Şimdi Ara

3 aylık değişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    3 aylık değişim
    3 aylık değişim
    3 aylık değişim

beslenmeyi kötü yapmama rağmen 3 aylık değişim bu önlü arkalı fotolar başladıktan 20 gün sonra falan çekilmişti 3 ayda 1 editliyicem

• gelişim güzel programını öğrenebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erarayn E kullanıcısına yanıt

full body hocam incline dumbell press dumbell fly lat pulldown tbar row seated dumbell curl rope pushdown omuz için de press ve arka omuz çalışıyorum pack dec flyda bacak leg press ve leg curl tekrarları kafama göre yapıyorum 3 set hepsi hocam

• Ufak bir skolyozun var gibi. Sol scapulandada buna bağlı yükseklik olabilir. Yaş kaç ?

Ek olarak alınma ama ben pek bir gelişim göremedim kas anlamında. 3 ayda tek değişen şey yağlanman olmuş. Bunu moralini bozmak için söylemiyorum bir şeyleri değiştirmen için söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 17 Ocak 2022; 20:39:56 >
  • Carlion kullanıcısına yanıt

xd yağlandığımı ben de biliyorum bilader 8 kilo aldım 3 ayda çünkü ama tek değişen yağlanman olmuş demen kötü niyetli bi troll olduğunu gösteriyor zaten kolu göğsü geç hadi zaten göğüs genetiğimin çok kötü olduğunu düşünüyorum onu geç sırtta bariz bi sıkılaşma dolma varken tek değişim yağlanman olmuş demen komik ne diyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkos21 -- 18 Ocak 2022; 15:20:58 >
  • Berkos21 B kullanıcısına yanıt

yazık kafana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlion -- 18 Ocak 2022; 17:30:8 >
  • Carlion kullanıcısına yanıt

tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.