bende 3 dersten kaldım arkadaşlar varmı bir değişiklik?
Arkadaşlar mecliste çıkan öğrenci affı yasalaştı peki bu aöf kapsamıyormu ne biçim iş anlamadık.olmaz böyle ayıp bee..haksızlık
yav arkadaşlar pek umut bağlamayın bu olaylara birkere kayıt yenılemelere çok az kaldı sizi düşüneceklerini sanmıyorum sizin kalmanız demek aöf biraz daha para kazanması anlamına geliyor hepinize iyi çalışmalar
akp türbandan dolayı eğitim hakkından mahrum kalanları düşündü sadece.askerlik sorunu için chp güzel bir adım attı fakat akp ve komisyon oylamaya bile girmedi yani bu affın adı aslında türban affı oldu açıkça söylemek gerekirse akp hükümetinden daha fazlasını beklemelimiyiz bilmiyorum geldiğinden beri türbanla uğraşıyorbizle alakalı birşey yok
ya imza falanmı toplasak,bi listemi oluştursak naapsak? tüm gidişatı takip edemedim forumda ama aranızda işe yarar herangi bişey deneyen oldumu?ulaştığınız yerler oldumu?
Arkadaşlar 3 ders'i olanlar bir üst sınıfa geçip davm hakkı sağlanacak mı bu af yasasında? 2005 yılında çıkan af da şöyle bir madde vardı ; Sınıf geçme sistemi uygulayan yükseköğretim kurumlarında en çok üç dersten başarısız olup bir üst sınıfa geçemeyen öğrencilere; üst sınıfa devam etme ve alt sınıfta başarısız oldukları dersler için üç sınav hakkı verilir.
Bu senede bu olacak mı bir üst sınıfadan devam edebilecek miyim billgisi olan var ise paylaşabilir mi?
Teşekkürler.
sanırım böyle bir af olmayacak af beklediğimiz büyüklerimize!!! çok gelir....
hala gerekli bilgiler otrada yok bu yasalaşan af aöf lilere yarayacakmı bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
arkadaşlar ben 1. sınıfta 3 dersten kaldım, sınıf tekrarı yapacaksın diyorlar. acaba tekrardan 1. sınıfın derslerini tamamen alıcakmıyım yeniden, yoksa sadece kaldığım derslermi alıcam. yardımcı olabilirmisiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: yahodan
arkadaşlar ben 1. sınıfta 3 dersten kaldım, sınıf tekrarı yapacaksın diyorlar. acaba tekrardan 1. sınıfın derslerini tamamen alıcakmıyım yeniden, yoksa sadece kaldığım derslermi alıcam. yardımcı olabilirmisiniz.
kaldığın derslerden giriceksin
Dostum daha bütünlemeler var ümitsizliğe kapılma.Birinden geçtinmi üst sınıfa geçersin. Bende 3 dersten kaldım ama salaklığımdan.HEpsini vericez korkma sen :))
mrkburo@anadolu.edu.tr ve aofak@anadolu.edu.tr mail adreslerine mail atın arkadaşlar, geçen sene çıktıysa bu sene de çıkar, sıkıntınızı samimi bir şeklide yazın bence, neden ihtiyacınız olduğunu 3 dersten geçmeye, askerlik, iş, eğitim, para, sağlık vs.. neyse sorun yazın, bu biraz daha etkili olabilir yönetim üzerinde.
Ben bi mail attım geçen sene olduysa neden bu sene olmasın şansımızı deneyelim de biz
arkadaslar bende maıl attım faydası olur ınsallah
Arkadaşlar bende 3.sınıftayım iktisat ve 3 dersten kaldım gereken ne varsa yaparım benide kaudedin İhsan Utkuhan Erkan diye mücadele edelim ztn ne kaybedecez geçersek çok iyi olur gerçektende saçma bi düzen içindeyiz zaten askeriyemiz sama öss miz saçma ondan dolayı bu saçma sistemi bozup af çıkarabilirler çok zarar etmezler hepimiz birlik olalım çoğu cahil insan tarafından hem önemsenmiyen bi üniv dedeyiz hemde tıp okuyan kadar harç yatırıyoruz koskoca aptalca kitaplar veriyorlar ama ya karşılığında ne verecekler bir hiçmi buna mecburlar arkadaşlar.
Saygılar...
Arkadaşlar Abbas Güclüye email atalım belki köşesinde gündeme getirir.Durumunuzu anlatın. aguclu@milliyet.com.tr
bende 3 dersten kaldım şansımızı denemeliyiz 1yıl kaybı çok şey bizim için zaman kadar değerli bişey yokki.... en azından bütünleme 2 ye razıyım
slm bende 3 dersten kaldım ve ne yapacagımı bilmiyorum üstelik birde böbrek hastasıyım haftada 3 gün dört saat dialize giriyorum affedilemezmi bu kaldıgımız dersler ya bana yardımcı olun
bende 3 dersten kaldım nolur yardım edin bana da birde dializ hastasıyım böbrek yetmezliğinden dialize giriyorum yardım edin nasıl gececegiz
evet arkadaslar hep birlik olursak biseyleri basarabiliriz bende 3 dersten kaldım ve birde haftada 3 gün 4 saat dialize giriyorum nolur affetseler bizi bu sene