte sizin gibiler yüzünden rte kazanıyor kazanmayada devam edecek. |
3 aylık banlanma sürem bitti (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
O mesaj için 90 gün ban verilmez ki. Hoş ben buna niye şaşırıyorsam; ban değil ama başka bir konuda KK hakkında yazdığım 2 olumsuz yorumu da (küfür,hakaret vs yok) sildiler.
Anlaşılan bu siteye chp’li yöneticiler almışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 3 Temmuz 2023; 18:35:45 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
önceden bende Akp li iken banada muhafeletçier her türlü hakareti ediyordu,şikayet etmeme rağmen ceza almıyorlardı.bana sıra gelince benzer şekilde cevap yazınca her defasında uzaklaştırma cezası alıyordum.adminler resmen ayrımcılık yapıyorlar çoğunu zaten engelledim.muhattap olmuyorum
-
Böyle boş yaparak şimdiden bı 3 ay daha alman lazım hala burdamisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hakikaten siyaseti burada yapamayacaksak başka nerede yapacağız ?
-
konudan bağımsız yazıyorum seçim zamanı hiçbişey yapmadığım halde adamın teki bana 2 sayfa Allah ana baba küfürler etti hepsini reportladım adama 45 gün ceza vermişler :) cezası bitmiş yine mesaj atmış bide
dava ettim daha çok cezayla yargılanacak öyle garip bişey hahahaha
-
ÖZELDEN Mİ KÜFÜR ETTİ..
-
evt özelden
-
O halde ispatla. Delikanlı isen sana doğu bilgi verdiğim konudan bana cevap vererek ispatla
Madem ben yalan bilgi veriyorum sen doğru bilgi veriyorsun mert ol ve ispatla
GÜZEL BİR TAZMİNAT ALIRSIN HOCAM. PARALARI DA PAVYONDA EZ..
-
YAV AMMA AĞLADIN BEE... SÜREKLİ İŞİN GÜCÜN AĞLAMAK. BAŞKA BİŞİ BİLMEZMİSİN SEN?
-
Büyük harfle yazınca haklı olursun kanka
Sen büyük harflerle yaz
Önüne gelene salla
Yalan yanlış at dur bişey olmaz
Karşına doğru bilgi veren çıkarsa ona da salla
Al işte mis gibi karakter
Bu aklı sana birinin verdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamamahahahahahaha
Pardon HAHAHAHAHA
forum öneri şikayet vs bölümünü görmeni öneririm.
-
Selamlar,
Bunun bir algı konusu olduğunu ve aslında moderasyondan burada şikayet ettiği için bölüm formatına da uymadığını belirtmek isterim. Bölüm uzaklaştırmalarında ayrım gözetilmiyor. Ben de gözetmedim. Çok fazla uyarı almış ya da mesaj ve konularına ardı ardına işlem yapılmış tüm kullanıcılar için geçerli olan sabit süresiyle beraber bölüme has standart bölüm uzaklaştırmasını almışsınız. İngilizce tabirle ifade edersek, not a great deal. Sizi tüm forumdan alıkoymuyor. Süresi bakış açısına göre size biraz uzun görünebilir ama bu bahsettiğim üzere sabit süredir. Süre hakkında memnun olup olmamak sizi bağlar. Memnun olup olmamanız gerektiği hakkında yorum yapmak benim haddime değil ama bu sitede yazıyorsanız işleyişini, bölümden bölüme farklılık gösterebilen kurallarını kabul etmelisiniz. Aksi takdirde bazı yaptırımlarla muhatap kalabilirsiniz.
Alıntı
metni:bu başlığı kontrol ederseniz bahsetttiginiz yoneticinin GOZDEN KACAN CEZA VEREMEDIGI üyelerden secmeler bulursunuz Kendisi oyle soyluyor GOZDEN KACIYORMUSSS Gözden kaçanlar insanlık hali uyarınca olabilir pekala ama orada kastettiğim kullanıcıların şikayet bildirimini gözden kaçırması, moderatörlerin hata yapması değil. Tabii ki okuduğumu anlamadığımı da iddia edebilirsiniz ama sizden de aynısını bekleme hakkım doğar. O zaman aramızda anlamlı bir iletişim olmaz. O halde cevap vermenin bir anlamı bulunmaz. Söyleyeceğim şey, gerekli işlemlerin yapıldığı, moderasyon kayıtlarına işlediği ve mesajlara işlem yapılmadan önce mesajın resminin alınıp sonrasında "işlem yapılmadı" diye bunları paylaşmanın algıdan başka bir şey olmadığı. Gerçekten lütfen. Bir moderatörden şikayet ederken biraz daha özenli ve ciddi olmayı, muhalif veya iktidar yanlısı fark etmeksizin daha az ideolojik motivasyonla hareket etmeyi deneyebilirsiniz. İdeolojik olarak motivasyonlu izlenimle yaklaşmak insanın algısını hemencecik seçicileştirir. Basmakalıplaştırır. Önyargılara yol açar. Herkesin bir ideolojisi bulunur ama bir moderatör işini yaparken bunu askıya asan ve karıştırmayan kişidir.
Alıntı
metni:Mesajımda covid geçtiği halde bu Nat Alianovna isimli yönetici "kaç doz aşılısın kuduz köpek yakıştırması olmalı" diyerek beni 4 gün banladı. Bu işlemi Covid'in en hakim zamanlarında uygun görülen dozlarda tercihen aşı yaptıranlara bazı aşı karşıtlarının "köpek" yakıştırması şeklinde yaptıkları açık veya imalı hakaretlerden kalma bir alışkanlıkla açtım. Bir ara bu tarz hakaretler çok yaygındı. Sizinki de yoruma veya imaya çok açık bir mesajdı. "Sahi kaç doz aşılısın?" aşı yaptırmak normal olduğu ve siz de aşı yaptırmaktan sanki kötü bir şeymiş gibi bahsettiğiniz ve zaten normal olan aşılamayla başka bir şey ima etmeye çalışır gibi gözüktüğünüz için pek de masum bir ifade gibi durmuyor. "Madalyanızı aldınız mı?" ifadesinden hemen sonra geliyor hem. Ne madalyası? Bunlar iyi niyetli hareket eden birisinin kullanacağı ifadeler mi? Hiçbir yönetici ifadelerinizi seçerken sizin gerçek niyetinizi tahmin etmek zorunda değil. Şöyle söyleyeyim: Forumda mesela sinkafın veya küfrün ya da ağır hakaretin iması bile uzaklaştırma sebebi olabiliyor. Onun için daha başka ağır ifadeler ima edercesine yazmamaya siz de özen göstermelisiniz. İşlemi biraz aşırı bulmuş olabilirsiniz. Aşırı bulduysanız dediğim gibi bu öznel fikrinizdir. Beni alakadar etmez veya değiştirmek haddime değil. Ama bahsettiğim gibi bulunduğunuz ortamın kurallarına, işleyişine vs daha iyi bir sitede sörf ve yazım deneyimi için dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde yaptırımlarla muhatap olabilirsiniz. Spekülasyonlar veya inşa edilen garip algılar teknik olarak sitenin her yerinde görevli bulunan genel moderatörlerden birisi olarak benim sorumluluğumu bağlamaz. Diğer moderatörlerinkini de bağlamaz. Basitçe, diğer bir deyişle, işimi yaparım. Doğru yapmışsam haklı oluşumdan taviz vermem. Yanlışsa da özür dilerim. Hatayı - eğer geri alabileceğim bir işlemse - telafi etmeye çalışırım.
İyi akşamlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X