Şimdi Ara

3.senemde de çalışmadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 yıldan fazladır bu hesaptayım 2-3 yıldır da forumu takip ediyorum,sınava 2-3 gün kaldı ve ben aşırı derecede stresliyim biraz dertleşmek istedim.
    2000 liyim teogta fule yakın bi şey yapıp şehirdeki tek fen lisesine gittim,okulu bi türlü sevemedim arkadaş edinemiyodum küçüklükten beri de sessiz utangaç bi çocuktum. İlk 2 senem oyun oynayarak film izleyerek geçti,11.sınıfta artık ders çalışıcam diyip dershaneye yazıldım 1-2 ay falan da çalıştım sonra sağlık sorunları-hayattan zevk alamama vs nedenlerle sigaraya başladım para verdiğim halde dershaneye gitmiyodum alkolik-esrarkeş bi ilkokul arkadaşım vardı onun yanına gidiyodum,alkole uyuşturucuya başladım envai çeşit alkol uyuşturucuyu denedim nerdeyse 1 yılım böyle geçti sonra bu hayat böyle geçmez diye düşündüm alkol-sigara-uyuşturucu hepsini bıraktım.12.sınıfa geçtim bu sefer de online oyuna bulaştım:D günde 15-16 saat oynuyodum uyumak için okula gidiyodum.Yani o sene de boş gitti ve liseyi zar zor bitirebildim ama konuların adını bile bilmiyodum,sınava girmedim.Geçen sene gidip bi dershaneye yazıldım çalışmaya başladım ,psikiyatri ilaçları kullandığımdan günlük 18-19 saat uyuyodum sonra tuvalet-yeme içme derken günlük 1 saat falan çalışabiliyodum konuları yetiştiremedim haliyle.83 tyt 42 ayt ile 75 bine girdim bi daha mezuna kaldım.Hiçbi faydası olmamasına rağmen evde çok sıkılırım diye aynı dershaneye tekrar yazıldım psikiyatri ilaçlarını bıraktım ilk bin hedefiyle başladım ama beklediğimden de çok iyi gitti ilk denemede 107 civarı bi net yapmıştım 345 kurumsalda 112-7 yaptım ve 5 i sosyalde bilgi sorusuydu.Bilgi sarmal ya da 3d denemesinde 114-6 yapınca ve yanlışların nerdeyse tamamı fen-sosyalden çıkınca bu işi bitirdim artık diye düşündüm sayısal ilk 100 eşit ağırlıkta ilk 10 hedefi koydum ama talihsizlikler yine peşimi bırakmadı seboreik dermatit belası çıktı saçlarım aşırı dökülmeye başladı doktor doktor dolaştım.Üstüne dershaneki sınıfta bi kıza aşık oldum (hep ergence saçmalıklar diye düşünürdüm ben de) çalışmayı bıraktım ders saat 9 da başlıyodu 10 da kalkıp dershaneye gidiyodum 2-3 saat kızı izliyip internet cafeye gidip pubg oynuyodum aylarım böyle geçti çekingen özgüvensiz biri oldugum için kıza söylemedim hiç ,aşırı takıntılı biri oldugum için ders falan da çalışmadım başladığım yere döndüm dershanedeki bikaç denemede 80 lere kadar düştüm.Saçımın dökülmesini de durduramadım tepe nerdeyse tamamen kel önler de çok seyreldi psikolojim berbat durumda biçok defa intihar etmeyi düşündüm ama yapamadım sınava 3 gün kaldı 3.senemdeyim ve iyi çalışan bi 12.sınıfın yarısı kadar ders çalışmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 24 Haziran 2020; 14:41:32 >

• bitirdiğim kitaplar 345 ayt mat(lti diziler pkob boş)
    aydın ayt kimya (organik boş)
    acil geo(üçgen dörtgen çember kısmını çözdüm)
    limit kronometre dil bilgisinin yarısı.Bu kadar
    1 tane bile full ayt denemesi çözmedim ilk defa gerçek sınav olucak,biyolojiden soru bankası bile çözmedim geçen sene 10-2 yapmıştım bitki kısmı yoktu sistemler fulldü.Ciddi olarak tek çalıştığım ders kimya sb ve orbital denemesini çözdüm geçen sene 11-2 ydi 13-0 istiyorum bu sene.Matta 345 ayt denemesini aldım genel olarak 0-3 arası çözemediğim soru çıkıyodu ama aşırı dikkat hatası yapıyorum 30 lara kadar iniyo 5 ya da 6. denemesinde 39-1 yaptım diğerinde 22 3*2 ye 5 ya da sin 60 a 1/2 falan demişim bu tarz hatalar çok yapıyorum.
    Aylardan sonra geçen tyt denemesi çözdüm 345 4 te 36-4 tr 15-5 sos 37-3 mat 17-3 fen geldi 345 5 te 38-2 tr 14-5 sos 36-2 mat 16-4 fen geldi sosu geçen sene 19-0 yaptım ama 345 denemelerinde 11-13 arası geliyo
    Oluru var mı beyler sizce 105-106 tyt 70-73 ayt istiyorum

• Bu hafta tyt çözecektim güya hiç çözmedim bile. Daha artık yeni nesil soru görünce kusasım geliyor. AYT zaten hiç :/. Sadece bir kaç tane tyt mat ve çıkmış sorular video çözümü.

Hedef 30-35K
    Sınavda dikkatli olursam yaparım

Başarılar hocam size.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tamamini okudum paikolojinizi toparlayın bu sınav birsey kaybetmiyoruz kazanıyoruz boylr düşünün basarili olmasaniz suandan farkli olmucak ama olursaniz istediğiniz bölümdesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Hocam genel olarak denemeleriniz neyse sinavda o gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojik olarak kafanızı dinleyin hocam. Sizi engelleyecek tek şey sizsiniz. Bunun önüne geçebilirsiniz. İyi bir yer kazanacağınıza inancım tam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TheBlackWaWe T kullanıcısına yanıt
    yaş 20 hocam artık evde kalamam bi yer yazıp gidicem ama insan yapabiliceği şeyleri yapmayınca üzülüyo bundan 7-8 ay önce 110-115 arasındayken şimdi 100 civarında yapıyorum dikkatimi toplayamıyorum,3 saat masada oturmak işkence gibi geliyo sınav günü redbull içip gitmeyi düşünüyorum o ortamın stresiyle de odaklanabilirim diye düşünüyorum
  • ah ulan ah yalancıyı öpmüyorlar ki... böyle oluyor sonra.

• neyi yalan söylüyorum?
  • 3.senemde de çalışmadım
  • bilmem onu sen söyle.

• 112-7 yapan adam hele 345te yapan adam 80lere düşmez ufak at da civcivler yesin

tarihlere de bak niye yalan söyleyeyim dershanede 3-4 denemeye girdim zaten toplamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 24 Haziran 2020; 16:21:26 >
  • shelveyy S kullanıcısına yanıt
    şu an 80 lerde yapmıyorum 100 civarındayım çok dikkat hatası yapıyorum oturamıyorum masaya
  • ben çalışmış sağlıklı halimle bu netleri yapamıyorum
  • yıkık olmak cidden zor başarısız olursun halledilir ama yıkıklık genetik gibi bi şey geçmiş olsun

• beceriksiz kertenkele kullanıcısına yanıt
    matematiği küçüklükten beri seviyorum hocam 7-8.sınıftayken ablamın ygs denemelerinde 30 matta 25+ yapardım dikkat hatası yapmazsam matta çözemediğim soru nadir çıkıyo diğer derslerim çok iyi değil ama

Neredeyse sinavi fulluyecen..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.