Şimdi Ara

3 gün önce 150 kontör yükledim 3 saat bedavam gelmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce 150 kontör yükledim 3 saat bedavam gelmedi ne yapabilirim?(patlıcana kayıtlıyım)

• bundan önce ne zaman yükledin. her ay bir sefer kazanabiliyorsun.
  • Patlıcan'a kayıt dediğin şifreyle giriş yapabiliyorum diyosan yanılıyosun. Bilgi güncelleme yapman ardından telefonuna mesaj gelmesi lazımdı. Müşteri hizmetlerine sor daha detayı onlar verirler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkun_celik_

3 gün önce 150 kontör yükledim 3 saat bedavam gelmedi ne yapabilirim?(patlıcana kayıtlıyım)

avea merkezi arayarak durumu belirt daha önce 150 yüklemende gelmişmiydi
    her ay 1 dafe 180 dakika geliyor
  • banada gelmemişti ilk yüklememde.müşteri hizmetlerini aradım 3-4 gün sonra yüklediler.Bence sende ara...
  • daha onceden geldıyse 180 dk an kesın 1 ay gecmeden yukleme yapmıssın ondan gelmemıstır.yada 1 ayı gecse bıle bırı sana 50 kontur gonderdıyse bıle yıne o 3 aylık sureyı uzattıgından o gonderılen tarıhten 1 ay sonra yuklemen gereklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiiips

daha onceden geldıyse 180 dk an kesın 1 ay gecmeden yukleme yapmıssın ondan gelmemıstır.yada 1 ayı gecse bıle bırı sana 50 kontur gonderdıyse bıle yıne o 3 aylık sureyı uzattıgından o gonderılen tarıhten 1 ay sonra yuklemen gereklı

sanırım son kısımda yanlışlık var.

ayda bir sefer 180 dakika kazanılıyor.

ben ayın 30 unda yükledim 180 dakika kazandım.
    1 inde tekrar yükledim tekrar 180 dakika kazandım. 360 dakika oldu.

forumda daha önce başkaları da aynı şekilde kazandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiiips

daha onceden geldıyse 180 dk an kesın 1 ay gecmeden yukleme yapmıssın ondan gelmemıstır.yada 1 ayı gecse bıle bırı sana 50 kontur gonderdıyse bıle yıne o 3 aylık sureyı uzattıgından o gonderılen tarıhten 1 ay sonra yuklemen gereklı

ewt her ay 1 defa yükleniyor örnek mayıs 30 da yükledin 180 dak geldi
    haziran 1 de yine yüklersen yine gelir 30 gün dolması gerekli deil yeni 1 ay olması yeterli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krkmz1666 -- 26 Eylül 2008; 21:53:42 >
  • ilk 150 kontor yükleyişimdi bu
  • o zaman patlıcanla alakalı bi mevzu
  • quote:

Orjinalden alıntı: k.G

o zaman patlıcanla alakalı bi mevzu

avea merkezi arayarak durumu bildir
  • Patlıcan'da güncelleme yapmamıs olabilirsin denildiği gibi,http://patlican.ekolay.net/index.aspgirip bi bakmanı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #Unique -- 28 Eylül 2008; 9:46:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.