Şimdi Ara

3. Sene Mezun Hikayesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
34
Favori
13.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up mezuna kalmayı düşünen arkadaşlar için yardımı olur umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efsanesin hocam umarım yeni dönem bize de böyle sonuçlar getirir

• Hocam hedefine ulastigin için sevindim oncelikle ama uzamanliktan önceki okunan tipin hangi tip oldgunjn onemli olduğunu düşünmüyorum senin yerinde olsaydim ilk sene koklu bir uniy giderdim simdi 3. Sinifa geçmiş olurdum

Tip boyunca da tus kasardim.

Ama tabi şöyle bi şey var ben de ilk iki senedir tip kazanamiyorum mesela insanlar benin tipa takikligimi anlayamiyor muhtemelen ben de sizi anlayamıyorum şuan.Ama kenndi icinizde tatmin olduğunuza ve mutlu oldugunuza eminim.

Tebrik ederim hocam insanin kendine inanmasi korkmaması icten ice basarili olcagina inanmasi muhteşem bir şey

• Tebrik ederim hocam, büyük azmin örneğisin. Gercekten tıp istediginin nasil farkina vardin? Cevaplarsan sevinirim

• 2. Sene daha kötü yapıp 3e kalmaya çok cok az babayiğit cesaret edebilir buram buram ***** kokan bi konu tebrikler.ben 6bın ılerı cektıgım halde asla bi daha kalmam azıcık cektım demıstım helal olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Belfort -- 24 Temmuz 2017; 3:12:12 >
  • dr.yee D kullanıcısına yanıt
    7 sene sonra doktor acigi kapaninca mezun olunan yerin ne kadar onemli oldugunu gorecegiz hocam. Memleketimde cok ama cok kalitesiz doktor yetistiren okullar var ve doktor acigi var diye hepsi is buluyor bu yuzden tip her yerde tiptir falan diyorlar ama idealist adam icin oyle degil.

Tebrikler arkadasim bu tarz okullar sizin gibi cesur insanlara yakisir. Tip hayatinizda basarilar dilerim.

• hopeleaves kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam tekrar hazırlanan herkese başarılar diliyorum şimdiden :)

• kayıtsızkullanıcı K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam inşallah kararsız olanlara bi yardımı dokunur..

ben küçükken ne olacaksın diye sorulduğunda doktor olcam diyen çocuklardandım.. ben ilkokuldayken abim kazanmıştı ve herkes gurur duyuyordu.. özenmiştim ve bu hedef doğrultusunda daha fazla inatçı olmam gerektiğini düşündüm.. lisede de sadece doktor olmak istiyordum.. ilk sene kötü gelmesi beni yıldırmadı.. çevremde abimden dolayı doktorlar var ve verdikleri fedakarlığı ben de yapabilirim diye düşünüyorum..

• Jordan Belfort kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hocam.. isteyince oluyor bazen daha iyisi için sadece zaman gerekiyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Aéquitas

7 sene sonra doktor acigi kapaninca mezun olunan yerin ne kadar onemli oldugunu gorecegiz hocam. Memleketimde cok ama cok kalitesiz doktor yetistiren okullar var ve doktor acigi var diye hepsi is buluyor bu yuzden tip her yerde tiptir falan diyorlar ama idealist adam icin oyle degil.

Tebrikler arkadasim bu tarz okullar sizin gibi cesur insanlara yakisir. Tip hayatinizda basarilar dilerim.

kesinlikle katılıyorum.. dışarıdan bakıldığında herkes doktor ünvanı alıyor ama hepsi kaliteli değil.. bunu aynı şeye benzetebiliriz: 8. sınıfta tercih yapacak olan birisi için anadolu lisesi anadolu lisesidir :) ama siz de biliyorsunuz ki dağlar kadar fark oluyor.. @dr.yee

çok teşekkür ederim ikinize de hocam inşallah sıkıntısız bi şekilde kaliteli doktor olacağım :)

• quote:

Hocam tipi kazandigin zaman lisene bakmadiklari gibi uzmanligi eeger hacettepede yaparsan da hangi tipta okuduğuna bakmazlar çünkü sen kendini tusta kanitlamissindir olay budur yani

ben demiyorum ki uzmanligi yaotigin yer onemli değil diye .onenmli olan uxmanligi yaptiign üni gerisinin çok da önemi yok diyorum ki bu böyle ha dersen ki ben pratisyen olacagim o zaman dersin ama zaten bahsettim uzmanligi diger yazimda

Size de tip hayatinizda basarilar diliyorum 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: shake06

quote:

kesinlikle katılıyorum.. dışarıdan bakıldığında herkes doktor ünvanı alıyor ama hepsi kaliteli değil.. bunu aynı şeye benzetebiliriz: 8. sınıfta tercih yapacak olan birisi için anadolu lisesi anadolu lisesidir :) ama siz de biliyorsunuz ki dağlar kadar fark oluyor.. @dr.yee

çok teşekkür ederim ikinize de hocam inşallah sıkıntısız bi şekilde kaliteli doktor olacağım :)

Hocam 10 yildir tip cikmayan okulumdan arkadasim ucuncu sene 374. Oldu

Okudugu lise önemli mi degil

Adam mesela kars kafkasi okusun

Tusta birinci olursa okudugun okula kim bakcak almayacak mi cerrahpasa bu adami sen kafkasta okudun tusta birinci olmus olabilirsin ama seni alamam mi diyecek

o yüzden kisinin kendisine bakar bu olay sizin manitiginiza gore ilk 1000 disindaki tiplardan kaliteli doktor cikmaz 😁digerlerine gore daha az cikar ama cikar hocam kisiye bagli dusunceniz bir doktor adayina gore çok umutsuzca kusura bakmayın 😀

Cok farkli seylerden bahsediyorsunuz, lise diplomasiyla kiyaslayamazsiniz bunu. Sizin mantiginizla cevap vereyim o halde cok kalitesiz bir okuldan mezun olan isletmeci yuksek lisansini kaliteli bir yerde yapinca mezun oldugu okulun ismini halen silemeyecektir. Uzmanligi nerede yaptiginiz gercekten cok ama cok onemli dediginiz gibi ama su anda onemsiz gibi duran(mesele sadece maas almak is bulmak oldugunda) mezun olunan okulun tip fakultesi diplomasi cok yakinda etkili olacak. Bunu herhangi biri olarak soylemiyorum 5.donem tip ogrencisi olarak yorumluyorum.

uzmanlıkta emin ol rahat verdirmiyorlar.. temelden bir birikiminin olması lazım ki seni sevsinler hocaların (uzmanlık için).. boşuna sallamıyorum abimden biliyorum emin olun..

• shake06 S kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi senle meslek teknik lisesinden çikan bir eleman ayni siralamayi yapti diyelim senin bildiklerini bildigini kanitlamis olmuyor mu ayni şey

Hocalaarin tanimasi sevmesi falan hikâye biraz ,kendin tipa merakliysan donanimli olursun merakli olduugun icin zaten bu boyledir herkes cerrahapasan cikacak ordan cikmazsa kalitesiz doktordur demek olmuyor bunu demiyosunuz ama lafi buraya getiriyosunuz .

• Kardeş bu sene ygs matematikte napmışın öyle yav, valla helal olsun
  • quote:

Cok farkli seylerden bahsediyorsunuz, lise diplomasiyla kiyaslayamazsiniz bunu. Sizin mantiginizla cevap vereyim o halde cok kalitesiz bir okuldan mezun olan isletmeci yuksek lisansini kaliteli bir yerde yapinca mezun oldugu okulun ismini halen silemeyecektir. Uzmanligi nerede yaptiginiz gercekten cok ama cok onemli dediginiz gibi ama su anda onemsiz gibi duran(mesele sadece maas almak is bulmak oldugunda) mezun olunan okulun tip fakultesi diplomasi cok yakinda etkili olacak. Bunu herhangi biri olarak soylemiyorum 5.donem tip ogrencisi olarak yorumluyorum.

Ayni şey değil :)tüm tip müh adaylari bilir ki tip okudugunuz zaman 6 senelik okulun pek bir onemi yok

Hocam manipüle ediyorsunuz resmen 😁

Uzmanlikla yuksek lisansi ayni kefeye koymak çok sacma hocam .Hepsi kendin icinde değerlendirilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: shake06

teşekkür ederim hocam inşallah kararsız olanlara bi yardımı dokunur..

ben küçükken ne olacaksın diye sorulduğunda doktor olcam diyen çocuklardandım.. ben ilkokuldayken abim kazanmıştı ve herkes gurur duyuyordu.. özenmiştim ve bu hedef doğrultusunda daha fazla inatçı olmam gerektiğini düşündüm.. lisede de sadece doktor olmak istiyordum.. ilk sene kötü gelmesi beni yıldırmadı.. çevremde abimden dolayı doktorlar var ve verdikleri fedakarlığı ben de yapabilirim diye düşünüyorum..

Çevrende doktor olmasıda çok büyük etken, bende tip istiyorum ama nelerle karsilacagim kafamda cok soru var en azindan bunlara yanit bulabiliyorsun. Cok sevindim adina

• yeni_hayatt kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam teşekkürler :)

• kayıtsızkullanıcı K kullanıcısına yanıt
    evet büyük avantaja sahibim ama isteyen herkes benim ulaştığım bilgilere ulaşır bence birinci ağızdan olmasa da.. inşallah gönlünüze göre olur şimdiden başarılar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.