Şimdi Ara

3 aylik internet var midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ben simdi agustosta askere gitcem o zamana kadar eve internet baglatmak istiyorum.

Amacim oyun indirmek, film dizi izlemek, is guc icin kullanmak ve aksamlari bir takim videolar izlemek.

Ne onerirsiniz? Ttneti aradim illa 24 ay kitlemeye calistilar, ben sadece agustosa kadar istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turk.net.

İlk ay bedava. Taahhüt yok. İstediğşn zaman kapat. 60 TL.

• 3 aylık paketler vardı Türk Telekomda yaz için ama kaldırdılarsa bilmiyorum ama en mantıklısı TürkNet çünkü taahüt yok istediğin zaman iptal edersin.
  • Internette gordum ben de aradim ttneti kadin 10 saat telefonda bekletti adres altyapi tespiti icin sonra dedi 24 ay kitlicez seni.

Bu turknet nasildir hic duymadim. Ev benim ustume degil babamin ustune ama faturasiyla vs ben ilgilenicem hep, sikinti olur mu?

Saygilar

• Gereqsiz kullanıcısına yanıt
    İlk ay bedava kampanyası bitti. Denemesi bedava kampanyası var şu an.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumdaki konulara bakarsan çoğunkuk memnun zaten altyapın ne kadar destekliyosa 100Mbite kadar o hızı veriyolar akk 150gb ama yapa altyapısının oldugu bölgedeysen akksiz taahütsüz 60TL Türknetin sitesinden sorgulayabilirsin altyapını

• Tesekkur ederim beyefendi

Bir de ben birazcik dag basinda oturdugum icin internet yavas oluyor genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caferhüseyin -- 13 Mayıs 2017; 21:15:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.