Şimdi Ara

3. buluşmada hesabı kim öder? ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 9.2.2025)
Giriş
  • ilk 2 buluşmada erkek ödedi diyelim. Maddi durumları eşit. Sonrası nasıl olmalı ? Çevremdeki kadınlara göre sonsuza kadar erkek ödemeli.

• yok öyle dünya. ilk iki sefer ok. ama birşeyler olmuşsa ben neden ödüyorum? he kızın parası yoksa yine öderdim. o ayrı mesela. ama kız çalışıyor ediyor. benden mi geçinecek?

• kim öderden ziyade, ilk buluşma yemek buluşması olmamalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek öder. 3. buluşmada hesabı kim öder? ANKET 

• ilkini kesin ben öderim de 2.sinde ödeyim demiyorsa yallah başka kapıya allah versin

• İlişkisine bağlı, ilk iki buluşmanın sıklığına bağlı, nasıl geçtiğine bağlı...

Böyle bir soru soruluyorsa mesela, erkek öder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 8 Şubat 2025; 19:7:12 >
  • Kizina bağli, kiz gercekten sicakkanli ve ödemeye gonullu duruyorsa, kimin odedigi onemli degil. Birkac buluşma erkek ödemeli sonrasinda kizin tavri onemli kız ödemeye gonullu ise(yalandan degil) Kiz da ödemeli. Yariyariya saçmalik. Ya kiz oder ya erkek. Cingene gibi para bölünmez masada.

Iliski olur, ilerler 5.ayı olmuştur masada hesap odenirken zaten samimuyet geregi paslasilir bir 200 luk at dersin, sen de 200 300 vs ne varsa ortadan verirsin 500 600 hesabi kapatirsin. Kizla aran iyise ve enerji hissediyorsan, kiza harcadigin mangiri dert etme. Amac tıklaşmak ise o zaman )) zbilemem. Kafana gore takil.

Ciddi dusundugum hicbir kiza para harcarken, geri donusu olur mu diye dusunmedim zaten sevgi var içimde ha kendime ha ona harcamisim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herşeyi erkek öder, kültürümüz budur eskiden beri, değişeceğini sanmam.

• karıya hesap ödeten etek giysin

• limbesh kullanıcısına yanıt

50 sene önce kültürümüzde olan ama artık olmayan 100 şey vardır. Zamanla her şey değişir.

1. ve 2. buluşmada da yemek yenildiyse, 3. buluşmaya gerek yoktur bence.
  • 1 kuruş bile ödemeyin; zira eninde sonunda ayrılacak ve bu ilişki bitecektir. Bittiğinde ilk pişman olacağınız şeylerin başında ona yiyip içirdiklerinizin haddi hesabı olmayan büyük masrafını ödemek, ikincisi de ona aldığınız pahalı hediyeler olacaktır...

• Her zaman erkek öder

• Belkide bu yüzden kimseyle buluşmuyorum, herşeyi ben ödemem lazım gibi geliyor.

Param olmadığında da kimseyle işim olamıyor.

• Çok ilginç. Hiçbir zaman sonsuza kadar erkek ödemeli diyen birine denk gelmedim. İlk buluşmalarda davet eden öder sonra da ortak gider.

Hatta bazı kızlar erkeğin her şeyi ödemesini özellikle istemiyor ki ayrıldıklarında veya buluşmaların devamı gelmediğinde hesap, kitap kalmış olmasın yarın öbür belki yüzüne vurulur falan diye.

Daha çok varoş, iş hayatında olmayan kızlar belki böyle taleplerde bulunuyor olabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yakup tv öder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.