Doğrudan sebeb-i yazıma geçiyorum 3 laptop bulunan bir evdeyiz ve komşu binanın modeminden eve ethernet kablosu çektik. Wireless modem kullanıyorlar fakat bizim evden çekmiyor. 3 laptopunda wireless ını kullanabilmesi için bu kabloya takabileceğimiz bir aparat var mı? Switch kullanırsak ev kabloya boğulacak diye pek sıcak bakmıyoruz ama wireless bir çözüm bulamazsak olacak o . Evet arkadaşlar var mı böyle bi teknoloji... Merakla çözüm önerilerinizi bekliyorum.
acces point olms grekiyor tam isini atırlamıyorum ama güçlendirici koyabiliyorsn ethernet kablosunun ucunatakarak modemmarka moeline gore arastırm yaabilirsin
Evet wirless adaptörü tarzı birşey düşünülebilir.
Ara bağlantı noktası denmiş ama nereye koyacaksın ki onu? İki bina arasında havada asılı mı duracak? Daha önce denemedim ama şunu yapabilir misin? : Gelen ethernet kablosu ile bir pc nete çıkar ve aynı pc nin wireless ı ile diğerleri onunla haberleşerek onun üzerinden nete çıkarlar... Eğer olursa baya kablodan da kurtulursun...
router ile paylastırabilirsinz zaten evde kablo varsa acces point almak aptallık olur.
ya ben anlamadım access point iaraştırayım dedim pahalı kaçıyor 70$ gibi bişi. Wireless adaptör nedir aynı işimi görüyor. Router dediğiniz switch mi. Diğer bilgisayarlar bir bilgisayar üzerinden nete girerse yavaşlama olur sanırım.
Arkadaşlar ben kablo kullanmadan 3 laptopı internete bağlamak istiyorum bunun için eve gelen ethernet kablosuna bişi takılması gerekiyor anlaşıldı fakat ne takacağım. Pahalıya çıkarsa switch düşünüyordum. Router ın switch ten farkı nedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme