Şimdi Ara

3 dersten kalmış AÖF öğrencileri aranıyor! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
16.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu bütünleme 2 tarzı şeyleri forum konusu olarak değilde önceki aftaki gibi direk ogrenciaffi tarzı bir siteyle dile getirmelisiniz yoksa birkaç mailden olacak iş değil :)
  • Arkadaşlar yeni bir konu açmaya luzüm görmedim,bende 3 dersten sınıf tekrarı yapıyorum 1 dersi verip diğer 2 dersten geçemediğim takdirde yinede bir üst sınıfa geçebiliyormuyum ?
  • 2 dersten sorumlu olarak geçiyorsun
    quote:

Orijinalden alıntı: Permanent.

Arkadaşlar yeni bir konu açmaya luzüm görmedim,bende 3 dersten sınıf tekrarı yapıyorum 1 dersi verip diğer 2 dersten geçemediğim takdirde yinede bir üst sınıfa geçebiliyormuyum ?
  • 2 yıllık insan kaynakları yönetimi okuyorum bende 3 dersten kalanlardanım hemde davranış bilimlerinden 1,iktisattan 2 soruyla kaldım : (
    böylebir imkan olursa süper olur ama çalışıp kalmayan ve 4 dersten kalan arkadaşlara biraz haksızlık olur gibi
    .şöyle bir durumda var 7 dersten sorumlu olunan bölümdeki öğrenciler 5 ders vererek sınıf geciyor,8 dersten sorumlu olanlarda
    benim gibi 6 ders vererek sınıf geçebiliyor.1 derslik fark nerede ???
  • başka bir sitede farklı iki arkadaş aöf bürosuna başvurmuş 3 dersten kalanlara af var mı diye bürodan aralık ayının 15ini bekleyin demişler
    BİLGİNİZE ...
  • 3 dersten kaldım 3. sınıfta aralık 15 de ne olucakki
  • quote:

Orijinalden alıntı: tweetycik

başka bir sitede farklı iki arkadaş aöf bürosuna başvurmuş 3 dersten kalanlara af var mı diye bürodan aralık ayının 15ini bekleyin demişler
    BİLGİNİZE ...

haber uydurup.heyecan yaratma lütfen.
  • uydurmanın bana olmadıgı gıbı kımseye faydası olmaz sanırım ıyıce okuduysan baska sıtede yazılanlara baktım dedım
    okuduysan aynen bahsettıgım sekılde olmus aöf burosundan aralıgın 15ını bekleyın demısler sebebini bilemiyorum ben gitmedim sonuçta
  • hangi siteden kaynak acaba ?
  • arkadaslar yuz yuze egıtım degılkı 3 dersden kalalım bılmedıgımız bır bolumde okuyoruz ve 3 dersten kalıyoruz en azından af cıkarsınlar ılgılere sesimizi duysunlar
  • ABİCİM BEN 3 DERSTEN KADLIM NE YAPMALIYIM ADALET MYO OKUYORUM LÜTFEN Bİ CEVAP YAZIN
  • ARKADAŞLAR NE YAPALIM ŞİMDİ BİZ
  • 3 dersten kaldım ne yapmalıyım yaaaaaaaaaa
  • ben 5 dersten kaldım kardeşim..Napalım sağlık olsun

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ- AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ !!
  • arkadaşlar bende 2.sınıf işletme bölümüyüm geçen sene hiç kalmadım büte bile ama bu sene kaldı çünkü ayrıca bi üniversitede örgün eğitim görüyorum ve ikisi çakıştı zorlandım bu yüzden vizelerim düşüktü biraz sadece 3 tane kalmış ve çok üzüldüm bitanesi tam sınırda sırf bu yüzden kaldım bu çok kötü... bencede kimse kulak tıkamasın bir yılımız boşa gitmesin ben elimden geleni yaparım.emeklerime üzülüyorum çünkü.medem geçen sene böyle bişey çıkmış bu senede uğraşalı.koca bir yıl çöpe atılmaz ki bu kadar saçma bir sistem içinde yaşıyoruz işte 2 dersten geçiliyo 3 dersten kalınıyo.....
  • arkadaşımın bi sorunu var ve onun ağzından aktarıyorum

meraba arkadaşlar ben 2 yıllık üniversiteden mezun oldum ve DGS ile 3.sınıfımı açıköğretim işletme olarak okuyorum.. 4 dersten sorumluydum normalde 2 dersten bi üst sınıfa geçebilirmişim ama 1 dersimi verip 1 dersten maalesef kalmışım ve o derside ortalaması 2 puanla kaçırdım yani 50 olması gerekirken 48 almışım :( ANADOLU ÜNİVERSİTESİNE bir dilekçeyle bi üst sınıfa geçebilirmiyim arkadaşlar lütfen zor durumdayım yoksa askere gitmek zorunda kalıcam :( LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvt.enis

ben 5 dersten kaldım kardeşim..Napalım sağlık olsun

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ- AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ- TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ !!

türk dili ve edebiyatı olmasın o öğretmenlik hayırlısıyla mezuniyetten sonra bende edebiyattayım hepsinden kaldım hiçbirine çalışamadığım için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 6 Ekim 2010; 22:26:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gollory

quote:

Orijinalden alıntı: pvt.enis

ben 5 dersten kaldım kardeşim..Napalım sağlık olsun

türk dili ve edebiyatı olmasın o öğretmenlik hayırlısıyla mezuniyetten sonra ben bende edebiyattayım hepsinden kaldım hiçbirine çalışamadığım için

walla hacı ne yalan söylüyüm bende yazın 2 ay kala 2 derse çalışabildim işin aslı geçensene kaydolduk sonra bi şansımı deniyim dedim dersaneye gittik lysye falan girdik ama bi cacık olmadı tutmadı şu ek kontenjanı denemeye çalışıyorum eğer tutarsa 2 üni birden devam etcem ama o da zor

• arkadaşlar çok zor gibi geliyor bana bu olay bende aynı durumdayım , finansaldan 47 ile kalmışım ancak mecburuz gibi duruyor.
  • offffffffffffff arkadaşlar gercekten af olabilirmi .....
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.