Şimdi Ara

3. Sene Mezun Hikayesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
34
Favori
13.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • up.. mezuna kalan arkadaşlar vazgeçmeyin istekli olun bırakmak yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onelastchance kullanıcısına yanıt

• '2 set toplam 20 deneme yapıyor yeter de artar bile' demişsiniz, cidden yeter mi 20?
  • elione kullanıcısına yanıt
    dersane denemeleri hariç söylediğim sayı yeterli bence.. 3. senede olduğumu da göz önünde bulundurursanız artar bile

• shake06 S kullanıcısına yanıt
    ilk mezuna kalışım ve dersaneye gitmiyorum. sizce kaç civarı olmalı? şuanda denemeye başlamadım hata mı yapıyorum bilmiyorum
  • elione kullanıcısına yanıt
    eksiğin varsa soru bankalarından konularını bitir ondan sonra denemeye geç bence acelesi yok.. şimdiden çözersen ygs zamanına deneme kalmaz, kötüleri de çözersen zamanını harcamış olursun bence aralık ocak gibi başlamanın hiçbir zararı olmaz zaten o aralar geliyor kitapçılara da..

teşekkürler cevabınız için
  • şöyle bir up yapayım.. bu dönemler özellikle mezunlar için tam bir rehavet dönemi, sizi en iyi yine bir mezun kardeşiniz, abiniz anlar.. çalışmayı bırakmayın hayalleriniz için son 6 aya gireceksiniz, keşke yerine iyi ki demek için sıkı sıkı çalışmaya devam inşallah

Kesinlikle çok haklısın haftanın 3-4 günü çok iyi sonrası...

• quote:

Orijinalden alıntı: shake06

şöyle bir up yapayım.. bu dönemler özellikle mezunlar için tam bir rehavet dönemi, sizi en iyi yine bir mezun kardeşiniz, abiniz anlar.. çalışmayı bırakmayın hayalleriniz için son 6 aya gireceksiniz, keşke yerine iyi ki demek için sıkı sıkı çalışmaya devam inşallah

İlk mezun senem..

Millet kitaplar bitirmiş ben hala motive olamadım.Eksik olduğum lys mat ve geo sadece.Genel olarak bir eksiğim yok hedefime yakın bir sıralamadan bıraktım mezuna.Sadece bol antrenman,deneme istiyor benden bu yıl ama dersanem toplamda 30 tane deneme yapacam diyor..Her gün sabahtan 12yekadar dersanede ders var onun yarısı da boş hocalae iyi olanlar var onları dinliyorum.Geri kalan vakitte akiama kadar dersanenin etrafında dolanıyoruz ders yok :D

Deneme oluyor dersanede ayda yılda bir 1. Oluyorum geçen seneye göre hiçbir şey koymamışken üstüne.. öyle değişik bir yer.Bilmiyorum napmalıyım daha kitaplarımı görsen 1 hafta önce başlamışım zannedersin dersaneye.Hala zamanım var biliyorum ama bir şekilde motive olup geçen yıl ki tempoma dönmem gerekiyor sadece içimi dökmek istedim sanırım,siz sonunda hedefinize ulaşmışsınız tebrik ederim Allah yolunuzu açık etsin.

• AnqelTR kullanıcısına yanıt
    amin çok teşekkür ederim inşallah sizler de hedeflediğiniz sıralamayı elde edip tercih döneminde rahat rahat tatilinizi yapıyor olursunuz..

en çok çalışan da olsanız her zaman sizden daha fazla çalıştığını iddia edenler hep olacaktır.. kulak asmayın, denemedeki eksik ve yanlışlarınıza fasa fiso konulardan soru çözmeye verdiğinizden daha fazla önem verin.. ve tabii ki duayı eksik etmeyin

Hocam cidden bir rehavet çöktü. Mezun yılım olduğu için de vicdanım hiç rahat değil böyle boşladığımdan. Umarım gelip geçicidir boşa gitsin istemiyorum bu yıl. Bir yöntem var mıdır rehaveti atmak için?

• Hocam mezuna kalındığında dershaneye gitmek gerekir mi yoksa evde tek başına halledilebilir mi ? Dersane tavsiyeniz var mı

• naragoza99 N kullanıcısına yanıt
    sınavın haziranda olması biraz daha avantaj olur sizin için.. çalışmak istemediğiniz gün bi aktivite bulup onu yapın bence.. sinema tiyatro bisiklet spor vs.

• herkesin öğrenme yöntemi farklı buna kesin bir şey söylenemez ama ben hep dersaneye gittim, ankara’da matfen bence, tek geçerim..

Hocam pegemin kitabının linkini atabilir misin?sadece türkçe çıkmış sorular bulamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shake06

şöyle bir up yapayım.. bu dönemler özellikle mezunlar için tam bir rehavet dönemi, sizi en iyi yine bir mezun kardeşiniz, abiniz anlar.. çalışmayı bırakmayın hayalleriniz için son 6 aya gireceksiniz, keşke yerine iyi ki demek için sıkı sıkı çalışmaya devam inşallah
    up.. inşallah sınavlarınız iyi geçmiştir
  • İyi kandrmışsın 2015 de diploma notun 16 ve 17 ile aynı değil ::))
  • 3.sene de basaramasaydınız 4. Hazırlanır mıydınız?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.