Şimdi Ara

3 dersten kalmış AÖF öğrencileri aranıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
16.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ben bı yer buldum açö ogrencı affı yazdım gogula egııtım bakanına baska bı konudan 440bın ımza gıtmıs af cıkarıyomus bızde ımza toplasak gogula yazın ıstersenız bakın sızdehttp://www.af2007.com gogula açö affı yazın
  • evet çok güzel olur ya gerekirse toplayalım ne gerekiyorsa yapalımm 1 yılımız gitmesin arkadaşlar
  • arkadaşlar kayıtlar başlamadan bir an önce bişeyler yapmamız gerekiyor aradım tekrar aöf bürosunu 24 kasımda başlıyor ne olur sessiz kalmayınnn...
  • www.ogrenciaffı.org arkadaslar bu sıteye gırın bılgı edının
  • http://www.universitelineister.com/ogrenci-affi-sonbahara-yetisebilir.html#comment-1028 arkkadaslar buraya da takılın ben fazla gırdım bu olaya belkı bızede af cıkar elınızden gelenı yapın lutfen
  • laborant veteriner sağlık 1.sınıf öğrencisiyim gülizar hanım siz hangi bölüm kaçıncı sınıf ama sanırım sadece ikimiz bu konunun peşindeyiz yorum göremiyorum siz ve benden başka bi kaç puanla kalmak kaderimiz olmasınn linkler için teşekkür ederim bende bakıyorum umarım uğraşlarımız sonuç verir;)
  • ben 1.sınıf işletme öğrencısıyım evt ya hıc kımse kalmadı ben o lınklerdekı her yere yazdım hatta mıllet vekıllerıne bıle yazıyorum ama tek olunca olmuyo dıyorum kı kımlıklerımıze fotokopı cekıp altlarına 3cumle ıle acıklamamızı yapıp ımza atalım egıtım bınasına yollayalım ama sanmam kı fazla oluruz huseyın celık 400bın kısıden bahsedıyo bız 1000 kısı bıle cıkmayız
  • arkadaşlar neyi bekliyoruz artık sadece biz miyiz??? 3 dersten kalan vurdumduymaz olmayalım sonuçta bu bizim geleceğimiz kayıt yenileme tarihine kadar bişeyler yapabiliriz neyi bklediğinizi çok merak ediyorumm
  • arkadaşlarr biraz uğraşın ya biraz artık uyanın biraz ya herşeyi hafife almayın olmaz diyip vazgeçmeyin 1 yıl kayıp bu ya kocaaman 1 yıl nerdesinizzzzzzz??????*
  • http://www.universitelineister.com/ogrenci-affi-bakanlar-kurulunda.html

Şu haberin açık öğretim öğrencileriyle bir ilgisi var mı?
  • o lınkın altında yorumlar ve ıstekler yazılıyor o yuzden onu yolladım dıkkatlı bakarsanız anlarsınız
  • arkadaşlar bu olayı organize etmeye karar verdim benim amcaoğlu var oda üç dersten kaldı.ama ben toplayabildiğim kadar adamı topluyup sizlerinde katılması lazım pankartlarla aof merkez binasının önünde bekleyezeğiz sabahtan akşama kadar.pankartlarda 3 dersten kalanlara af istiyoruz şeklinde yazı olacak başka yerlere gidilmesi gerekiyorsa oralarada gideriz.katılmak isteyen arkadaşlar bana nicklerini yazdırsın buraya yazıyorum.

1-ben - bloggerblogger

2-amcaoğlum - burda üyeliği yok.

3-gülizar

şu anda 3 kişiyiz sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloggerblogger -- 10 Ekim 2008; 23:32:32 >
  • gülizar
  • şehir olarak samsundayım ve işin kötüsü ailemin henüz kaldığımla ilgili bilgileri yok kendim çözmeye karar vermiştim ama sonuçta 1 yıl daha ekten okumayı kimse istemez bloggerblogger eğer ciddi bi sayı yakalarsak neden olmasın...
  • kayıt yenileme 24 kasım dıyolar o tarhı kadar ne yapacaz
  • anlamıyorum okadar azınlıktayız ki Türkiyede sadece 3-4 kişi mi 3 dersten kaldı kaderine razı olan arkadaşlar razı olmak zorunda mısınız??? bizim dışımızda çabalayanları da görmek istiyorum 24 kasımdan sonra para yatırıldıktan sonra yapacağımız bişey kalmıyo arkadaşlar herzamanki gibi işi son güne bırakmayın şimdiden bişeyler yapmamız lazım geç bile kaldık!!! uyanın artık lütfen........
  • geçmiş olsun kaldınız arkadaşlar açıkögretim size herhangi bir af sunmaz sunmuyacaktırda ne kadar ögrenci kalırsa o kadar gelir elde edecektir ayriyatten açık ögretimde kayıtlı ögrenci sayısı 1.3 milyon kişi kim ister bu ögrenci sayısının azalmasını ne akdar az ögrenci o kadar zarar ne akdar çok ögrenci o kadar gelir biraaz çalışın geçin sınıfınızı ben çalıştım hiç bir şekilde sıkıntım olmadı sizde çalışın geçin
  • korkuttunuz benı
  • bloggerblogger aman ALLAHIM ne diyorsun sen yaa!!!!!!
  • arkadaşım suç duyurusunda bulunmayı düşünüyor musunz???
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.