Bildirim
İlk Buluşmada Hesabı Multinet'le Ödemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Artık birçok kız kendine sahiplenen erkekten ziyade kendisini özgür bir birey olarak tanıyan erkek istiyor. Bizde kim ne yerse onu öder, ayda yılda bir kızın parası yoksa ben öderim. Benim tahminim bu şekilde yani, kötü izlenim vermiş olabilirsin. Bakın ben haşin, alfa, testosteronlu erkeğim çekilin! izlenimi yaratmış olabilirsin -
Tavuk dürümcü biri vardı onun gibi olmasın bu sonra -
kızla anlaşmadınız mı hesabı nasıl ödeyeceğiniz konusunda, başta oturmadan yemeğe söylerim alman usulü yiyelim paranı ödemek istemiyorum diye, sorun yaşamadım şu ana kadar -
Yanlış yapmışsın, hesabı nakit ödeyip üstüne de bahşiş vermeliydin. Geçmiş olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Artık birçok kız kendine sahiplenen erkekten ziyade kendisini özgür bir birey olarak tanıyan erkek istiyor. Bizde kim ne yerse onu öder, ayda yılda bir kızın parası yoksa ben öderim. Benim tahminim bu şekilde yani, kötü izlenim vermiş olabilirsin. Bakın ben haşin, alfa, testosteronlu erkeğim çekilin! izlenimi yaratmış olabilirsin
Hocam ben ondan ziyade Multinet'le ödememe mi takıldı diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim
kızla anlaşmadınız mı hesabı nasıl ödeyeceğiniz konusunda, başta oturmadan yemeğe söylerim alman usulü yiyelim paranı ödemek istemiyorum diye, sorun yaşamadım şu ana kadar
Ben kız hesabı hiç ödemem de seninki biraz hayvanlık hocam -
quote:
kızla anlaşmadınız mı hesabı nasıl ödeyeceğiniz konusunda, başta oturmadan yemeğe söylerim alman usulü yiyelim paranı ödemek istemiyorum diye, sorun yaşamadım şu ana kadar
:D -
nerden tanışıldı buluşma sırasında nasıldı bunlardan bahset -
Kendininkini de ödetseydin kıza -
quote:
Vay vay vay bide kız yok, düşmüyor diye bize diyordun -
Sence hiç sorun yaşamamış olmamın nedeni ne olabilir Joe -
quote:
Sence hiç sorun yaşamamış olmamın nedeni ne olabilir Joe
Yaaaaa boşluğuma denk geldi
-
kıza bu benden olsun bi dahakine sen ver deseydin olayın ne olduğunu anlardın ama daha fazla detay lazım bişi söyleyebilmemiz için -
Multinete takılma. İlk buluşmadan sonra hemen mesaj atmaması normal. Bekle biraz. Kız daha işyerindeki arkadaşlarıyla konuşacak falan. Yarın oburgun mesaj at -
En azından singlenet değil mübarek -
sende 22 oldun be crimson yaşlandın he -
Flört halinde olduğum kız arkadaşımla ilk buluşmamızda kahvaltı yaptık,hesabı öderken o elini çantasına attı ama ben uyarıp hesabı ödedim. Ondan sonra 2-3 defa daha buluştuk yine her seferinde hesabı ben ödedim. Şimdi flört halinde olduğumuz için böyle davranmayı uygun görüyorum. Biz büyüklerimizden böyle gördük. Hesabı erkek öder. Ha zaten ilişki rayına oturduğunda,aradan 5-6 ay geçtiğinde gözlemlediğim kadarıyla karı koca gibi olunduğu için kız da hesap ödeme işine dahil oluyor. -
Bi şey söyledi mi olmaz ben de veriyim diye? Eğer söylediyse tatlı bi dille bi dahakine senden falan yapsaydın
Ben kalkmaya yakın lavaboya gidip ordan da hesabı öderim klasik :D -
quote:
Orijinalden alıntı: jasonn123
sende 22 oldun be crimson yaşlandın he
Hayat fani
ölüm ani
yüzüm hala
bebek gibi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Artık birçok kız kendine sahiplenen erkekten ziyade kendisini özgür bir birey olarak tanıyan erkek istiyor. Bizde kim ne yerse onu öder, ayda yılda bir kızın parası yoksa ben öderim. Benim tahminim bu şekilde yani, kötü izlenim vermiş olabilirsin. Bakın ben haşin, alfa, testosteronlu erkeğim çekilin! izlenimi yaratmış olabilirsin
|
Benzer içerikler
- alkolsüz malt içeceği zararları
- antepsin şurup kullanıcı yorumları
- eve yeni gelen muhabbet kuşu nasıl davranır
- telefonda alt satıra nasıl geçilir
- kumpas nerede satılır
- penis nakli
- elon musk roket
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X