Bildirim
3.parti klavye mi iphone un kendi klavyesi mi kullabıyorsunuz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ne gerek var her yazdığının elin adamına gitmesine. Ne gerek var yazdığın kredı Kartı sıfrenın kart numaranın veya krıtık bılgılerınızın elın adamının elıne geçmesine? Bence gerek yok. Kullanmaya da gerek yok. Gereksiz ve Saçma geliyor şahsen bana.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
3.parti klavyeler, anlık takılma yapabiliyor! hem ios hem android, ust duzey telefonlarında denemişliğim var! -
ios kendi klavyesi gayet iyi bence. -
Bende gereksiz buluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi klavyesi başarılı , 3. parti klavyeye ihtiyaç duymuyorum ben. -
Kendi klavyesi iPhone almak için bir sebep zaten. Ne gerek var macera aramaya.. -
-
Bende kendi klavyesini kullanıyorum. Bir de kelime tahmini gelse başka hiçbir şeye ihtiyaç duyulmaz bence
Ios'un klavyesini yatay konumda kullanırken yanlardaki gereksiz kısayol tuşları kaldırılabilseydi iyiydi. -
Kesinlikle terchihim ucunu parti klavye. iOS kendi klavyesine gore asiri asiri basarili her konuda. Ozellikle kelime tahmini ve de gunluk cumleleri tahmin etmede cok ise yariyor. Bunun yani sira benim icin en onemli ozellik ise klavyeyi Ingilizce kullandigim halde Turkce kelime ve cumleleri Turkce harflerle duzeltmesi. Benim icin cok onemli bir detay bu. Bunun yaninda sifre vs. girecegimiz zaman 1 saniyede orjinal iOS klavyesine gecebilirsiniz ve de 5 saniyede ayarlardan ucuncu parti urunun Full Access ozelligini kapatabilirsiniz. Illa bu konuda endiseniz varsa; cozum de var basit sekilde yani.
Bu arada kullandigim klavye Swiftkey. -
iOS klavyesi + Gif Keyboard
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İos klavyesi mobil platformlardaki en iyi klavyedir ama 8.3 ile gelen emoji ekranındaki değişim kullanma zevkini azalttı hem basma doğruluğu yüksek hem de emoji kısmı güzek 3.parti uygulama düşünüyorum
Bende orjinal klavye kullanıyorum tek memnun olmadığım yanı tahmin ve numaralar sekmesinin olmaması
-
Evet jb ile exkey Uygulaması
quote:
Orijinalden alıntı: Balleyci
Ne gerek var her yazdığının elin adamına gitmesine. Ne gerek var yazdığın kredı Kartı sıfrenın kart numaranın veya krıtık bılgılerınızın elın adamının elıne geçmesine? Bence gerek yok. Kullanmaya da gerek yok. Gereksiz ve Saçma geliyor şahsen bana.
Dediğiniz gibi bir durum yok.
İos ta şifre, kredi kartı gibi durumlarda zaten kendi klavyesine geçiyor.
Ayrıca appleın kendi klavyesinde gereksiz yere cümle arasında ilk harf büyütme ve bütün kelimeyi büyük yazma sıkıntıları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labkamil -- 11 Nisan 2015; 14:52:26 >
Eğer sık mesajlaşan biriyseniz swiftkey değilseniz iPhone klavyesi ideal. Özellikle whatsapp için swiftkey harika kelime tahmini çok iyi ve yazdıklarınızı çabuk öğreniyo. Tek eksiği kısıtlı tema desteği bence
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben iphone'un klavyesinden memnunum ama eski bir s4 kullanıcısı olarak samsung'un klavyesi daha rahattı bana göre -
ben native ios klavye kullanıyorum şahsen
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- whatsapp gruptan çıkmadan grubu silme
- iphone yanlış şifre süreleri
- iphone bul kapanmıyor
- app store"dan uygulama indiremiyorum ödeme istiyor
- iphone çift uygulama yükleme
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X