Şimdi Ara

3 AYLIK TYT PROGRAMI !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temelim çok kötü olduğundan konu anlatım video izleyerek konuları anlamaya çalışıcam haftalık ortalama 15 video sınırı koydum. hergün izlediğim konunun soru çözümünü yapıyorum ve + matematik + paragraf + problem çözüyorum.

Program yararlı olurmu benim için ?

Program : https://docs.google.com/spreadsheets/d/1xtY633PXRkHf7o90pFIkqXggJT1K0yFRll2U1ctIHdk/edit?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpiked -- 17 Ağustos 2020; 7:1:46 >

• UP
  • Program başarılı bence.(11. sınıf sağlamsa tabi) Konu çalışırken hangi ytbe kanallarını kullanıyosun?
  • Hocam benim şöyle bir önerim olacak her dersten video izlemek yerine kimya biyo gibi palmeden açıp okuyunca rahat anlaşılan derslerde video izlememeniz. Fizik mat için izleyin de bence diğerlerini konu okuyarak halledin önemli ölçüde zaman kazanırsınız çünkü video beklediğnizden daha çok zaman alıyo
  • DeadSpunk D kullanıcısına yanıt
    11. Sınıfım sağlam değil ekime kadar tyt kasmayın planlıyorum hata mı yapıyorum ?
  • YolculukZamanı Y kullanıcısına yanıt
    Sınavla ilgili ayrıntıların açıklanması lazım. şuan tyt çalışmak mantıklı o yüzden, net bir şey söylemek zor...
  • DeadSpunk D kullanıcısına yanıt
    11 sınıfım sağlam değil.
    Şuan açıklama gelmediği için tyt kasıyorum ayrıyetten temelim olmadığı içinde tyt kasıyorum.
    youtube/benimhocam fizik kimya izliyorum
  • YolculukZamanı Y kullanıcısına yanıt
    9 ve 10 sınıftan birşey bilmediğim için ayt ye geçersem aşırı geri dönüşler yaşıyacağımı düşünüyorum. bende çalışmya biraz geç başladım
  • 90 GÜNDE TYT BİTİRİYORUZ ! 2021 TAYFA ! TEHLİKENİN FARKINDA MISIN ?!
  • arkadaşlar bir şey merak ediyorum tyt de ki puanımız ayt yi etkiliyor mu
  • dust2csgo174 D kullanıcısına yanıt
    tyt nin %40 ı ayt nin ise %60 ı alınarak ham puanının ortaya çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.