Şimdi Ara

3. Sene Mezun Hikayesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
34
Favori
13.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(Akrep Recep)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam harikasın gerçekten,benim gibi 3.yılı düşünenlere umut olur bu konu.
  • teşekkürler hocam inşallah amacım öyle birşey yapmaktı kararsızlara örnek, yardımcı olmak..

• Bir ara okuyacağım, takip.
  • ULAN İŞTE SENE BU BENİM ADAMIIM !

Ders olur insallah herkese kalacak arkadaslarimiza da istenildigi zaman basarilacagi.

Amcoglu cok sey paylastik bu sene Allah yolunu bahtini acik etsin 😁

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Foreman kullanıcısına yanıt
    amin amcoğlu güzel dileklerin için teşekkürler.. daha çok şey paylaşacağız bu sadece başlangıç

• Tebrik ederim.Azminize hayran kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebriklerr

• 3.sene motivasyonunu nasıl sağladın hocam?

44-22 şeklinde gittim. İnan 11 bin olacağını bilsem bir sene daha kalırım ama bana ölüm gibi geliyor

Biyolojiyi nasıl hallettin

• teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: batgem6

3.sene motivasyonunu nasıl sağladın hocam?

44-22 şeklinde gittim. İnan 11 bin olacağını bilsem bir sene daha kalırım ama bana ölüm gibi geliyor

Biyolojiyi nasıl hallettin

hedef belli olunca hedefe kitlendim ve bu sene olacağına kendimi inandırdım.. biyolojide soruyu çözen 800 bin kişiden biriymişim gibi düşündüm herkes ne düşündüyse ben de öyle düşündüm, şıkların üzerine gidip irdelemedim zaten öyle bir şey yaptığınızda %90 yanlış sonuca ulaşıyorsunuz.. eskiden yapamazdım bu sene biyoloji yapabiliyorum, yapacağım diye başlıyordum ders çalışmaya.. tamamen bakış açısı yani yapılmayacak ders değil

• 2. sene 1den kötü yapıp yine de 3e kalmak büyük cesaret
  • matfen virali.
  • abisennapiyosun kullanıcısına yanıt
    işini iyi yapan insanların bulunduğu bir yeri söyledim, size neden bu kadar battı bu?

• Valla helal olsun hocam beni de bu yıl mat yaktı 3. Seneye kalmayı düşünüyorum bana moral oldunuz sağolun

• labittimla kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler, yardımcı olabildiysem ne mutlu hocam.. şimdiden başarılar inşallah istediğiniz yer olur

• Mezuna kalinca ne zaman basladin calismaya 2 ve 3 te

• Hocam zaten sen sağlam yapmışssın diğer senelerde de yani temelin varmış. Üniversite hedefin varsa bilemem tabi ben de bu sene kaldım mf-3 38k dan benim de tam tersi biyoloji kimya gibi dersleri çok sağlam yapmama rağmen ygs nin kötü gelmesi lys deki matematiğin beni dumur etmesi bu sonuca yol açtı. Açıkçası sizi tebrik etmekten başka yapabileceğim bir şey yok.
    Tavsiye niteliğinden birkaç bir şey yazmak istiyorum sizin de dediğiniz gibi ygs deki problemlere iyi çalışın ben adam akıllı çözmedim nasıl olsa mantıkla yaparız dedim yapamadım. Üstüne düşmek lazım test kitaplarının klasik problem soruları değilde apotemi-rutin olmayan problemler gibi kaynaklardan iyice oturtarak çözmek lazım. Bir de bu sene adam akıllı geometri çalışmadım benim sonumu bunlar hazırladı zaten diğerlerinde fazla sıkıntım yoktu.

• Sunshine4 S kullanıcısına yanıt
    kendimi çok sıkmamak adına ağustos sonu gibi dersane ile başlamıştım.. hem evde pek verimli çalışamıyorum hem de yazın sıcağında çalışmak zor geliyor

• BağKurluSamuray kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim inşallah siz de hedefinize ulaşırsınız.. hedef sene başında ybü hariç ankarada tıptı ygs iyi olunca hacettepe için kitlenip öyle çalıştım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.