Şimdi Ara

3.jenerasyon yazılım dillerinin öncekilerden farkları nelerdir????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar henüz yeniyim öyleki C'de dahi 1 kod girmişliğim yok hoca bunu ödev arasında soru olarak werdi yardımcı olabilecek olan warsa sevinirimmm

• Öncelikle diğer jenerasyonları bir araştırır, onlar hakkında fikir edinir, önemli noktaların altını çizersin. Bunları diğerlerinden ayıran özelliklere mutlaka değinilmiştir. Peşinden 3. jenerasyonları araştırır, bunlar hakkında fikir edinir ve bunlarla ilgili önemli noktaların alını çizersin. Bu önemli noktalar arasında ne fark varsa, bu jenerasyonlar arasında da öyle farklar vardır. C'de tek satır yazmamış olman, yazmadan önce, araştırmadan fikir edinemeyeceğin anlamına gelmez. Araştırdığın takdirde C'de ilk kodunu yazmaya başlaman da olasıdır. Öğrenmene uygulamana ve uygulayarak görmene yardımcı olur. Bence birşeyi öğrenmek için önce o işte birşeyler yapmış olmak gerekmez. Aksi olsaydı adı öğrenme olmazdı. Bu şuna benzer; İngilizce cümle kurmadım. İngilizce ile Türkçe arasındaki farklar nelerdir? böyle bir soru sorarsan sana farkı söylemek yerine muhtemelen seni bu sevdadan vazgeçemeye ikna etmeye çalışırlar.

Not: Yanlış anlaşılsın diye söylemedim. Araştırmak senin yararına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 18 Aralık 2010; 18:56:06 >

• Teşekkürler yardım için:D
  • Sana bir de en azından ben de işe yarayan bir ipucu vereyim. Birşeyi araştırrken, zevk için araştır, ödev bile olsa. Ödev bilinci yapacağın varsa da yapmak istememene neden olur. Artı hobi için araştırırken, daha derin bilgiler elde edersin. Çünkü ilgin oradadır. Misal Wikipedia'da PHP maddesini incelerken yan taraftan hangi dillerden esinlendiği yazar. Orada gider C diline tıklarsın. Onun hakkında da fikir edinirsin. (C öğrenirsin demiyorum ama C hakkında birşeyler öğrenirsin). Hobi = İstek = Derinlemesine Bilgi = Sağlam Temel = Vesile

Bir not daha: yukarıda yazdıklarıma katılmayanlar olabilir. Saygı duyarım. Sadece ben de işe yarayan noktaları ele aldım.
  • s.a.p araştır derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.