Şimdi Ara

3 senede hayatım kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dağın başında bir vakıf ünisine hazırlık almak için gittim okulun ortamı şeriatçı çıktı

1 senenin sonunda kafayı yedim hazırlıkta kaldım geçmek istediğim devlet üniversitesine geçemedim

1 sene daha hazırlık okumak zorunda kaldım zaten okula geç başlamıştım daha da yaşlandım en sonunda istediğim okula geçtim

ehliyet sınavından dolayı okula 1.5 hafta geç gittim herkes sosyalleşip gruplaşmıştı bile yalnız kaldım

Sınıfta bir kızı sevdim onu da patlattılar

okulda yalnız kalıp tuhaf durduğum için okula gitmiyorum ve dersler hepsi bana girdi

muhtemelen seneye kendime başka bir yurt bulmam gerekecek

bu 3 senede saçım döküldü kel kaldım göbeğim çıktı mahvoldum.

dopamin yanlış yerlerden aldım şimdi hiçbir iş yapacak gücüm kalmadı boş boş yatıyorum.

• Hocam sakin ol dur daha yaşın 21-22 önünde uzun yıllar var kimisi mezuna kalıyor kimisi geç gidiyor okula öyle düşünme dert ettiğin ğni ortamı olsun bunları rahatça elde edersin spor yapmaya başla en büyük yatırım kendine yaptığın yatırımdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınıf kaç kişilik hocam 7 günde nasıl kaynaşmış herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 30 Mayıs 2024; 1:17:38 >
  • İnterest kullanıcısına yanıt

düzenli gelen 50-60 kişi var sınıfta 3-4 tane arkadaş grubu oluştu bile

• Tek derdin bu mu? Arkadaş bulamamak yani? İllaki de bulunur. İlla grup mu olması lazım? İlla 15-20 kişi mi olması lazım? Yaşın kaç daha geç kaldım filan. Bu gençler 22-23-25 yaşına geldim diye karaları bağlıyorlar. Asıl yaş 35'den başlar. o zamana kadar ne yaptım diyeceksin.

• Düzelecek şeyler bunlar. Asıl benimki kaydı. Pislik bir şirket ayağımı kaydırdı. Adalet topal bir adama benzer ağır aksak yürür ama gideceği yere er geç varır. Bana yaptıklarının hesabını sormadan son nefesimi vermeyeceğim.

• Pasif olmayın en kötü gidin selam verin yanlarında durun dövecek kovacak halleri yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 yılda hayatım değişti
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Stones kullanıcısına yanıt

hocam 1 sene geçti artık arkadaş grupları belirlendi daha bulamam gibi hissediyorum. geçen gün sınıfa derse gidiyim dedim tek başıma oturdum geldim

• Okulda bir kızı sevdim onu da patlattılar kısmında patladım  

• konuya her girişimde o kısma gülüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • laf senin mi aga

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.