Şimdi Ara

3 dersten kalmış AÖF öğrencileri aranıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
16.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sihirb

Büt sonucuna göre cvplamak lazım. bütler haftaya açıklanır sanırım. Eğer böyle bir şansımız varsa başvurumuzu yapalım:)

inş
  • quote:

Orjinalden alıntı: yanlız_kovboy

kardeşler 1000 kişi olursak heralde af cıkıyomuş donanımdan 1000 kişi cıkmaazmı veya başka sitelere link koysaak reklaam versek valla reklaaam paraları benden 1 senem gitceegine feda olsun arkadaşlar fikirlerinizi bekliorum dekanın mailini kitleeememiz lazım telefonların susmaaaması lazım bişiler yapalım arkadaşlar boş durmaaaayalım eylem yapalım

bence katılanlar isimlerini yazsınlar yani niclerini kaç kişi oldugumuzu gorek o sayıyı aşalım sayıyı aşmak lazım sayı aşılsın
  • bende aynen sizin durumdayım.ne yapılması gerekiyosa yapalımbirlikten kuvvet doğar.
    quote:

Selam arkadaşlar. Bu sene AÖF'den 3 dersten kalıpta, bir üst sınıfa geçemeyen arkadaşlara bir konuyu aktarmak istiyorum. Açıköğretim bürosunu arayıp durumumu anlattığımda karşımdaki kişi AÖF dekanlığına konuyla ilgili yazı yazmamı önerdi. Daha önceki senelerde, 3 dersten kalıpta bir üst sınıfa geçemeyen öğrenciler çoğunlukta olduğundan ve dekanlığa konu aktarıldığından bir af çıkmış. Ve bu öğrenciler, kaldıkları 3 dersi alttan almak üzere bir üst sınıfa geçebilmişler.

Şu anda etrafımda benimle aynı durumda olan birkaç kişi var fakat sesimizi duyurmamız için bu yeterli değil. Siz ya da çevrenizden biri bu bahsettiğim durumdaysa, lütfen benimle irtibata geçsin. Konuyla ilgili bu mesajın altına cevap yazabilirsiniz

Düşüncemiz, durumumuzu anlatan ortak bir metin hazırlayıp, isim ve öğrenci numaramızla birlikte AÖF dekanlığına e-posta ve mektup yoluyla göndermek.

• quote:

kardeşler 1000 kişi olursak heralde af cıkıyomuş donanımdan 1000 kişi cıkmaazmı veya başka sitelere link koysaak reklaam versek valla reklaaam paraları benden 1 senem gitceegine feda olsun arkadaşlar fikirlerinizi bekliorum dekanın mailini kitleeememiz lazım telefonların susmaaaması lazım bişiler yapalım arkadaşlar boş durmaaaayalım eylem yapalım

Sakin ol genç

Var benim de bu durumda olan yakınım..

Bütünleme sınav sonuçlarını bekliyoruz..
  • Hadi bakalım bir bütler açıklansın neler olacak göreceğiz...
  • haydi ama arkadaşlar elimizi çabuk tutalım geç kalırsak yapmazlar.bayramdan sonra halletmemiz lazım bu işi.
  • evet arkadaşlar yaa durum gayet ciddi 3 dersten kaldık sıkıntı neden 2 dersten kalan bir üst sınıfa geçiyoda 3 dersten kalan geçemiyor anlamak çok güç bu soruna acil çözüm bulmaları lazım ne lazımsa yapalım .
  • hazırlık sınıfı da bu kapsama giriyorsa ben de varım 3 dersten kaldım.
  • aöf bu soruna çözüm bulması lazım bu saçma sistemle olmaz bu iş 2 taneden kal geç 3 taneden kal geçme dur orda olmaz böle sistem yaa tıkandık kaldık.isyan ediyorum ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: efendi_24

aöf bu soruna çözüm bulması lazım bu saçma sistemle olmaz bu iş 2 taneden kal geç 3 taneden kal geçme dur orda olmaz böle sistem yaa tıkandık kaldık.isyan ediyorum ..

Seneyede 3 dersten kalan geçiyo 4 ten kalan niye geçmesin.. Sonra 4 ten kalan geçiyo 5 ten kalan niye geçmiyo fln deriz herhalde...

Sonuç olarak son sınıfı alttan üstten toplam 30 dersle fln kapatırdık herhalde :D
  • an itibariyle bi soruyla 3 dersten kalmış bulunımaktayım arkadaşlar lütfeın forum donanımda ne kadar yurekıten arkadaş varsa el atalım şu işe aof bürolarını arayalım grup yapalım adlarımızı kaydedelim bişiler yapalım
  • o zaman 4 dersten kalanlar için de başvurular yapılır ve işin ucu gittikçe uzar.

sınav sonuçları ve kurallar kesindir. bu şekilde mağdur olan kaç yüz bin kişi var. o yüz binler arasından sıyrılıp üçyüz dörtyüz kişinin geçmesi hangi akla hizmet.

aöf de 4.sınıftan tek ders yüzünden kalan birsürü insan var. bunlara bile af çıkmıyor..

bence boş hayallere katlanmayın. gelecek planlarınızı gözden geçirin.
  • 4 derstten kalanlarda faydalanabiliyormu arkadaşlar!...
    birlikten kuvvet doğar!...
  • arkadaşlar olay ne biliyomusunuz 4 dersten kalanların hiç alınmalarına gerek yok bizim demek istediğimiz olay mesela amcaoğlu askere gidiyo 3 dersten dolayı ben 1 soruyla kaldım karşiımızda hoca olsa konuşcaz belki ama oda yok okulda olsam hocayıla konuşşurum geçerim sınıfı ama burda kimle konuşcaz 1 ders için 1 sene okunurmu ya insaf hocam 3 dersten kalan biri olaraak ne gerekirse yapalaım arkadaşlar aof büroyu arayalım mail atalım bişiler yapalım boş durmaaalım 3 dersten kalan hacker arkadaşlar varsa onlarada şu çagırıyı yapalım gerekirse aofnin sitesini hackleyip 3 dersten kalanlara af cıksiın yazsiınlar bişiler yapalım hızlı hareketler ı like to movie hareketi severim eylem yapalım arkadaşlar eylem
  • BENDE AYNI DURUMDAYIM ARKADASLAR 3DERSTEN KALDIM COK KOTUYUM BU ARADA TEL NOMUZU YAZDIK DIYE KONTUR GIDECEKMI BU SITE ICIN BIR FAYDA OLACAGINI SANMIYORUM KALDIK İŞTE
  • evet arkadaşlar aynı durum bende de var ama sanmıyorum ya offff
  • EEEEEEEE NE YAPACAZ YINE 3DERSI VERECEZ BOS UMITLERE KAPILMAYALIM
  • arkadaşlar aof bürolarını arıyalım bişiler yapalım yawwwwww bizörnek olalıım 1 sene boşuna gidecek şimdi bu foruma giren arkadaşlar napcaiz diolar mesele şu arkadaşlar aof bürosunu aramak veya deilkçe dekana mesaj internette aof ile ilgili yerlere yorum yapın bu olay hakkıinda link verin millet toplaansınki çokluık olalıim
  • pekıtmm bı adres verın onların okuyabılecegı bır yer olsun aynı gunde yazalım cokluk olalım ama azınlık degıl soyle bı 700 800 kısı olmamız lazım
  • bırsey soracam 3dersten kaldık dıye bu sene 3ders ıcın harc parasın yıne aynımı olacak yada dusukmu olacak
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.