Şimdi Ara

3 aylık emekli maaşı aylığa çevirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
25.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aylık maaşı aylığa çevirmek istiyoruz 86 yasında bır babam var hastenede yogun bakımda durumu belırsız ne kadar kalacagı bu 3 aylık maası aylığa nasıl çevire biliriz internete üzerinden yapabiliyormuyuz yardımınıza ijtiyacım var saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

3 Aylık Emekli Maaşını Aylığa Çevirme

Emekli sandığına bağlı olarak, memur emeklileri için 3 aylık maaşı aylığa çevirme işlemi farklılık gösterebilir.

1 Aylık Maaşa Çevirme

3 aylık toplu emekli maaşınızı aylığa çevirmek için ilgili emekli sandığına başvurmanız gerekir. Çevirme işlemi genellikle emeklilik hakkı kazandıktan sonra yapılır. Çevirme işlemi sonrası, aylık maaşınız emekliliğinizin başlangıç tarihine göre hesaplanarak ödenmeye başlanır.

3 Aylık Maaşa Çevirme

Emekliliğinizden sonra aylık maaşınızı 3 aylığa çevirmek isterseniz, ilgili emekli sandığına başvurmanız gerekmektedir. Çevirme işlemi sonrasında, aylık maaşınızın tamamını 3 ayda bir alacaksınız.

Önemli Bilgiler

• 3 aylık maaşı aylığa çevirme işlemi geri alınamaz.
    • Aylık maaşı 3 aylığa çevirme işlemi, emeklilik ikramiyesi ve diğer ek ödemeleri etkileyebilir.
    • Başvurularınızı yapmadan önce ilgili emekli sandığına danışarak detaylı bilgi almanız önerilir.

Bu metin, aşağıdaki anahtar kelimeleri içermektedir:

• emekli sandığı 3 aylık maaşı 1 aylığa çevirme
    • 3 aylık maaşı aylığa çevirince aylık-maas ne zaman başlar
    • 1 aylık maaşı 3 aylığa çevirme
    • memur emekli maaşı 3 aylıktan aylığa çevirme
    • aylık maaşı 3 aylığa çevirme
    • 3 aylık maaşı aylığa çevirince aylık-maaş ne zaman başlar
    • 3 aylık maaşı 1 aylığa çevirme
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kişi pttden e devlet şifresi alacak vewww.Türkiye.gov.tr adresine giriş yaparsın, e hizmetler sekmesinden Sgk başlığı seçilir, emekli sandığı olduğu için 4 c başlığı seçilir, maaş ayliğa çevrilir.
  • pekı dostum babam hiç e devlet şifresi almadı ben gitsem verirlermi bilgin varmı
  • Babanızın gidip alması gerek diye biliyorum diğer türlü vermiyorlar şifre.
  • yogun bakımda yatıyorda yasam mucadelesı verıyor kalkması ımkansız ondan sızlere sorayım dedım acaba ızleye bılecegım bır yol varmıdır dıye
  • pek vereceklerini sanmıyorum ama nüfus cüzdanıyla gidip, durumu anlatıp bir şansını dene bence.

bu maaşlar peşin mi ödenmiş oluyor? ya da üç ayın dolumuyla ödendiği için, aylık alınırsa daha mı erken alınmış oluyor?
  • bende aylığa çevirmek sıtıyorum elımde para olması gereklı hastane masrafları falan herhalde hemen aylıga cevrılır dıye dusunuyorum
  • acil şifalar kardeş
  • 5 sene falan önce emekli olduğu kurumun web sitesinden yapılabiliyordu.(emekli sicil numarası falan gerekliydi)Şimdi bir bak istersen belki hala öyledir.
  • acil şifalar dilerim.

e devlet şifresını pttlerden kişi kendi gıtmesı lazım yoksa vermıyorlar
    (benim tanıdıgım olmasına ragmen eşime şifre alamadım. memur o riske girmıyor )
  • arkadaşlar bu konuda anlamadığım bir durum var ilgili yerden 4c için 1 aylığa çevir diyoruz işlem başarılı diyor, ama bilgilere baktığımızda yine 3 aylık olarak görünüyor, neden böyle?
  • siz kaç yaşındasınız merak ettim. geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.