3 kırmızılı makinama yoğun mühendislik bilgimi veterinerlikle harmanlayarak 3 kırmızının kökünü kazıdım. Eğer sizinde makinalarınız 3 kırmızı yakıyorsa bu yöntemi deneyin.
kedi güzelmiş
''KEDİ'' yöntemi mi?!
quote:
Orijinalden alıntı: MiQelangelo
''KEDİ'' yöntemi mi?!
quote:
Orijinalden alıntı: MiQelangelo
''KEDİ'' yöntemi mi?!
Abi kedi medi si*ar sakatlik cikar...
quote:
Orijinalden alıntı: guitarist02
Alıntıları Göster
makineyi dik kullananlar kediyi nasıl koyacak yahu?
quote:
Orijinalden alıntı: guitarist02
Alıntıları Göster
ne zaman aleti açıp oyun oynasam havyan gelip oturuyor konsolumun üstüne Sıcağı seviyo herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: iyi aile robotu babür
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: medeni conan
Kedi onu dik konumdan yatay konuma getirmesinide bilir.Unutma kediler sıcağı sever.
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Hard disk bölmesine sığacak büyüklükte bir yavru kedi alın, kedi büyüdüğünde sokağa salarsınız ve yine yavru bişi alırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: karabeyefe
quote:
Hard disk bölmesine sığacak büyüklükte bir yavru kedi alın, kedi büyüdüğünde sokağa salarsınız ve yine yavru bişi alırsınız.
Alıntıları Göster
tavuk olsa kuluçkaya yatıyor diyeceğim ama değil , çizmesi nerde onun
quote:
Orijinalden alıntı: karabeyefe
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: karabeyefe
quote:
hmm bu iyi fikir bi denemek lazım aslında işe yararsa ms de satılan her konsolun yanına bi kedi koyar.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: karabeyefe
quote:
hmm bu iyi fikir bi denemek lazım aslında işe yararsa ms de satılan her konsolun yanına bi kedi koyar.
Alıntıları Göster
Hmm güzel bir tekniğe benziyor işe yarıyabilir kedi xbox 360 ın stresini alıyor bundan doalyı da 3 kırmızı ışık vermiyor evet değişik bir yöntem
quote:
Orijinalden alıntı: BİG KİNG
Hmm güzel bir tekniğe benziyor işe yarıyabilir kedi xbox 360 ın stresini alıyor bundan doalyı da 3 kırmızı ışık vermiyor evet değişik bir yöntem
Alıntıları Göster
Ahaha resim süper ya, düzgün bir içerik bekleyip girince baya bi eğlendim
quote:
Orijinalden alıntı: cause_of_death
Ahaha resim süper ya, düzgün bir içerik bekleyip girince baya bi eğlendim
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurts
Alıntıları Göster
ben de başlığa girince gene adamın biri xbox 360'a saçma sapalak bişey yaptı da 3 kırmızıya meydan okuyo sandım .
kedi bile xbox 360'ı sevmiş demek ki . benim de evde kedim vardı, onu hatırladım şimdi. kedinle birlikte güle güle kullan makineni
quote:
Orijinalden alıntı: M@triXbox
ben de başlığa girince gene adamın biri xbox 360'a saçma sapalak bişey yaptı da 3 kırmızıya meydan okuyo sandım .
kedi bile xbox 360'ı sevmiş demek ki . benim de evde kedim vardı, onu hatırladım şimdi. kedinle birlikte güle güle kullan makineni
Alıntıları Göster
Monitörde de CALL OF DUTY 4'ün en enterasan atmosferli bölümlerinden olan infaz bölümü oynanmakta
quote:
Orijinalden alıntı: rick dangerous
Monitörde de CALL OF DUTY 4'ün en enterasan atmosferli bölümlerinden olan infaz bölümü oynanmakta
Alıntıları Göster
Aa konu gereksizlere gelmiş
quote:
Orijinalden alıntı: rick dangerous