3. FORMATTAN SONRA İLKİNDEKİ DOSYALAR KURTARILABİLİR Mİ bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
Ontrack Easy Recovery programı ile alabilirsin kardeş.
link verebilirmisin zahmet olmassa bi deneyelim inşallah olur müşteri makinesi çok önemliymiş... teşekürler
Quick format attıysan çok kolay alabilirsin ben belki 5-6 format öncesi dosyalarımı bulmuşumdur arkadaşın önerdiği programı kullanabilirsin
şimdi sordum o program indirilmiş denemişler bizim elemanlar ama ıvır zıvır dosyalar geldi dediler o kadar sağlıklı deil dediler başka alternatifi var mı quick deil normal format atılmış...
Normal Easy Recovery veya My Recovery programlarını kullan
bildiğim kadarıyla kurtarabilmen için eski dosyaların olduğu bölümün üstüne bişey yazılmamış olması lazım. yani yeniden bilgisayarı doldurduysan kurtaramassın çünkü artık hdd altta kalan dosyaları deilde yenileri görüyor o bölümde. ama belki yanlış biliyorumdur :P
Zannetmiyorum ... Format sonrasi zor gibi ama denemekte yara var fakat sunu bil tek deneme sansın olacak ... tek program tek sefer diger seferlerde kurtarma sansı azalıyor
madem çok lazımdı neden yedeklemedin..kardaş
quote:
Orjinalden alıntı: Seferoglu
Zannetmiyorum ... Format sonrasi zor gibi ama denemekte yara var fakat sunu bil tek deneme sansın olacak ... tek program tek sefer diger seferlerde kurtarma sansı azalıyor
bunu bilmiyordum teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: AkşamGüneşi
madem çok lazımdı neden yedeklemedin..kardaş
:) müşterinin dedim biras dikkatli okursan benim deil ben o kadar önemli bilgilerimi bilgisyarda tutmam (güvenemiorum hala bu gavur icadına)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme