arkdaşlar bende 3, sınıf işletmeden 3 dersten kaldım. ya kurnaın olum. bir yerlere yazalım vardır bı umut her kez bir meil atsın ne olsak sankı yalvarsın yakarsın. 1 soruyla kaldım ya. 3 taneyle geçtim 3 tane kaldı. e-posta adresi = mrkburo@anadolu.edu.tr arkadaşlar herkes mesajında okul numarasını adını spuyadı yazsın . bak bu yöntemnler işe yarra. gerçekten beş dakıkalık meil atın çok mağdur durumdayız. lütfen benı ciddiye alın. olmasada canımız sağolsun... birlikten kuvvet doğar.
http://www.yok.gov.tr/index.php?option=com_wrapper&Itemid=146 arkadaşlar bu YÖk kurulun linki buaray tıklayın doldurun göndrin allah rızası için yoksa sınıfı tekrar etcez bişeyler yapın acele edn . valla birlikten kuvvet doğar canım arkadaşlarım gelin işte yapalım madğruzu mağdur olmayan arkadaşlarımda yazsın mesaj arkadaşları için YÖk talep çok gelsin ki değerlendir sin canım arkadaşlarım.. haydi allah sizlerden razı olsun... bir tarkan için bedelli asker çıkaran devlette 400 bin mağdur için mi bişey çıkmayacak yeter ki yazın ..:)
arkadaşım s.a ben bde aöf 3 ders mağduruyum sizinde sorununz varmış derlerle ,lgili ya siz yazalı bağaı olmuş ama foruma bari dediğiniz gibi af falan geldimi bizde 2010 madğruturuz 1 soruyla kaldık. ne kadar dandık bişey sanki geçrseler üsten ders verseler ölcekler. kardeşim mesjımı okursan mesaj yazarsan forum asevınırum .. allah sanada şifa versin..
ya canım abım aceba sizin bu af konusu gerçekleştimi . bayağı olmuş ya yazalı foruma. bizde 2010 mağduruyuz bilgi verme imkanın var ne mutlu . tşk ederim sağol paylaşım için..
bu konuyla ilgili net bir bilgisi olan lütfen paylaşsın. bir yıl daha uğraşmayalım
arkadaşkar anadolu üniversitesi rektörü yarın 18:00'de cnbc-e'de açıköğretim sistemini anlatacakmış 3 desten mağdur olan arkadaşların en azından canlı yayına e-posta yoluyla itirazlarını bildirirse hepimiz için yararlı olur . daha önceki yıllarda çıkarılan af'tan yararlanan tanıdıkları olanlar edindikleri bilgileri burada paylaşırlarsa bizlerinde bilgilenmesini sağlar
izleyici@cnbce.com arakadaşlar tekrar meraba. bu verdiğim cnbc adreslerine bugun herkes bu konu hakkında mesaj atsın. yoksa işimiz harap. nolur allah rızası için rektorde bir insan gerekirse canlı bağlanbtıya katılalım . herkes bir beş dakkasını ayırsın mağdur olmayanlarda arkadaşları için mesaj ceksin topluluk tan birlikten kuvvet doğar . arkadaşlar her bir mesaj bir 1 yıl demek. lütfen
arkadaşlar bu aralar hepimiz sustuk bakın süreler az kaldı biraz daha gayret inşallah mutlu sona ulaşacağız
arkadaşlar ben geçen konuile ilgili dekanlığa yazı yazdım gelen cevapta yönetmeligi hedef göstererek mümkün olmadığını belirttiler biz meclise yazmaya devam edelim haberlerde sorular çalındı dediler millet kopyayla geçti biz ise hakkımızla girdik ve yanlızca 3 dersten ve 1"er soruyla kaldık ya geçme notunu düşürsünler yada yönetmeliği değişsinler bununla ilgili yazmaya devam edelim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme