Benim enjektörler gerçekten bozulmuş,1 ay önce yaptırdım dünkü usta da enjektör iyi olmuş, sürerken sorun görmedim dedi. Beyaz duman aşırı derecedeydi, enjektör tamirinden sonra kesti, 2 gün önce ara ara olmuştu, dünkü usta da sizin gibi bunun rejenerasyon olduğunu ama partikül doku olunca sıkıntı olacağı için iptal edeceğini söyledi ben de dediğini yaptırdım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 enjektör tamir ettirdim, 1 ay sonra yine beyaz duman atmaya başladı. (5. sayfa)
-
-
Dostum 2.0 motor ve şehir içi çok düşük km kullanıyorsun günlük. motor ısınmıyordur bile. Normal tüketimin. 2.0 motor için 7.5 güzel bir rakam. Benim, söylediğim rakam 1.6 için geçerliydi. -
Yok ısınıyor 10-15 dakika içinde hararet 90 a geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: ~Anor~
Dostum 2.0 motor ve şehir içi çok düşük km kullanıyorsun günlük. motor ısınmıyordur bile. Normal tüketimin. 2.0 motor için 7.5 güzel bir rakam. Benim, söylediğim rakam 1.6 için geçerliydi.
Teşekkür ederim o zaman içimi rahatlattınız. İlk dizel arabamız bu zaten. Dizel arabayla hakkaten ayda 2-3 defa bi 80-90 km yapmak lazım veya uzun kmler yapınca daha ekonomik oluyormuş. Boşuna demiyolarmış 25 30 bin km yapıyorsanız dizel alın diye. Yaptığım mesafeyi düşününce dizel bile zor ekonomi yapıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 19 Aralık 2020; 16:37:46 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
araç marka model model yılı nedir? DPF rejenerasyon durumu aklıma geliyor nedense
-
bana soruyorsanız skoda yeti 1,6 2012.
İlk sayfalarda detaylar vardı, şuan sorun çözülmüş gibi.
-
Aman Ustamm Düz Yolda Zaten Arabayi Yormamak Lazım 1.500 2000 Devir İyidir. Ama Rapmada Hiç Acıma Arabaya Dizellerde Rampada Basmazsann Araba Daha Çok Yoruluyor Yakıt Tuketimi Yükseliyor Deneyip Görebilirsin -
teşekkürler, ben de o değerlerde kullanmaya çalışıyorum.
-
dpf yi mi iptal ettirdin ben mi yanlış okudum ?
-
Würth koydurdum diyorsun.Enjektör temizleyici koydurduysan bence sıkıntı orada.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 10 gündür sıkıntı yok,sadece sabah ilk çakıştırmada beyaz duman geliyor, ona da normal diyorlar.
Würth 9 ay önce ilk aldığımda koymuşlardı, onu da yarım şişe kullandım.
şuanda bazen ani hızlanıyorum devir 4 bini görüyor bir-iki kere bir gaz ile yanık kokusu arasında bir koku geldi, herhalde o da normal.
en son 20 gün oldu sanırım ustaya gideli, herşey sağlan antifirizi falan tamam demişri, beyaz yuvarlak bir kap var antifiriz için ve o kabın yarısında antifiriz var, hepsinin mi dolu olması lazım sizce, bir gösterge göremedim ortasında birleşme çizgisi var kabın, oaraya kadar dolu?
-
Bu tür katkıların yakıt sistemindeki pislikleri sökerek enjektörlerde tıkanma yaptığını söylüyorlar. Bu yüzden sordum? Aracındaki sıkıntı ilk bu şekilde başlamış olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X