Şimdi Ara

3 dersten kalmış AÖF öğrencileri aranıyor! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
1
Favori
16.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • harc parası aynı zaten af çıkmama olayı adamlar olayı paraya dokmuşler yani senemizi çalıo lavuklar arkadaşlar biz bu lavuklara şole desek harc parasını yine verelim ama gecelim şu sınıfı desek ya ben anlamıorum millet hakkiını bile arayaamıor dışarıda avrupa ulkelerinde çocuklar aof trzı siteleri kitliolar biz daha bi forumda anlaşamıoruz biraz gayreet edilse af çıkaacak belkide
  • HErkeze MErhaba,

Malesef bende 3 dersten kaldım.Arkadaşlar geçen sene af olmuştu. 3 dersten kalanlar bir üst sınıfa geçmişti.u sene de af olması için birşeyler yapalım.
  • Arkadaşlar diğer aöf sitelerinde de bu tarz durumda olan arkadaşları bilgilendirelim ve dilekçe yazmları için yönlendirelim.Bu durunu pek kişi bilmiyor.Nekadar kalabalık olursak okadar iyi olur.Geçen sene af çıkmıştı bu durumda olan öğrenciler bir üst sınıfa geçmişti.İnşallah bir üst sınıfa geçebilriz.

4 dersten büte girdimn ve çok çalışmıştım.1 tanesinden geçtim diğer üçünden kaldım:( Biri 45 biri 43 diğeri ise 25:((( 2-3 sorudan dolayı bir sene uzasın istemiyorum.
  • evet arkadaşlar bu işe el atmamız lazım 3 ders sıkıntısından kurtulmamız lazım sıkıntı oluyor zaten çalışma kosulları işi zorlaştırıyor .aöf ninde bu işe bi çözüm bulması lazım bilgi paylaşıma devam edelim arkadaşlar.kolay gelsin
  • Arkadaşlar ben 'mrkburo@anadolu.edu.tr' (merkez büro eskişehir) mail adresi ne 3 tane mail attım.Atmaya da devam edicem.Eğer bildiğiniz ve daha etlikili olabileceğini düşündüğünüz bir mail adresi varsa lütven paylaşın oraya mail atalım. Ve de siz de bol bol mail atın ve telefonla baslkı yapın..
  • arkadasım ben yolladım emaıl ınsalah faydalı olur bıde bız 3dersten kaldık dıye yıne aynı harc parasını mı verecegız bır ındırım falan yokmu sonucta 1ders farkı var
  • 'mrkburo@anadolu.edu.tr' bu sıteye email atın
  • bende bugün gönderdim.inş dikkata alırlar okumadan geçmezler sıkıntımızı giderirler.başka yapabileceğimiz.neler olabilir yardımcı olursanız seviniriz.
  • Bende 3 dersten kaldım ya halletmemiz lazım şu işi
    Bu maile ne yazsak daha etkili olur
    Ortak bi metin hazırlayıp hepimiz aynısını göndersek daha etkili olmazmı
  • Aynı şekilde bende 3 dersten kaldım.Pek bir şey olucağını zannetmiyorum ama bende gönderdim
  • bende varım 3 ders için 1 yıl boşa gitmesin....
  • bende 3 dersten kaldımm:(
  • bende 3 dersten kaldımm:( e_posta yollamaya devam ediyorum geçen yıl böyle bi uygulama olduysa bu yıl da olmaması için bi sebep yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jolieeee -- 8 Ekim 2008; 23:54:46 >
  • GECEN YIL BOYLE BIR UYGULAMA OLMAMIS ARASTIRDIM ARKADASLAR SADECE SANSIMIZI DENIYELIM AMA EMAIL YOLLARKEN RICA VE LUTFEN KELIMELERINI KULLANIRSAK SEVINIRIM BIR METIN HAZIRLAMAYALIM CUNKI AYNI SEYI YAZARSAK DUYGULAR DUYGUSUZLASIR HERKEZ ICINDEN GELENI YAZSIN
  • Arkadaşlar ben de aöf merkez ile 2 defa ayrı kişilerle görüştüm.Geçen sene af olmamış diolar.Fakat 2005 te meclis bir af çıkarmış. Kaydı yaptırmayan ve 3dersten kalanlara bir üst sınıftan devam etmeleri şeklinde bir af çıkmış.Ben durumumuz anlattım 3 dersten kalan ve bir sürü öğrencinin bu durumdan dolayı mağdur durumda olduğunu belirttim, telefondaki beyfendi böyle bir kararın ancak meclis tarafından çıkarılabileceğini iddaa etti ve bunun da çok zor olduğunu belirtti nekadar doğru bilmiyorum. Ama benim önerim gerekirse meclis e mail atalım.Araştırmaya devam edelim yılmak yok.

Birde sizden ricam herkezirbirinden birşey beklemesin herkez birşeyler ÜRETSİNNNN!!!!!!!

Bir senemiz boşa geçmesin.
  • pekı ama meclıse nasıl email atacagız onu soylermısınbende 1senemızın gıtmesını ıstemıyorum
  • bır link yazarsan sevınırım
  • arkadaşlar ben eposta yollamaya devam ediyorum ama sanırım kabul görmez ve hepimiz mağdur olacağız 2 3 puan için sınıf tekrarı çok zoruma gidiyor off yaaa bende göndermeye devam edeceğim bırakmayalım bu işi yine de
  • yada 1 sınav hakkı daha versinler çok mu zor olur kurtarma sınavı yapsınlar daha sağlıklı olur geçersin 1 dersten durum normale döner ...
  • çok zor değil ama durum ortada yetkililer bunun zor olduğunu söylemekten başka birşey yapmıyorlar insanı okuldan okumaktan soğutuyorlar bişey değill püffffffffffffffffffff
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.