sabahları 0700-0715'te kanal d'de başlayan bi anime var hiç seyreden varmı veya gün içinde tekrarlıyormu bilen varmı iş için sabah kalktığımda seyretmeye başlıyorum bu sabah az kaldı servisi kaçıracaktım.
starship trooper veya onun gib ismi olan bi film vardı oradaki böceklerle savaş sahneleri filan var harika bişi yaw tavsiye ederim aklımda starcraftta sahneleri canlanıyor.
denk gelmedim ama merak ettim bak şimdi sabaha kadar otur işin yoksa
Starship troopers dediğin sanırım Starship Troopers:Roughnecks olsa gerek. o anime deil animasyondur. Tabii eğer dooru anladıysam!
anime mi sabah 7,00 de mi demiştin yarın hemen bakayım
albayımız böle yaparsa...lütfen efendim gençler sizi örnek alıyo
çok ayıp bişey yapıyomuş gibi söylemişin...
quote:
Orjinalden alıntı: King_Arthur
albayımız böle yaparsa...lütfen efendim gençler sizi örnek alıyo
Animax diye yazıyor başlangıçta iki bölüm birincisinde Starship Troopers'ın diğeri bir züper kahramandan bahsediyor. tabi bu benim seyrettiğim servis 0735 geçtiği için daha fazla seyredemiyorum.
şiddetle tavsiye ederim eminim hoşunuza gidecek.
şahsen benim çenem düştü.
Ben bir kere izledim bir tane steeljackti öteki de starship troopers idi. Starship troopers süper hatta mükemmel. Ben çocuk olsam her sabah izlerim. Ötekisi ise biraz daha az detaylı ve klasik süper kahraman işte. Yok nano teknoloji giriyo çocuğua falan. Biz bunu 20 sene evvel örümcek adamdan tutta hulka kadar envai çeşidini seyrettik aslanım sen önce bi büyüklerine saygıyı öğren. :P
starship troppers: türkiyede "yıldız gemisi askerleri" adı altında sinemalara gelmiş bir filmdir. bundan yaklaşık 4 sene önce. Daha sonra yanılmıyorsam geçen sene bu filmin ikincisi çıktı ama türkiye'ye gelmedi. Fakat vcd olarak ikisini de bulmak mümkün. Sizin izlediğiniz animasyon türü çizgi dizi bu filmin çok beğenilmesinden sonra çıkmıştır. Orjinal filmini ben izledim, görüntü ve ses efektleri animasyonunkinden çok daha güzel tavsiye ederim.
bir anime için sabah 7 demi kalkacaksınız.Tebrik ederim.
klkmak nedemek oturduk osaate kadar saat 8 e kadar bekledim çıkmadı öyle bir film sinir oldum neyse sayende küçük futbolcuyu da seyrettik saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme