Şimdi Ara

3 kez elektrik çarptı:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az once elimi kalorifere degdirdim ve carpildim resmen elim su anda uyusuk durumda:'(babam da değdi fakat hiç birsey olmadı neden bana çarptı?)

tamam biliyoz secilmis kisiyiz.

• Statik elektrik.
  • eskiden böyle değildi kesin sende elektrik akımı var çıplak ayakla toprakta yürü elektriğini at
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekenDuis Mortal

Az once elimi kalorifere degdirdim ve carpildim resmen elim su anda uyusuk durumda:'(babam da değdi fakat hiç birsey olmadı neden bana çarptı?)

tamam biliyoz secilmis kisiyiz.

• Sana kabaran bir şey varSana elektirik kabarmış

Şaka bir yana kalorifire değerken başka bir metal'e değidinmi.Elektornlar kararlı hale geçerken seni kullanmış.Kararlı hale geçince babanı çarpmamış

İi salladım belki tutar

• Statik Elekt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlessmen

Sana kabaran bir şey varSana elektirik kabarmış

Şaka bir yana kalorifire değerken başka bir metal'e değidinmi.Elektornlar kararlı hale geçerken seni kullanmış.Kararlı hale geçince babanı çarpmamış

İi salladım belki tutar

Üzerindeki elektrik kalorifer peteği arasında bağlantı kurmuş ve bu yüzden seni statik elektrik çarpmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vücudunda biriken statik eletrik herhangi bi toprakla bağlantısı olan metale değdiğin zaman senin üzerinden boşalır.

Bende elektrik çarptı diyince bişi sandım

Beni bi gün içinde tam 5 kere 385v dc çarpmıştı.Aslında yanlışlıkla çarpılıyodum her defasında.Biz türk telekoma-vodafone'a(kartal-cağaloğlu-ikitelli santrallerine girdim serverların resmini çekmiştim ) çok büyük anlık upsler yapıyoduk.

Ups'lerin akülerini beslemek için 385v ac'yi ilk önce dc 385v'a sonra dc 24v'a düşürüyodu.20a-35a-60a'lik 3 adet cihazımız vardı.Teknik serviste bunların kontrol eden cortex denilen aletin ve diğer aletlerin tamirini yapıyoduk.Günde 1-2 kere elektrik kesinlikle çarpardı beni...

• banada dandik kahve makinalarından biri çarpmıştı.. annem almıstı bi ara aldım taktım prize içinde demir bir yuvarlak var elektrik oraya geliyormus ben dönecek sanmıstım neden dönmüyor bu lan diye elimi sokmustum icine carpmıştı
  • Az önce banada oldu.Parmağım acıdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: | Göktuğ |

Az önce banada oldu.Parmağım acıdı.

Yemin et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.