Şimdi Ara

3 GÜN SÜREM VAR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün sonra bu sistemi topluyorum. Tavsiyesi, önerisi vb. olan var mı :D :D

İşlemci ; Intel Core i5 6500 (OC'suz, Fanlı)
    Anakart ; MSI H110 PRO-VD
    RAM ; Kingston HyperX Fury 8 GB 2133 Mhz
    HDD ; Toshiba DT01ACA100 1 TB
    SSD ; Hi-Level 120 GB 550/530
    Ekran Kartı ; MSI Nvidia Geforce GTX 950 2 GB 128 Bit
    Kasa ; Zalman z3 Plus ( Psu Yok )
    PSU ; Corsair Builder VS550 550 W
    Optik S. ; Samsung SH 224DB
    Monitör ; Asus VP228TE 21.5
    Klavye ; Everest Rampage KBR01
    Mouse ; Frisby GX5
    Speaker ; Creative SBS A120 2+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ekran kartı için sabredemez misin 1-2hafta kadar ucuz modeller kapıda..
  • Mesela kardeşim ?

• TheOrder06 T kullanıcısına yanıt
    -Rx480- 800tlye gtx980 performansi.
  • ben AMD severim ama bence bazıları çok abartıyor, rx 480 gtx 980 olamaz. gtx 970 e denk olsun yeterde artar bile
  • Beyler bu e.kartı 600 tl üstüne çıkamam.

• O kart 800 liraya gelmez Türkiye'ye boşa hayal kurmayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rx460 400tl civarında gtx950ye yakın güçte ona göre hesapla rx470de alabilirsin biraz araştır sadece...
  • Overclockmanyağı'na katılıyorum ve overclock yapılabilen bir işlemci alabilirsin. İşlemcin bu yönüyle de iyi ama dediğim gibi overclock ile daha üstün performans alabilirsin.

• TheOrder06 T kullanıcısına yanıt
    Bu sistemin kalitesi çok düşük, almana değmez biraz daha bekle şu yeni kartlar gelsin onu alamasan bile eskilerin fiyatları düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 24 Haziran 2016; 16:20:57 >
  • 480'in 800 liraya satılması çok zor.
  • HDD olarak her zaman Seagate tercih ederim...
  • Hala RX 480'nin Türkiye'de 800 TL'ye satılacağını sananlar var. Bunu da 200 Dolarlık fiyatına göre hesaplıyorlar. Ancak şunu söylemek isterim Asus ZenFone 2'yi çoğunuz bilirsiniz. Dolar fiyatına baktığımızda 200-250 Dolar arasındaydı, Türkiye'de ne oldu 1200, 1300 TL'ye satıldı. Yani evdeki hesap çarşıya uymadı :) Elbet tabii ki de RX 480 800 TL'ye satılırsa çok iyi olur, çok da güzel olur, ancak zor gibi duruyor :)

Ancak yine bekleyebilirsiniz ama sistemi elime almak istiyorum derseniz ekran kartını çıkarır öyle toplarsınız sistemi. Temmuz felan gelir, kartları iyice bi inceler, araştırırsınız. Kafanıza yatan kartı alır monte edersiniz :) Size kalmış bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhnozycl

Hala RX 480'nin Türkiye'de 800 TL'ye satılacağını sananlar var. Bunu da 200 Dolarlık fiyatına göre hesaplıyorlar. Ancak şunu söylemek isterim Asus ZenFone 2'yi çoğunuz bilirsiniz. Dolar fiyatına baktığımızda 200-250 Dolar arasındaydı, Türkiye'de ne oldu 1200, 1300 TL'ye satıldı. Yani evdeki hesap çarşıya uymadı :) Elbet tabii ki de RX 480 800 TL'ye satılırsa çok iyi olur, çok da güzel olur, ancak zor gibi duruyor :)

Ancak yine bekleyebilirsiniz ama sistemi elime almak istiyorum derseniz ekran kartını çıkarır öyle toplarsınız sistemi. Temmuz felan gelir, kartları iyice bi inceler, araştırırsınız. Kafanıza yatan kartı alır monte edersiniz :) Size kalmış bir şey...

Verdiğiniz örnek çok yanlış, asus zenfone2 dediğiniz bir telefon, Türkiye'de de telefonun kendi fiyatının yaklaşık %40'ı kadar vergi alınıyor. iPhone fiyatlarına bakalım mesela Türkiye'de vergiler yüzünden çok pahalı, ama iPod fiyatları dolar kurundan çevirince Amerika fiyatlarına yakın, çünkü gsm sim kartı girişi yok ve bundan bir ton ek vergi alınmıyor. Ekran kartlarından da olması gerektiği gibi sadece normal vergiler alınıyor. 800TL'ye yakın fiyata gelecektir 200 dolarlık kartın 4 katından bahsediyoruz daha ne olsun, pahalı zaten.

• Beyler bütçem 2.800 TL. Uyumluluk sorunu yoksa bunu almam lazım. Oyunlarda sıkıntı yaratmazsa alacağım.

• Beyler hiç alınmayacak bir sistem mi bu yoksa para katıp iyisi alınabilecek bir sistem mi ?

• 800 TL ye çıkmaz daha fazla olur bu vergilerle. 1070 için 379 dolar dendi 2000 tl çıktı sen düşün yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.