Bildirim
3 AYLIK VUCUT GELİŞİMİ (SS Lİ)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
-
şaka maka yağ oranınız baya azalmış gibi duruyor hocam 3 ay için iyi bencequote:
Orijinalden alıntı: Bobby Zzz
ahaahahah
Alıntıları Göster -
-
Kardeşim sende biraz postür bozukluğu da var sanırım, sağ omuz soldan biraz daha aşşağıda gibi. Yukarıda olan omuzuna açma germe hareketleri yap. -
Hafif skolyoz olabilir hocam hazır spor yapıyorken birkaç basit egzersiz hareketi de yapması faydasına olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: Perturbator
Kardeşim sende biraz postür bozukluğu da var sanırım, sağ omuz soldan biraz daha aşşağıda gibi. Yukarıda olan omuzuna açma germe hareketleri yap. -
Hocam 3 ayda daha fazlasını bekleyemezsin zaten. Yağ yakmışsın karın kasları adonisler görünmeye başlamış. Aynı şekilde 1 sene devam edersen gayet düzgün bir vücuda sahip olursun. -
Hocam hiç fena değil. Fazlalıkları atmışsın şimdi senin kaslanman lazım. Protein ve yağı tam al. Karbonhidratıda hafif arttır temiz bir şekilde ilerle. Bir üç ay sonra çok daha farklı olur vücut. Kolay gelsin -
Postur ne ya? Arkadasim Turkce kelime mi yok? Posture olmus postur.quote:
Orijinalden alıntı: Perturbator
O değil de bu model tutku boxerı severek giyiyorum ben de, ama yazın çok kalın geliyor terletiyor :( Vücut değişimi iyi bence, kilolu olmadığın için 3 ayda çok büyük bir değişim olamaz zaten. Bundan sonra biraz kaslanman gerek, hacimlenmen lazım :) -
-
Bu ne lan midem kalktı -
Alt karını düzleştirmişsin adonisleri de çıkarmışsın ve sıkılaşmışsın iyi gidiyorsun, bakma sen bu zargana yamuklara. Devam et.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break the cycle -- 14 Temmuz 2019; 16:34:42 > -
Bence baya iyi. Gunde kac saat calisiyorsun? -
yağ oranında azalma var baya şimdi kasa odaklan hocam -
O memeler ne lan hiç bu kadar çirkin meme görmedim. -
tşler beyler yorumlar için -
3 ayda daha fazlası biraz zor olurdu zaten. Önemli 8lan olan bu aşamadan sonra devam etmek. Umarım başarırsınız -
15-20 derece arası skolyozun olduğunu düşünüyorum
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletBenzer içerikler
- just chilling ne demek
- kıraathane isimleri
- kulak pamuğu kulakta kalırsa ne olur
- kyk yurtta yapılabilecek yemekler
- ehliyet almak zor mu
- walmart dolandırıcılığı
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- penis nakli
- elon musk roket
- vtouch nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X