Şimdi Ara

3 AYLIK VUCUT GELİŞİMİ (SS Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar başlarken kolay oluyor sanıyordum ama en az 1 sene lazım sanırım :D:D
    Bakın bakalım 3 ayda ben mi iyi gelişemedim yoksa normal mi?

• 3 AYLIK VUCUT GELİŞİMİ (SS Lİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

ahaahahah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bobby Zzz

ahaahahah

Alıntıları Göster
    şaka maka yağ oranınız baya azalmış gibi duruyor hocam 3 ay için iyi bence
  • 3 AYLIK VUCUT GELİŞİMİ (SS Lİ)
  • Kardeşim sende biraz postür bozukluğu da var sanırım, sağ omuz soldan biraz daha aşşağıda gibi. Yukarıda olan omuzuna açma germe hareketleri yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Kardeşim sende biraz postür bozukluğu da var sanırım, sağ omuz soldan biraz daha aşşağıda gibi. Yukarıda olan omuzuna açma germe hareketleri yap.
    Hafif skolyoz olabilir hocam hazır spor yapıyorken birkaç basit egzersiz hareketi de yapması faydasına olabilir.
  • Hocam 3 ayda daha fazlasını bekleyemezsin zaten. Yağ yakmışsın karın kasları adonisler görünmeye başlamış. Aynı şekilde 1 sene devam edersen gayet düzgün bir vücuda sahip olursun.
  • Hocam hiç fena değil. Fazlalıkları atmışsın şimdi senin kaslanman lazım. Protein ve yağı tam al. Karbonhidratıda hafif arttır temiz bir şekilde ilerle. Bir üç ay sonra çok daha farklı olur vücut. Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Perturbator

Kardeşim sende biraz postür bozukluğu da var sanırım, sağ omuz soldan biraz daha aşşağıda gibi. Yukarıda olan omuzuna açma germe hareketleri yap.
    Postur ne ya? Arkadasim Turkce kelime mi yok? Posture olmus postur.
  • O değil de bu model tutku boxerı severek giyiyorum ben de, ama yazın çok kalın geliyor terletiyor :( Vücut değişimi iyi bence, kilolu olmadığın için 3 ayda çok büyük bir değişim olamaz zaten. Bundan sonra biraz kaslanman gerek, hacimlenmen lazım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

psikiatrik rahatsızlığınız var sanırım
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Bu ne lan midem kalktı
  • Alt karını düzleştirmişsin adonisleri de çıkarmışsın ve sıkılaşmışsın iyi gidiyorsun, bakma sen bu zargana yamuklara. Devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 14 Temmuz 2019; 16:34:42 >
  • Bence baya iyi. Gunde kac saat calisiyorsun?
  • yağ oranında azalma var baya şimdi kasa odaklan hocam
  • O memeler ne lan hiç bu kadar çirkin meme görmedim.
  • tşler beyler yorumlar için
  • 3 ayda daha fazlası biraz zor olurdu zaten. Önemli 8lan olan bu aşamadan sonra devam etmek. Umarım başarırsınız
  • 15-20 derece arası skolyozun olduğunu düşünüyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.