Şimdi Ara

3. Sene Mezun Hikayesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
34
Favori
13.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    onu ben de sonradan farkettim, sebebinin son dönem açık liseye geçmem olduğunu düşünüyorum.. kandırmak gibi bir amacım yok keşke tanımadan böyle bi yorum yapmasaydınız.. ösym şifremi verip bakmanı isterdim ama sizin gibilerle uğraşmayaa değmez.. kolay gelsin
  • çok çalışıp yine 13-14 yapsaydım benim kapasitem buymuş diyip kalmazdım, ama diğer türlüsünü bilmiyorum iyi ki de yaşamadım..
  • shake06 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yazık ki bu durumu yaşıyorum. Bana belki bir akli verirsiniz. Kendimi çok geç kalmış bitik hissediyorum. Kendimi nasıl geliştiririm. Öğrenmeye araştırmaya çok meraklı bir insanım. Ama yine bir okulum olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Diploma notun lise bittikten sonra değişmez ben böyle bildiğim için öyle bir yorum yaptım yanlışım varsa kusura bakma ama bence öyle bir şey olmaz
  • yararlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mithellius

yararlı
    teşekkürler :) up

Hocam sizce neden 2. yıl olmadı da 3. yıl oldu? 2. yıl da eksiklikler mi vardı çok çalışmamış mıydınız? Yani 3. sene olmasının nedeni en iyi 3. sene çalışmanız mı yoksa şans mı?

• Uppp

• hort

• Okul başarınız nasıl? Hacettepe tıpın zor olduğu biliyorum derslerde zorlanıyor musunuz

• romario11111 R kullanıcısına yanıt
    Stajyerim hocam şu an 4. sınıftayım yani, 2. sınıfta kaldım fakat sonrasında çalışma düzenimi oturttuğum için 2. sınıf tekrarımda veya 3. sınıfta herhangi bir sıkıntı olmadı çok şükür

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.