Şimdi Ara

3 makina ve kararsizlik Monster-Asus-Toshiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar iyi forumlar. Ev ve is icin tatmin edici bir leptop ariyordum.3 makina buldum yardimci olursaniz sevinirim.

Monster 17.3 tulpar t7 v2.6
    Islemci 4710mq
    Ekran karti gtx 970m
    Bellek 16 gb

Asus g550
    Islemci 4700mq
    Ekran karti gtx 850m
    Bellek 16gb

Toshiba p50
    Islemci 4720mq
    Ekran karti r9 265x
    Bellek 16gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba öncelikle sürekli gidip geleceğiniz taşıma sorunu ortaya çıkacak ağırlıktan dolayı.Eğer ağırlık sorununuz yoksa en performanslı olan monster tavsiye ederim.
    Ayrıca herkes için geçerli 15 gün içinde temiz bir şekilde inceleyip beğenmediğiniz taktirde iade etme hakkınız vardır.
    Aceleci olmayınız.MSi v.s diğer laptoplara da bakmanızda fayda vardır.

Forumda ürün inceleme yapılmıştır.Kullanıcı arkadaşlara sorular sorabilirsiniz.
    Monster:İnceleme
    toshiba P50:İnceleme ve kullanıcı
    AsusRogG550:İnceleme ve kullanıcı

İyi günler.

• Sn. Emre Sevincer;

3 modeli objektif olarak kıyasladığımızda Tulpar T7 V2.6 modeli ekran kartı olarak üst seviye GTX970M kullanılmaktadır diğer modellerde orta seviye ekran kartı kullanılmıştır.

Tulpar modeli 32 gb ram ve 3 adet msata ssd destekler ayrıca daha sonrasında işlemci,ekran kartı değişebilmektedir.

Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

MONSTER Müşteri Hizmetleri

• Emre Sevincer kullanıcısına yanıt
    merhaba ben asus g550 kullanıyorum memnunum görüntüsü iyi oyun performansı iyi fakat oraya birde tulpar yazmışsın işe götürmek sıkıntı olabilir ağırdır biraz fakat g550 den çok daha iyi fakat fiyatıda daha iyidir toshiba hakkında yorum yapmayacağım o modeli bilmiyorum ama toshibada amd ekran kartı var ve güncellemeleri çok sıkıntılı
  • Ilk once hepinize tesekkur ederim . dun aldim makinayi ama yerinde incelemeden direk eve geldm ekranda olu piksel olayi vardi . simdi gemideyim kadikoye geldm makinayi kesinlikle degistiriceklerini icimin rahat olmasini solediler ayrica 4 ayda bir de genel bakim sozu verdiler. Monster servis olarak gercekten cok iyi . bide git gel olmasaydi 10 uzerinden 10 verirdim hehe. Ama performansi tartisilmaz. Tesekkurler

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Sevincer -- 22 Mayıs 2015; 21:18:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMusteriHizmetleri

Sn. Emre Sevincer;

3 modeli objektif olarak kıyasladığımızda Tulpar T7 V2.6 modeli ekran kartı olarak üst seviye GTX970M kullanılmaktadır diğer modellerde orta seviye ekran kartı kullanılmıştır.

Tulpar modeli 32 gb ram ve 3 adet msata ssd destekler ayrıca daha sonrasında işlemci,ekran kartı değişebilmektedir.

Ayrıca seçtiğiniz hangi Monster modeli olursa olsun 15 gün koşulsuz ürün iade garantisi ile ürünü istediğiniz gibi evinizin rahatlığında ve konforunda saatlerce test edebilir, sabahlara kadar Monster 'ınızda oyun oynayabilir ve şayet memnun kalmazsanız anında iade ederek ödeme yaptığınız biçimde paranızı anında geri alabilirsiniz.

Sorularınız varsa foruma veya bize yazın lütfen, size memnuniyetle yardımcı olmaya çalışalım.

Ayrıca size ulaşabileceğimiz bir iletişim numarasını bizimle paylaşmanız durumunda biz de sizi arayabiliriz. Arkadaşlarımız memnuniyetle tam da satın almak istediğiniz Monster notebook modelini oluşturmada size memnuniyetle yardımcı olacaklardır.

Saygılarımızla,

peki mesela ben bilgisayarı aldım.beğenmedim iade ettim.benim o bir süre test edip iade ettiğim bilgisayarım ne oluyor ? yeniden satışa mı çıkıyor ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge60-apache-2qd-1018xtr-gtx-950m-notebook-pmu341947

Bunu tavsiye ederim bu fiyat aralığına bütçeniz daha yukarıdaysa tulpar alın

• styrex S kullanıcısına yanıt
    Sn. styrex;

Satılabilmesinde herhangi bir engel olmayan ve teknik servisimizin satılabilir onayı verdiği iadeden gelen bir notebook tekrar satılabilir. Çok düşük bir ihtimal de olsa bu olasılık vardır.

Ancak satılan her bir ürünün garantisini iadeden gelmiş bir ürün de olsa Monster veriyor değişen hiçbir fark yok. Monster teknik servisinin onay verdiği iadeden gelmiş bir ürün ile sıfırı arasında ayırt edilebilecek herhangi bir fark bulunmamaktadır.

Yurtdışından getirttiğimiz her bir ürünün ekranı en üst seviye kalite (A+ grade) ekran dahi olsa ve yurtdışında ürünler paketlenmeden önce kontrol edilmiş dahi olsa sonradan ölü piksel çıkabiliyor. Üretim aşamasında müşterilerimizin ürünleri ayrıca ölü piksel kontrolü yapılarak kendilerine teslim edilse de dediğimiz gibi sonradan ölü piksel hataları oluşabiliyor. Ancak biz yine de her durumda Monster müşterilerinin %100 memnuniyetini sağlamak amacıyla 30 günlük ölü piksel garantisi sunuyoruz.

Ölü piksel dolayısıyla değiştirilmiş ekran panelleri arızalı ekran deposuna kaldırılıyor. Yani üretici firma bize %100 ölü pikselsiz ekran göndereceğinin garantisini vermiyor ancak biz yine de müşterilerimizin memnuniyetini %100 seviyede tutmak için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz.

Saygılarımızla,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.