Şimdi Ara

3. Sene Mezun Hikayesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
34
Favori
13.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siz şimdi 6 sene sonunda uzmanlığı kazanınca hacettepe = kars tıp mı diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cidden tebrik ettim yalnız maşallah yolun açık olsun.Benimde bu sene 3.senem inşallah herkes hayırlısı ile istediği yerleri kazanır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt
    inşallah hocam sağolun :) hakkıyla çalışıp istediği bölümü kazanamayan görmedim.. doğru çalışma yöntemini kendinize göre ayarlayınca farkı hissediyorsunuz.. şimdiden başarılar

• shake06 S kullanıcısına yanıt
    Tusta kendini kanitlamistir sistemin dedigi bu

Ozel hastabeye gittigin zaman sana uzmanligi yaptigin unj sorulcak

• Aéquitas A kullanıcısına yanıt
    Ortalama bi üniversiteden mezun olan birisi iyi doktor olamaz mı :( büyük hastanelerde doktorların geçmişine baktığımda hep iyi okullardan mezun olmşlar :( binde bir ortalama fakülteen mezun olan çıkıyor.
    Aslında ben bu meseleyi bazı insanlarla konuşmuştum.Onlar bana aynı lise gibi dedi.Kötü liseden mezun olmak iyi üniversiteye engel değil demişlerdi.
  • dr.yee D kullanıcısına yanıt
    Siz lise egitimiyle karsilastirinca o sekilde ornek verdim bunu zaten aciklamistim zaten orada dikkat cekmek istedigim isin ilgisizligiydi

• Hayir kesinlikle bunu soylemedim gayet iyi doktor olabilirsiniz. Sanirim ben anlatamadim herkes yanlis anlamis. Sadece ileride diplomadaki okul markasinin onemli olacagini dusunuyorum cunku doktor sayisi ihtiyactan fazla olacak zamanla.

Anladım :D peki doktor sayısının ihtiyaçtan fazla olması hemen olabilecek bir şey değil demi :D hatta şu an doktor eksği yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shake06

quote:

Orijinalden alıntı: darkvoids47

hocam aynı nerdeyse sıralamalarımız ben de 3.yıl düşünüyorum ama sizce daha iyi bir tıp için 1 yıl ve kötü yapma riski göze alınabilir mi?

ilk sene bana erzurum zonguldak gaziantep (ing) gibi üniversitelerin de dahil olduğu toplam 14 devle üniversitesi geliyordu.. ben ankarada kalmak istedim.. bana sorarsanız göze alınır..

Gerçekten tebrik ediyorum hocam.Sağda solda seneye şimdiden öğrenci elemek için mezuna kalmayın diye bağıranlara karşılık çok iyi bir konu olmuş bunu sürekli uplamanızı rica ediyorum.Bende 2.senemde 55k dan 12 k ya çektim.Allah yardımcınız olsun

• 6-7 sene icerisinde doktor eksigi tamamen kapanacak diye aciklama yapildi. Bu acik kapanirken ayni hizla tibba olan ilgi artiyor ve tip fakulteleri acilmaya artarak devam ediyor. Bu forumdan bile anlayabilirsiniz tibba olan ilginin ne kadar arttigini, benim zamanimda tip konulari tek tuk olurdu simdi sayfayi acinca tek sayfada 3-4 tane cikiyor karsima.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.yee

Tusta kendini kanitlamistir sistemin dedigi bu

Ozel hastabeye gittigin zaman sana uzmanligi yaptigin unj sorulcak

sistem dediğiniz şey de düzgün işlemediğine göre neyi tartışıyoruz anlamadım.. peki öyle olsun hocam ne diyim

• teşekkür ediyorum hocam ben de sizi tebrik ederim güzel çekmişsiniz inşallah istediğiniz oluyordur..

elimden geldiğince uplamaya özen göstereceğim o zaman :) yararı oluyodur umarım

• quote:

teşekkür ediyorum hocam ben de sizi tebrik ederim güzel çekmişsiniz inşallah istediğiniz oluyordur..

elimden geldiğince uplamaya özen göstereceğim o zaman :) yararı oluyodur umarım

yararı olduğu kadar zararlı konuların da önüne geçersiniz umarım.Hayatında hiç mezuna kalmayanlar mezuna kalmanın gereksizliğinden bahsediyor.Üniversite seçip gittiklerinde puanlarının kırılmayacağını söyleyenlerin mezuna kalmayın diyip adam elemeye çalışmasındansa sizi görsünler daha iyi.Bu arada izninizle bende uplayacağım
  • müsaade sizin hocam

Açık yoksa neden kontenjanları azaltmıyorlar ki :( Tam tersi baya bi kontenjanda arttı bu sene :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aéquitas

Hayir kesinlikle bunu soylemedim gayet iyi doktor olabilirsiniz. Sanirim ben anlatamadim herkes yanlis anlamis. Sadece ileride diplomadaki okul markasinin onemli olacagini dusunuyorum cunku doktor sayisi ihtiyactan fazla olacak zamanla.

Tamam hocam anlıyorum 😁

• quote:

up mezuna kalmayı düşünen arkadaşlar için yardımı olur umarım

hocam mezuna kaldım daha iyi bir mühendislik için.sizce ne zaman başlamam ideal.35 binden ilk 5-10 bine çekmem gerek
  • hocam ben de bu yıl mezuna kalıyorum 12yken hiç dershaneye kursa vs gitmeden 11k yaptım tm3te. sizce bu yıl gitmemin faydası olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

quote:

hocam mezuna kaldım daha iyi bir mühendislik için.sizce ne zaman başlamam ideal.35 binden ilk 5-10 bine çekmem gerek

Hocam bence ağustos ortası gibi başlaman daha iyi olur.Hem yeni dersten çıkıp hemen derse girmen seni de sıkar bu yüzden biraz kafanı boşaltıp tatil yapman kanısındayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaradag

quote:

Orijinalden alıntı: WhoiS_AttaCK

quote:

Hocam bence ağustos ortası gibi başlaman daha iyi olur.Hem yeni dersten çıkıp hemen derse girmen seni de sıkar bu yüzden biraz kafanı boşaltıp tatil yapman kanısındayım

şöyle bir anda yüklenmek yerine yavaştan mı gitsem diye düşündüm hocam da ondan sordum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.