Bildirim
5 Aylık gelişim ss'li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kılları da aldırdın mı tamamdır...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Göğüse daha çok önem vermelisin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence artık splite geçmelisin -
Çok iyi bence 5 ay için -
5 ay önceki ss nerede? -
Foto çekmemiştim ama düz bi vücudum vardı işte ..
Sırtı nasi çalıştın
5 ay öncesini koymazsan yorum yapmamız zor. -
Bölgesel çalışmaya geç artık , gayet iyi.Çalışmaya devam -
https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=65501832 Uygulayım mı kardeşim yada önerebileceğin bi tarz varmı
Aslında sırt gelişimim en gerideydi 3 ay falan hiç bişey yoktu daha sonra pulldown u biraz yavaş ve hissederek yaptım çok ağır değildi 35-40 (ağırlık)x 4-12 di bi anda üçgenleşme yoluna gitti bende anlamadım 😀Son 2 ay içinde iyi gelişti
Senin için bence en uygun klasik çalışma,
Göğüs - ön kol
Sırt - arka kol
Omuz - bacak
Piramit 12-10-8 veya ters piramit şeklinde 8-10-12 çalışabilirsin. -
Split'e geç, kol ve göğüse ağırlık veren bir split olsun.
Kol ve göğüse önem verirken, sırt'tan kes. Yani sırta verdiğin önemi azaltabilirsin. En iyi bölgen orası. Zayıf bölgelerini dengelemek için iyi olur.
Eski halin düz ve hacimsizse, şuanki halin iyi gayet, tebrikler.
ve bi makineyle güzelce kılları alırsan, hiç pişman olmazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-815DA1408 -- 5 Aralık 2015; 12:24:42 > -
üst göğüs zayıf vücuda göre. kol ve ust göğüs daha cok caliş. yine de cok iyi
daha önce bi fitness geçmişiniz var sanrm 5 ayda 0 dan zor çünkü kür falan yapmıyorsak zaten 1 kaç ay hamlamayı atıyosun falan filan sonuçta güzel olmuş o sırta göre o göğüs küçük kalmış sadece başarılar . -
Küçük bi spor geçmişim olmuştu yorum için teşekkürler göğüs malesef büyümüyo en çok üstüne düştüğüm yer ancak sonuç hüsran . Erkeklerde tshirtten bakınca ilk belli olacak kas göğüs ve kol benimde en zayıf yerlerim üzücü .(
Kardeşim splite başladım ama nedense canım istemiyo upper lower hakkında ne düşünüyosun bi arkadaşım ekto tarzsın büyük hareketler yap splitte çok fazla izole var zaman kaybı tarzı bişey dedi . Ne yapmalıyım
arkadaşın doğru söylemiş. burdaki split diyenleri takma. başlangıç için full body yapman cok iyi olmus. çoğu kişi direk split baslar zaten benim tavsiyem arkadaşın dediği gibi upper lower bölersin. daha sonra push pull legs olarak split yaparsın. Ama kesinlikle göğüs biceps, sırt triceps şeklinde çalışma -
@Crash47 arkadasimiz dogru olani yazmis.Bende spora ilk basladigimda 2 ay full body calistim sonra klasik calismaya gectim (gogus -biceps , sirt - triceps seklinde) Bende senin gibi ektomorfum ve kilo kesinlikle alamiyorum.60-65 kilo arasinda gidip geliyorum.Vucudunu tani , ona gore zamanla setleri ve hareketleri degistir.Insan bazen spora gitmek istemiyor,vucudunda her zaman ayni performansi vermeyebilir.
Benzer içerikler
- en zararsız steroid
- l-glutamin kullananlar
- rimobolan nedir
- 1 tane bile barfiks çekemiyorum
- bacak çalışmak testosteron artırır mı
- ev tipi koşu bandı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X